banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Nov 2012, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Мене не смије нико да бије, сем наше милиције!

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
nepokoreni je napisao:
Nema tamo al ima na ogrishu kad talibani dohvate strane plaćenike i domaće izdajnike....

a ti si taliban
pa sto ne rece ranije nisam znao izvini molim te

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 17:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 17:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Kod nas su odavno ovdje Španci. Kako su se oni asimilirali sa stanovništvom to je čudo jedno. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 17:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sve neki vrijedan svijet? :lol:

Ma ovi klipani ako su Turci ce propisno nadrljati u AT.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 17:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Zar može biti Turčin a zastupati Austriju u Euforu?

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto da ne? Imas i Srba, Hrvata, Siptara... Imas drzavljanstvo, imas obavezu da sluzi vojsku.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D0%B0.html

Додик тражи да се казне војници Еуфора

Председник РС Милорад Додик тражи од команде Еуфора да казни војнике који су јуче напали младића и девојку у Бањалуци.

Власти Републике Српске осудиле су понашање двојице припадника Еуфора који су физички напали девојку и младића у центру Бањалуке. Додик тражи од команде Еуфора да починиоце казни и одстрани из својих редова.
Eufor.jpg

Додик је упозорио да институције РС "више неће толерисати такво понашање и да ће наћи механизме да ефикасно заштите своје грађане од било чије самовоље и насилничког понашања".

Spremte se spremte :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Vozd je rekao svoje, sada ce gace da se zatresu :lol:. Salu na stranu, u cijeloj prici mi je najzalije te cure i momka, politicari i mediji ce to da iskoriste na sebi svojstven naicin, a njih dvoje ko sisa.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 19:29 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
na atv kazu kako porodica djevojke nece podignuti tuzbu..sad koliko je to tacno.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
da se negdje drugo ovo desilo ljudi bi vec bili na ulicama protestvujuci tako da slika obidje cijeli svijet i ovi bilbordi sa euforom bi bili isarani. medjutim, mi to na svoj nacin "cuti dok te karam" odradimo i svima dobro, prodje.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
batica je napisao:
da se negdje drugo ovo desilo ljudi bi vec bili na ulicama protestvujuci tako da slika obidje cijeli svijet i ovi bilbordi sa euforom bi bili isarani. medjutim, mi to na svoj nacin "cuti dok te karam" odradimo i svima dobro, prodje.

prosle godine sam po gradu voda grka sa Krita...tamo ameri imaju bazu...pijani marinci im stalno probleme prave(ruku na srce,i ovi ih provociraju)...zatvori ih vojna policija,al dzaba...da ne govorim sta se na Okinavi radi...mi smo jos dobri.ovo je tek cetvrti incident,a koliko su godina ovdje.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ma i oni su govna (eufor) kako nikad ne napadnu 4-5 raspolozenih momaka, nego curu...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2012, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
alkibijad je napisao:
batica je napisao:

prosle godine sam po gradu voda grka sa Krita...tamo ameri imaju bazu...pijani marinci im stalno probleme prave(ruku na srce,i ovi ih provociraju)...zatvori ih vojna policija,al dzaba...da ne govorim sta se na Okinavi radi...mi smo jos dobri.ovo je tek cetvrti incident,a koliko su godina ovdje.

a ja sa prgavijim vojnicima nisam radila od njih...
godinama povremeno radim sa euforcima,ne sjecam se ni jednog krupnijeg incidenta,jer kako vec pomenuh cuvaju oni svoje zasticene guze,jer im je ovdje dobro,najgore sto im se moze desiti da ih deportuju i da dobiju zabranu odlaska u misije...a
neko je vec spomenuo,kakav rezon neko pijan ima u 4 am,a i to me je iznenadilo da su na ulici jer lokalni lotovci uglavnom piju kuci ili po seoskim slavama bas iz razloga a ne bi napravili neki belaj,dosli u " grad svjetlosti" napili se,napravili glupost,sad neka i odgovaraju za to,jesu li i to dvoje bili pijani ili pripiti ,ko zna...zalosno je sto svaki dan nesto slicno se desi,jedina razlika sto su ovi " mirovnjaci" pa cijela prica ima neki visi nivo :-?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2012, 15:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Zabranjen pristup euforcima u centar BL do daljnjeg i na tome ce vjerovatno i ostati.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2012, 15:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Osim kada su sluzbeno tu.
Mislim da je problem sto je njihova vojna policija otisla, a nasa nad njima nema nikakve nadleznosti.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2012, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
i dalje se smiju kretati po danu normalno,banka,restorani,prodavnice,ali dok je istraga u toku,ograniceno im je kretanje u vecernjim/nocnim satima...kolika je frka dignuta,cisto sumnjam da ce bilo kome i pasti na pamet i da prekrsi neke zabrane koje su i inace na snazi a ne samo sada koje se svakodnevno krse...

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2012, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
meni danas drug rece,da je pricao sa curom,koja zna ovu curu :)
kaze da je uhvatio sforovac curu za ruku da je pita gdje je pekara,a da je njen drug to pogresno skontao...rekla -kazala

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2012, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
У прилог тврдњи да сфоровци нису проблем:

Citiraj:
BANJALUKA - U bizarnom sukobu dvije osobe kod lokala 007 u Banjaluci, danas oko 15.30 časova brutalno je izboden muškarac čiji identitet za sada nije poznat, saznaju "Nezavisne".
Do sukoba u kom je stariji muškarac zadobio teške povrede, došlo je nakon što su dva automobila koja su išla iz suprotnih pravaca jedan drugome prepriječila prolaz, a nijedan od vozača nije drugome htio da ustupi prvenstvo prolaza. Ulica je inače, zbog parkiranog kamiona, bila djelimično blokirana.
Nakon što su automobili stigli jedan do drugoga, vozači su izašli napolje i započeli svađu, a potom se i potukli. Nakon toga, vozač fijata vratio se do automobila i uzeo čakiju kojom je vozača opel astre prvo ubo u lice, a potom ga izbo po licu i rukama.
Sukob su prekinuli gosti obližnjeg lokala i policajac u civilu, koji se zatekao u blizini.
Povrijeđeni muškarac odvezen je vozilom Hitne pomoći, dok je drugi vozač uhapšen.
Policija je trenutno na terenu i obavlja uviđaj.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2012, 17:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
ne kapiram likove koji umanjuju znacaj ovoga, baciti devojku na zemlju i tuci je nogama vama to ocigledno nije problem?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]