banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Nov 2012, 22:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Orleans uzeo Sassari 13 razlike tako da je Zvezda opusteno prva u grupi..

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2012, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Освојићемо Еврокуп!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 07:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Da sam normalan poludio bih gledajući ovu ZVEZDU, znaci horor... Jeste da se Zvezda stabilizovala, igra bolje ali nemojmo žuriti ljudi moji! Realno njima treba jos vremena da se uigraju i postanu OZBILJAN tim. Odbrana škripi i strašno su brzopleti.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 11:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sto bi Pesic rekao
Bolje uciti na greskama u pobjedi nego u porazu :lol:
Utisak veceri je Nelson koji je sve bolji . Sinoc je pokidao kad se rezultat lomio.
Iznenadjenje je Subotic dok Katic svojim odnosom prema igri (a bogami i prema treninzima ) postaje prvi centar

Losi
- Vladina reakcija na plus tri
- Igorov prekrsaj u finisu produzetka
-gradjenje skoka
- presing

Ocito je praznjenje kod Skota (inace lik nije promasio trojku otkako je dosao :) )

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Brigate BL je napisao:
Losi

- Igorov prekrsaj u finisu produzetka
-gradjenje skoka
- presing

Ocito je praznjenje kod Skota (inace lik nije promasio trojku otkako je dosao :) )

Znaš kako, s obzirom da su igrali kao u transu protiv Grobara, i ne trebaju čuditi ove stvari koje se mogu pripisati spavanju tj. padu koncentracije, a dodaj još i putovanje, jednostavno su se ispraznili. Naravno, izludio sam sinoć ali prezadovoljan sam pobjedom, jer sam mislio da je ovdje u startu poraz, ipak je to ACB liga.

Šta kažete, prije 2 godine nema nas nigdje, a sad nas se boji svako :)
Ajde, Čovo, pomozi sad malo i fudbalskom klubu, koliko te puste ovi političari... Prije svega organizaciono, dovedi to pod konac.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 18:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Bez obzira na triler zavrsnicu mi smo vec jednom nogom u drugom krugu i to je naj bitnije

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 18:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Jesmo malo usrali juče. Ja čak prestao gledati pred kraj i vidim na netu produžeci pa se vratim opet. :D
Ali mislim da je sad igrao dobra, ima tu nešto. Naravno mislim da ćemo još dosta napredovati. Još ako uleti neko pojačanje biće dobro.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Одлично је ово било. Добили смо неизвјесну завршницу и то у продужетку у који је противник ушао са огромном психолошком предношћу. Имамо феноменалног Игора Ракочевића, који комотно може да игра за репрезентацију, сјајан играч, а пријатно ме је изненадио Рашко Катић, на почетку сезоне нисам имао високо мишљење о њему, али сад богме човјек не да игра него Игра с великим "И". Нелсон такође одличан, што апсолутно нисам очекивао, дакле имамо три одлична црнца у тиму и у свакој утакмици смо све уигранији и све бољи. Ја не видим ко у овом Еврокупу може да нам се супротстави, осим ако сами себе не побиједимо.

Е сад, то што смо испустили +17 у посљедњој четвртини мислим да није толико страшно. У питању је била суманута серија Кахасола кад им је буквално све улазило, мислим да су реализовали неких петнаестак напада заредом, погодили не знам ни ја колко трица, то како су они одиграли не дешава се баш често. Битно је да не може да се извуче генералан закључак да имамо као неки проблем, плашимо се побједе итд., јер против Партизана (који је много бољи од Кахасола) успјели смо да држимо предност и да не допустимо неизвјесну завршницу.

И која нам ово бијаше узастопна побједа? :-)

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 23:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Peta, idemo dalje sljedeca je krka

NIsta od Rasica,
malo pare malo preispitivanje oko rostera.
bio je u nedelju vec gotov ali se nesto iskomplikovalo.
sve ovo ne iskljuuje promjenu u sastavu ako se pojavi kvalitetno rjesenje

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ма који ће нам Рашић, иначе је добар, али ове године појма нема. Ја мислим да нам не треба никакво појачање на беку, можда евентуално ако бисмо успјели Синовеца да мазнемо од Радничког.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 23:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kada bi birali izmedju rasica i Sinoveca ja bih bez razmisljanja uzeo Rasica. Inace, dobro je sto smo pobijedili posle produzetaka, jer da smo ovo izgubili mislim da bi to ostavilo posledice u sigurnosti nasig igraca.
Dakle, svima je jasno da je sve do nas, mozemo pobijediti protivniike ili pobijediti sebe, treceg nema :D

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Е, да, да смо изгубили била би катастрофа, онда би се увукла тотална малодушност типа "ако нам плус 17 у посљедњој четвртини није довољно, како било кога можемо да побиједимо?". Али велики тимови се извлаче из гадних ситуација.

Успут, бољи је Синовец :-)

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 23:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Rasic je kompletniji i bolji...
ali cini se da i ako bude promjena da ce to biti na drugoj poziciji...

Protiv Krke treba ocekivati agresivnu odbranu na pleju pa i vise minuta za Cveleta, a bogami i Simonovica.
Vladin problem je sto ide na zicer , ne zeli puno da rizikuje i time trosi ekipu. MOra je protiv Kahasola malo odmoriti neke igrace, plus Rakoc je pokazao da je u izgradjenoj poziciji strasan egzekutor kakav je i bio

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 23:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Igrace Cvele sigurno protiv krke 20 minuta, treba i Nelson malo odmoriti a i Simonovic treba vise minuta, poslednjih utakmica sto je igrao bio je dobar.
Ako nece biti promjena na dvici onda jedino ostaje da ce mozda dovesti peticu ili tricu umjesto Simonovica. Da se mene pita, ja ovo nista ne bih mijenjao :) Sledece sezone nadograditi ekipu sa nekim brutalnim centrima i zamijeniti Vuka, Subotica mozda ako nista ne pokaze. Probati Nelsona potpisati i sledecu sezonu i ja zadovoljan :)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Haha Vidim Mandrak nas proziva za drzavne pare
ne cita Covica nikako ...
nek pogleda sponzore KK i vidi koje su tu firme drzavne osim MTS koji daje puno vise (zasluzeno po rezultatima) njima. LJudi nece da shvate da se ljudi iz uprave KK cimaju na sve strane i za sitnu lovu kako bi je donijeli u klub dok u Partizanu cekaju da im neko sam dodje i ponudi nakon kuknjave...
Njihov crni plej je igrao za vise nego Nelson, a Gordic je jos skuplji...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jedno offtopic pitanje, kad ste vec svi tu.

Da li je istina da su Hammond i Edwards trebali u paketu u Partizan ali ovi nisu imali para za njih pa su zato dosli u Igokeu?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mandrak je dobar momak, ali ima jednu boljku kao i vecina grobara, slijepo vjeruju onom sto im iz kluba serviraju. :) (mislim da bi on isto to rekao i za mene :lol: ). Mislim da u Partizanu nisu ocekivali ovakvu staru kuku kao sto je Covic, ovaj se ne sali. :)

Nemoj zezati da je onaj crnjo vise primao nego Nelson? :lol: :lol: :lol: :lol: Pa ne mogu vjerovati, onda su se stvarno dobrano zajebali u izboru. Moje licno misljenje je da se nece usreciti ni sa Gordicem, mislim da previse ocekuju od njega. Jeste on bolji od Tomasa naravno ali je i on prosjek. Malo su se razmazili sa tim kecevima posle onakvih pogodaka poput Boa npr....

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

NIje istina...

Bajic je odmah pikirao Edvardsa, a Hamonds je dosao nakon sto je propao pokusaj sa Gibsonom...Tu ga zaista treba pohvaliti jer je kontaktirao brojne da se raspita o njihovoj igri i ponasanju...

Lazic je isto tako uradio dobar posao za Pesaica sa Savivocem, Almondom, Nelsonom ...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ok, zahvaljujem.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
oooo cigani,pa sad ste i mene nasli prozivati. ko da sam ja portparol partizana.ne smije covjek nista ni reci :lol:

ja cisto sumnjam da je onaj tomas kosta koliko i taj vas.neki dan je todoric na pitanje zasto nije doveo ovu dvojicu iz igokee rekao da ih nije doveo zato sto ova dvojica(tomas,gordon)kostaju ko jedan taj njihov

sad malo ozbiljnije,bilo bi extra ali skoro nemoguce da i partizan i cz sledece godine igraju evroligu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]