mandrak je napisao:
joj skeva volim te ali si tvrdoglav ko mazga,lakse bi ubijedio nekog muslimana da su oni poceli rat
vrlo dobro se sjecam da je tadic bio u posjeti fk cz i da je tada rekao da ce dovesti gasprom u cz i ne prodje nekoliko dana tadic ispuni obecanje

Mandrače, smatram te za prilično inteligentnog čovjeka, nije mi jasno kako misliš da je evro pijunčić Tadić mogao da dovede firmu koja je produžena ruka ruske spoljne politike? Tu moć nemaju ni svi proruski političari zajedno. Ruje znaju što su to uradili, a ionako od njih nije bilo puno koristi jer su rupe daleko veće od njihovog ugovora. Koji jeste odličan, ali Zvezda je u prelošem stanju da to iskoristi, za šta njih boli kurac jer su dobili tu reklamu koju su htjeli. Da stvarno toliko hoće pomoći Zvezdi, dali bi bar 5 miliona bez bonusa, umjesto 2, i pokrili bar pola budžeta. Tadić je to iskoristio kao klasično političko đubre, da se izreklamira. Je li to ono kad je šutao penal na Marakani, fuj kako ljigavo, ne volim se ni sjetiti...
Pomoće država Zvedi, ali o 60 miliona nema govora jer država nema para ni blizu za te egzibicije. Vjerovatno će biti reprograma poreza i možda skidanje napumpanih dugova što će radna grupa prikazati kao ne znam kakav uspjeh, a NVO hejteri i Grobari će kukati za "državnim parama" (kao što smo i mi kukali za vas). Gledajući neke sumnjive ljude u radnoj grupi i njihovu međusobnu povezanost, ne bi me čudilo da novac stigne i iz drugih izvora, može se to sve proguglati.
Što se vašeg meča tiče nisam ga gledao, ali mi je drago što ste ovako dobili jer mi to govori da smo mi jači nego što sam mislio.