banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Moj Danny, Srbi su sami sebi skuvali čorbu, sami su izabrali da ih komunisti na čelu sa Jožom vode i doveli su ih, to je to, kraj puta, sada će šačica pedera krenuti u odcjepljenje Vojvodine i niko ih neće smjeti ni krivo pogledati, jer će biti optužen za genocid, a da ne pominjem "srpsku" pedersku policiju.

Već mi ovde trebamo preispitat svoje pozicije i dok je na vrijeme odjebati Srbiju i pronaći neko savezništvo, pa makar sa Hrvatima, jer pogledom ka Srbij, mislim da samo možemo najebati, znači bolje i solo, nego u njima tražiti saveznika, sve dok se Srbija ne promjeni, osudi komunizam i postane država Srba, do tada daleko im kuća.

Poslednji put menjao old fashion men dana 16 Nov 2012, 19:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
rat nije stao 99 nazalost samo je promenio oblik to neki ne shvataju odnosno mrze ih unapred su spremni da dignu ruke...jedino nam to moze doci glave!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
old fashion men je napisao:

Iskreno, da ponovim, meni je drago zbog ove presude, puno draže nego da su osuđeni, ovako se nadati da će se nekim Srbima otvoriti oči, a ima slijepaca i na ovom forumu. Je li tako @Jovo?

:lol: :lol: :lol:
ja mislim da ofm nece biti ovoliko sretan ni kad sina dobije.

Jebite nas stase,ne stedite nam bulju :lol:
Позвали Готовину и Маркача на меч са Србијом!
Citiraj:
ЗАГРЕБ – Хрватски фудбалски савез (ХНС) упутио је данас јавни позив ослобођеним хашким генералима Анти Готовини и Младену Маркачу да буду специјални гости на утакмици са Србијом у квалификацијама за првенство света у Бразилу.

“Честитамо нашим генералима на великој победи и видимо се на наредној утакмици репрезентације Хрватске у квалификацијама за Светско првенство”, наводи се у саопштењу ХНС-а, а преноси портрал Индеx.

Утакмица између Хрватске и Србије заказана је за 22. март 2013. године у Загребу.

Хашки трибунал изрекао је данас ослобађајућу правоснажну пресуду хрватским генералима Готовини и
Маркачу, а Жалбено веће је наложило њихово моментално пуштање на слободу.

Готовина је у првостепеном поступку 15. априла 2011. осуђен на 24 године затвора, Маркач на 18
година, а преостали члан хрватске “тројке”, генерал Иван Чермак, ослобођен је кривице и Тужилаштво на ту одлуку није уложило жалбу.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
mi smo krivi kako god okrenes, na to nismo mogli uticati ...pogresna politika nas dosla glave, narocito u RSK

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
old fashion men je napisao:
Moj Danny, Srbi su sami sebi skuvali čorbu, sami su izabrali da ih komunisti na čelu sa Jožom vode i doveli su ih, to je to, kraj puta, sada će šačica pedera krenuti u odcjepljenje Vojvodine i niko ih neće smjeti ni krivo pogledati, jer će biti optužen za genocid, a da ne pominjem "srpsku" pedersku policiju.

Već mi ovde trebamo preispitat svoje pozicije i dok je na vrijeme odjebati Srbiju i pronaći neko savezništvo, pa makar sa Hrvatima, jer pogledom ka Srbij, mislim da samo možemo najebati, znači bolje i solo, nego u njima tražiti saveznika, sve dok se Srbija ne promjeni, osudi komunizam i postane država Srba, do tada daleko im kuća.

OFM uz dužno poštovanje zaista misliš da su komunisti u potpunosti za ovo krivi? Samo oni? Komunisti su lično mojoj porodici napravili ogromnu nepravdu, a sve i da oni imaju udjela u konačnom sj**avanju Srbije, sami sigurno nisu u tome.

Da li se oglasio Čeda Jovanović?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

404_forbidden je napisao:
mi smo krivi kako god okrenes, na to nismo mogli uticati ...pogresna politika nas dosla glave, narocito u RSK

sto bih ja voleo da tako mogu da razmisljam da ne znam da ce mi bas takav defetisticki stav unistiti i narod i drzavu i buducnost...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zar nismo unisteni, mogli smo izgubiti i RS ... malo je falilo, i stalno nam drugi kriv.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Danny ^_^ je napisao:

Jeste. Rekao da će ovo izazvati novi val nacionalizma. Dakle, ništa pametno, opet pi*ka palamudi kao i obično...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zar nismo unisteni, mogli smo izgubiti i RS ... malo je falilo, i stalno nam drugi kriv.

uvek moze vise kao sto vidis...nadam se da vidis? ako ne vidis onda pokusaj da promenis stvari na licnom planu...i ne bih vise da trolam temu lose se osecam

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Panzer je napisao:
Danny ^_^ je napisao:

Jeste. Rekao da će ovo izazvati novi val nacionalizma. Dakle, ništa pametno, opet pi*ka palamudi kao i obično...

Zar nije rekao da je ovo skandalozna presuda?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i meni je muka od svega, zato mi je krivo zbog nekih postupaka nasih politicara ... mi smo nemocni u svemu, samo posmatramo sta se desava

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
skeva je napisao:
Panzer je napisao:
Danny ^_^ je napisao:

Zar nije rekao da je ovo skandalozna presuda?

Možda između ostalog. Preletio sam njegov komentar i primjetio da je spomenuo to za nacionalizam, to je bio kao naslov njegove izjave...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

i meni je muka od svega, zato mi je krivo zbog nekih postupaka nasih politicara ... mi smo nemocni u svemu, samo posmatramo sta se desava

Nicija nije gorela do zore...najgore po nas je da ostanemo da cutimo bas sad!najgore...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 20:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Govori srpski da te cijeli svijet je8e i bombarduje :angry4: Dobro kaže Zoka nama treba služba kao što je UDBA i Mosad bila pa nek ih oslobađaju do sudnjeg dana... :mad: Sad bi Srbija trebala (al oće qrac!!) da oslobodi i pomiluje sve osuđene za ratne zločine po srpskim zatvorima :angry1:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 20:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
i ova emisija sto upravo ide na rtrs je jedan od dokaza zasto smo prosli kako smo prosli..voditelj mi sad dovodi nekog komunistickog generala da mi nakon dvadeset godina prosipa pamet kako je on pametan i sposoban,kako sve zna :( :(

citav zivot su imali sve privilegije,odmah po zavrsetku akademije dobijali zaposlenje i stanove,imali svoja odmaralista (kupare,basko polje i ostala),imali sve moguce privilegije da bi jednog dana branili zemlju ako zatreba,a kad je zatrebalo isturili rezerviste,sklonili se u komande po gradovima,pukovnici radili posao referenata koji inace rade zene,a sposobnijim od njih se pokazali vodnici (jansa) legionari (gotovina),konobari (norac i kotromanovic),vodoinstalateri (korade),soferi (rojs) i kurta i murta....i sad on meni nesto sere na rtrs,a vjerovatno zivi na dedinju sa jedno 100 000 dinara penzije minimum...ma mrs!! :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager ili neko drugi ako može da mi odgovori da li je i Bled i Bledsko jezero u Sloveniji bio jedno od tih "gospodskih" mjesta za tadašnju elitu u YU? Hvala.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 20:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne u ovom kontekstu,kao besplatna guzovaca za ove oficire,naveo sam neke od njihovih destinacija,koje su za bled -havaji!!

bio sam na bledu,najslicnija usporedba sa baden-badenom u njemackoj,ono kao jedan od rijetkih casina i kockarnica u bivsoj Yu,hoteli,crkva na nekom ostrvcu do koje se stize camcem,vile po obodu jezera (vjerovatno u vlasnistvu te elite za koju pitas),lijepo jezero,ali nista narocito...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni se Bled baš sviđa, pa zbog toga pitam. OK neću gušiti više temu, da ne idemo u off topic.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
ova biserko nije stvarno normalna,psihopata pravi
http://www.avaz.ba/globus/region/biserk ... nenadjenje

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 21:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zasto? pa brat joj je bio u zengama a ona nije srpkinja uopste...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]