banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1703 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 86  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pucnjava i tuča
PostPoslato: 15 Nov 2012, 19:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Caplar je napisao:
Него што ми се још свидјело је то што се окупило бар једно 10ак људи и колико сам упратио погледе и ставове,спремни да стану у страну момку у случају сукоба са полицијом.Свака част и њима.. :wink:

Tebi se sviđa što su ljudi spremni da stanu na stranu nekoga ko očigledno krši propise?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 19:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Тачно некад помислим да си дрот...

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 20:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Tačno ponekad pomislim da si....Ja sam drot ako ne odobravam pogrešno parkiranje? Ja sam drot ako ne želim da ja ispadam konj što plaćam parking, a drugi su dovoljno bezobrazni da to ne urade?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 20:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Caplar je napisao:
Иначе вечерас враћам се кући и у јеврејској неком момку са женом каче пауком ауто,и ту свађа и то и ладно онај што вози паука(какав је он чин или шта већ) крену момку нешто овај га одгурну пред очима 2ице полицијаца(свака част момчино !! :occasion5:)!
Него што ми се још свидјело је то што се окупило бар једно 10ак људи и колико сам упратио погледе и ставове,спремни да стану у страну момку у случају сукоба са полицијом.Свака част и њима.. :wink:

Mangup tuko bi se sa policijom a nema prebijene marke u dzepu da plati parking ccc svako je danas mangup
Nakacio bi ja njemu napad na sluzbeno lice u vrsenju duznosti a tih 10ak momaka su stali onako besposleno da gledaju sta ce biti i ako bi doslo do neke frke sva njihova pomoc bi bila "udri ga mamu mu .ebem udri ga" :wink:

Caplar je napisao:
Мани се шупље приче.Не говорим за тебе само,вјерујем да их је много помислило исто као и ти кад је прочитало овај горе текст.Многи покрећу ту причу "пиштољ","пуцати у кољена" итд.Колико сам се наслушо тих прича до сада би сваки други човјек носио оружје.
И не знам,како никад неко не истуче Вас(или њих,ништа лично) мудоње,па не буде пуцњаве...
Глупост.
Него фино га мало упратит,сачекат,фантомка на главу,и удри баја ... :iconbiggrin:
Реално нема бољег начина.Или ако сте неки мирољубив платите неком да га изнабада,то је чак и боља солуција.

Nismo svi rodeni da nosamo pistolje, nozeve i palice po cijeli dan ja znam za mnogo bolji zivot od tog.
Al ovo sto sam ja napisao mozes i ocekivati od nekog kome je i drzava/inspekcija vec isprala mozak pa mu na svu muku dode klinac i polupa kafanu.
Alo ti klinc su tukli ljude na kucnom pragu tukli jadnog covjeka na radnom mjestu(onog sto dize rampu) polupali tudu imovinu za to se u normalnim drzavama kaznjava zatvorom kod nas ce ako drzava ne reaguje poceti kaznjavati ubistvom

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 21:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Tačno ponekad pomislim da si....Ja sam drot ako ne odobravam pogrešno parkiranje? Ja sam drot ako ne želim da ja ispadam konj što plaćam parking, a drugi su dovoljno bezobrazni da to ne urade?

Стани мало..Од куд ти знаш шта се прије тога десило ? Можда је полицајац ударио њега или крено да га удари или шта ?
Нисам дао детаљан опис,углавном лик је стајао испред неке продавнице и притиснуо 4 жмигавца,вјероватно да купи нешто(са цуром,женом,значи 5-10 минута).Из искуства оваквих дешавања,вјерујем да је ту налетио дркаџија са пауком или дркаџија са ротацијама и кренуо безвезе да му диже ауто иако је лик био у радњи 5м од аута.
Требао сам споменути да је и жена из те радње излетила да смирује те полицајце и тог што вози паука да не пишу казну јер је човјек вјероватно само стао на 10ак минута.
Такође је цура његова(ако је он мајмун не могу бити и њих двије) нешто коментарисала у фазону "Срамота..".

И дајте људи маните се те приче...ДА смо у Америци па и да повјерујем у часност операције које су вршили овај са пауком и овај са полицијским аутом,али не и овде...

@Vuk логично,свако би пуко.Али шта сад треба пропуцати га и обиљежити се за читав живот.Лакше га нахватати у мраку и послати на хиругију,ако је већ заслужио..

Poslednji put menjao Caplar dana 15 Nov 2012, 21:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Kad bi svi mi stajali na 10min gdje bi nam bio kraj.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 21:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Caplar je napisao:
Нисам дао детаљан опис,углавном лик је стајао испред неке продавнице и притиснуо 4 жмигавца,вјероватно да купи нешто(са цуром,женом,значи 5-10 минута).Из искуства оваквих дешавања,вјерујем да је ту налетио дркаџија са пауком или дркаџија са ротацијама и кренуо безвезе да му диже ауто иако је лик био у радњи 5м од аута.
Требао сам споменути да је и жена из те радње илезтила да смирује те полицајце и тог што вози паука да не пишу казну јер је човјек вјероватно само стао на 10ак минута.
Такође је цура његова(ако је он мајмун не могу бити и њих двије) нешто коментарисала у фазону "Срамота..".

Totalno si u pravu...I ja se sjećam sa vozačkog izuzetka od zakona o zabrani parkiranja i zaustavljanja ako je u pitanju "da trknem samo do trgovine".......Al' bitno da se do vrata dođe autom, ne d'o Bog prohodati malo....

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Za tih 5-10 minuta je tu prošlo sigurno 20 auta kojima je smetao, ali samo bahato.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 21:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Stipu levate kaplar, samo ACAB!

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 21:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ma jebes ti to ako se ne parkiras pred ulaz prodavnice,kafica,doma zdravlja

treba ga opaliti po usima 500km pa bi vidio sledeci put da li ce se parkirati

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Caplar je napisao:
и притиснуо 4 жмигавца
:lol: :lol: :lol:
Ovo mi je najjače, ja bi mu ga odvuko baš zbog ova sva 4 žmigavca...
Šta, ako je upalio sva 4 žmigavca, misli da je postao nevidljiv, ili da je poništio zobs :roll:
Lola stisnuo "park anywhere button", ili kako neki smatraju "make invisible button", i boli ga kurac, stvar je riješena, on se opravdao :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pri tom to je vjerovatno ulica ispred Biblioteke gdje svi znaju da pauk non stop kruzi i nosi te "5-10min" parkirane automobile
Da ne govorim o tome sto je na pedalj odatle ogroman parking
Ali, eto, skupo banditima platiti 0.50pf, ali se moze gurati policajac
Seljak
:?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2012, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
V@nja je napisao:
Pri tom to je vjerovatno ulica ispred Biblioteke gdje svi znaju da pauk non stop kruzi i nosi te "5-10min" parkirane automobile
Da ne govorim o tome sto je na pedalj odatle ogroman parking
Ali, eto, skupo banditima platiti 0.50pf, ali se moze gurati policajac
Seljak
:?

Ma ne mora ni platiti... Ako je 10minuta, ne mora placati parking, jer ti nece staviti zabice odmah... Uvijek dva puta obilazi auto, i ako drugi put ne vidi kartu, onda ti pise kaznu.. A i, ako je sa curom, ona ostane u autu, i nece praviti problem oko parkinga (bar meni nisu 100 puta do sad)..

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 00:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Ako je postavljen ovaj znak - može se stati na 5-10 minuta, ako je ovaj postavljen - ne smiješ.
Za one koji ne mogu da realizuju (poput nesrećnog aktera priče) neka zamisle da su na mostu ili u tunelu.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Какву драму направиште од обичне ситуације која се сваки дан дешава.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Tim momčinama, tzv. sveznalicama.... oduzeti automobil ili povećati osiguranje-registraciju. Nije svako predodređen da vozi automobil, to je ljudi moji zabluda.

A ti kaplar cijeniš pogrešne "vrijednosti"...bolje mi bilo da vrijeme trošiš i da ti se sviđa nešto drugo, a ne ovako nešto :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 03:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

За неког погрешне,а за неког праве вриједности ! :wink:
Готова прича на ову тему.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2012, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
500 maši kazna za samo 10 minuta da trknem do prodavnice ... pa ti trkni po novčanik znaš ... banjaluka je u saobraćajnom pogledu gledano grad majmuna za volanom

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2012, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
de malo pojasni šta je bilo :)

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2012, 12:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Галамџије гдје сте сад ? :angry1:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1703 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 86  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]