banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 15:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 15 Nov 2012, 23:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
E ti krelci su treci na tabeli kolega.Kako dolaze do pobjede ili poraza koga briga,oni su treci sto dovoljno govori o njihovoj jacini :wink:
Hvala na cestitkama.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 23:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Sledeca protiv CSKA u Moskvi a oni i Barcelona vec obezbjedili dalji prolazak.Tesko je ocekivati pobjedu ali ako se slucajno desi normalnim putem ili njihovim pustanjem :lol: nea veze samo neka se desi :D bilo bi bas dobro jer Bamberg ide u Tursku a Lietuvos u Barcelonu.Najbolje bi bilo da te glavne konkurente za prolaz pobjedimo u medjusobnim mecevima.Dobiti kuci Lietuvos i probati Bamberg u gostima,onda se moze covjek necemu nadati.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 09:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
http://www.media1.rs/sport/kosarka/9930 ... ecao_pomoc

bilo bi fino,ne moze se davati nekim klubovima milioni u 3/4 sporta a partizanu nista

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kome se to davalo poslednjih godina osim Partizanu? Drzava ne daje pare, moze samo preklopiti dug oko poreza. Koliko znam, Partizan je u velikim dugovima i pored poreza, mislim da im tu drzava ne moze pomoci...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 10:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Kome se to davalo poslednjih godina osim Partizanu? Drzava ne daje pare, moze samo preklopiti dug oko poreza. Koliko znam, Partizan je u velikim dugovima i pored poreza, mislim da im tu drzava ne moze pomoci...

dobro skeva,to sto vas je brigate na pocetku napalio na pocetku sezone pa ste se primili

daje se zvezdi sto da se lazemo,otkud pare za sve one silne crnce i rakocevica,otkud odjjednom vaterpolo klubu onolike pare

a i dok ste kenjali da partizan dobija sve vama drzava ladno dovede gasprom u klub a partizan ne moze naci generalnog sponzora godinama

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 10:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

a tek ova lakrdija oko fk,umjesto da igraju sa sopotom u ligi zbog raznih vesica,lukica,dan tani....ladno ce vam uplatiti drzava 60 miliona(koliki je tek dug ako javno kazu da je 60) i vi ce te nastaviti superligu jer ste stub srpstva,vitezovi ili sta vec

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:D Nije ovo tema za diskusiju o tome, ali hajd :) Gasprom ce doci u klub sa imenom i tradicijom, najveci klub na bakanu, prvak evrope i svijeta, ne treba ti tu nesto drzava stimati. Malo ti je presmijesna ta teza, pogotovo jer je u vrijeme kad je Gasprom dosao niko od vodecih ljudi u drzavi nije za Zvezdu navijao. A i vidim kako je vama bilo lose ovih prethodnih godina, rad, institucija, talenti, ovo ono, jel da? :D Ne pricati o drzavi i zvezdi u jednom kontekstu, presmijesno zvuci :wink: :D

Sto se fudbala tice, jos vise nemoj pricati o drzavi i pomoci zvezdi, pogotovo tu nemoj pricati, to je jos smjesnije :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 10:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

joj skeva volim te ali si tvrdoglav ko mazga,lakse bi ubijedio nekog muslimana da su oni poceli rat :lol: :lol:

vrlo dobro se sjecam da je tadic bio u posjeti fk cz i da je tada rekao da ce dovesti gasprom u cz i ne prodje nekoliko dana tadic ispuni obecanje 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 10:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti si jos tvrdoglaviji, ko da ti je Dule rod :lol:

Da nam je drzava pomagala ne bi bili u ovakvim govnima, znas i sam da je tako, na celu drzave sve sami grobari a svi pomazu zvezdi, sumnjivo :) . To sto u kosarci imamo cacicu za predsjednika nema veze sa drzavom, ciko ima carobni stapic izgleda :lol:
Sad ce i vasa uprava imati carobni stapic, od jednom ce nestati dugovi za porez i neka zaduzenja prema drzavnim firmama, samo je problem sto se o vasim dugovima suti, pa necemo znati koliku su sumu danilovic i kompanija prebili :) Sve su to govna dragi moj :)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
mandrak je napisao:
joj skeva volim te ali si tvrdoglav ko mazga,lakse bi ubijedio nekog muslimana da su oni poceli rat :lol: :lol:

vrlo dobro se sjecam da je tadic bio u posjeti fk cz i da je tada rekao da ce dovesti gasprom u cz i ne prodje nekoliko dana tadic ispuni obecanje 8)

Mandrače, smatram te za prilično inteligentnog čovjeka, nije mi jasno kako misliš da je evro pijunčić Tadić mogao da dovede firmu koja je produžena ruka ruske spoljne politike? Tu moć nemaju ni svi proruski političari zajedno. Ruje znaju što su to uradili, a ionako od njih nije bilo puno koristi jer su rupe daleko veće od njihovog ugovora. Koji jeste odličan, ali Zvezda je u prelošem stanju da to iskoristi, za šta njih boli kurac jer su dobili tu reklamu koju su htjeli. Da stvarno toliko hoće pomoći Zvezdi, dali bi bar 5 miliona bez bonusa, umjesto 2, i pokrili bar pola budžeta. Tadić je to iskoristio kao klasično političko đubre, da se izreklamira. Je li to ono kad je šutao penal na Marakani, fuj kako ljigavo, ne volim se ni sjetiti...
Pomoće država Zvedi, ali o 60 miliona nema govora jer država nema para ni blizu za te egzibicije. Vjerovatno će biti reprograma poreza i možda skidanje napumpanih dugova što će radna grupa prikazati kao ne znam kakav uspjeh, a NVO hejteri i Grobari će kukati za "državnim parama" (kao što smo i mi kukali za vas). Gledajući neke sumnjive ljude u radnoj grupi i njihovu međusobnu povezanost, ne bi me čudilo da novac stigne i iz drugih izvora, može se to sve proguglati.

Što se vašeg meča tiče nisam ga gledao, ali mi je drago što ste ovako dobili jer mi to govori da smo mi jači nego što sam mislio.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jeste to je tada bilo,mozda i jeste bilo kako ti kazes.jeftino skupljanje politickih poena

necemo vise,da se ne bi moderatori ljutili

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moram ja samo jos nesto prokomentarisati :D . Imaju dva veoma sumnjiva covjeka u onoj komisiji ili sta je vec, oni su mislim postavljeni da "uvjere" neke pojedince da Zvezdi oproste dugove ili ih bar smanje, posebno mislim na onog iz BIE ili kako vec 8) bice opasnih zavrtanja ruku :lol:
E da, ako Partizan prodje u drugi krug to ce znaciti i da je Zvezda zrela za evrolige :lol: (treba sve gledati sa svjetlije strane 8) ).
Nego Mandrak, sta mislis koliki ce biti Partizanov omjer do kraja prvog dijela, ovih 5 utakmica? Jel mislis da mogu nastaviti sa pobjedama ili da ce malci jos koji put kiksnuti?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma ocekujem jednu do dvije pobjede(bamberg u gostima i ritas kuci) ove dvije protiv cska i barselone gubimo

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja pitam o ABA ligi, o on meni o evroligi prica :)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
mandrak je napisao:

Druze, ovo je glupost. Tadic je u posjeti Zvezdi bio 2011. godine... http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... m-u-Zvezdi
Gasprom je u Zvezdu dosao 2010. http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/3 ... D0%B5.html, tako da ne znam kako je to Tadic mogao reci da ce dovesti Gasprom kad je Gasprom vec bio tu.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Mislim da je Telekom, ne Gasprom, zajebo se Mandrak vjerovatno. Ono oko licence za Evropu, a Tadić to iskoristio da se šepuri po Marakani, ne kročio više nikad na nju...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Ja pitam o ABA ligi, o on meni o evroligi prica :)

kazem ja tebi da se ja i ti ne mozemo sporazumjeti :D

iskreno ne znam ni sa kim igramo sledecih pet meceva osim ovog prvog sa olimpijom

Vrh

Tema posta: KK PARTIZAN
PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne zelimo

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovaj je neunistiv :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 22:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
О чему ви причате? Гаспром је довео Шкундрић,уговор је највећи на овим просторима свих времена.Послије ове лакрдије са Вучићем и овом групом,ви имате образа да причате како звезду не помаже држава? Човић има чаробни штапић-то вам је објашњење за кошарку?Веома аргументовано...Ватерполо-помажу пријатељи клуба? То се сад тако зове...Зашто се не упореде спонзорски уговори Партизана и ЦЗ? Који су то износи?О томе нико не говори...
То нема у свијету нигдје,да милионске дугове неспособних управа и лопова враћа држава парама
свих грађана.

Ако имате имало образа-прескочите ову тему више,нема смисла...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]