banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 07:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 10 Nov 2012, 11:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Rivaldinho je napisao:
Stvar je u tome što je Vujošević dosad uspijevao da ih drži bez pritiska, pa su momci na inspiraciju pokazivali sav talent i igrali i preko mogućnosti. Ovo je prva utakmica sa pritiskom rezultata i izgleda da ih je to dotuklo u ključnim trenucima. Bez obzira, vrlo talentovana generacija.
Sad, nije da mi je krivo što vam se ruši samopouzdanje baš pred derbi :D

u pravu si,i ja mislim da su se prepali da ce pobijediti

nesto slusam sinoc tegija i grbovica i ljudi su u pravu 100%.nisam ni znao da ta nasa liga vise nema nikakvog smisla,za sta se ona igra?

budes prvak drzave i to je to,jaka stvar

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Rivaldinho je napisao:
Ovo je prva utakmica sa pritiskom rezultata i izgleda da ih je to dotuklo u ključnim trenucima.

Ovo je jako bitno. Ovako mlada ekipa a gubi utakmice s malom razlikom od puno jačih ekipa, samo je problem da se ne uđe u taj gubitnički mentalitet, ovo važi samo za euro ligu, za ABA ligu Partizan može kvalitetom dobiti svakog protivnika.
Kažem za evro ligu, pošto je moguće da izgube sve do kraja, mada ja to ne bi volio, ako ništa grobari zaslužuju bar jednu pobjedu. Ne znam šta je onom Tomasu, on je amer, plej, treba uzimati šut, pa na njega bar neće drvelje i kamenje ako promaši. On je doveden tu da kad se lomi uzima loptu :-? A ne da daje vruć krompir Vestermanu i Berrtansu, koji jesu super igrači, ali mladi da bi oni lomili. Mislim da matori Kecamn fali samo zadnje 2-3 minute, da uzme tih 3-4 šuta i završi posao. Sad se tek vidi kakav je ćaća on bio. Ali dobro, partizan ima veće šanse u derbiju, mada su izmoreni puno. Vujošević je sinoć izgubio utakmicu najviše.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 22:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Da,bice ovo jedna od rijetkih pobjeda cigana.Kosarkasi Partizana su smuseni opasno u poslednje vrijeme.Vodjstvo protiv Bamberga se nije trebalo prokockati a veceras su pokazali da im je neka sutlija u usima.Smanje razliku i iz neobjasnjivih razloga opet to na brzinu prokockaju.Naravno da zvezda nije dobra toliko koliko je Partizan los.U vrhu smo tabele ali ako se nastavi ovako nece to dugo potrajati.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Млада је ово екипа, осцилација ће бити, ово је сезона у којој се тим тек кали. Да буду међу прва четири у АБА лиги, и забиљеже коју побједу у Евролиги, то је добар успјех.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nemam pojma ali gledam ove crnce u ostalim klubovima i mogu zakljuciti da je partizan uzeo najlosije

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Da je mlada ekipa i da fali iskustva to smo zakljucili,medjutim nije to neko opravdanje.Evo opet u zadnjoj cetvrtini odbrana samo takva,rezultat toga odmah dolazi,-9 poena a sest minuta do kraja pa to je odlican,aktivan rezultat.Sta biva onda!?Nista,neobjasnjiv zastoj i u roku od par minuta -17.To su prevelike oscilacije,ali ajd´.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Нема шта, заслужена побједа Звезде.
Коначно им долази до изражаја велики новац који је уложен у екипу, јер нису могли одмах да се уиграју.
Такође, њихова страна појачања су одлично одиграли вечерас, док су наши били само статисти.
Гордон с времена на вријеме одигра добро и наговијести да би могао бити одличан играч, док Томас, колико год ми био симпатичан, није квалитет за Партизан.
Не треба бити љут на ове момке, борили су се колико су могли, имали смо и тешку утакмицу у петак, у којој је био велики притисак, а изгубили су, па онда, непуна два дана послије, играш дерби.
И даље смо фаворити за једно од прва два мјеста.
Још једном, честитке комшијама на заслуженој побједи. :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Галеб je napisao:
Da je mlada ekipa i da fali iskustva to smo zakljucili,medjutim nije to neko opravdanje.Evo opet u zadnjoj cetvrtini odbrana samo takva,rezultat toga odmah dolazi,-9 poena a sest minuta do kraja pa to je odlican,aktivan rezultat.Sta biva onda!?Nista,neobjasnjiv zastoj i u roku od par minuta -17.To su prevelike oscilacije,ali ajd´.

Pazi, mnogo energije se mora potrošiti da bi se došlo sa -19 na -9 i to protiv ovakvog protivnika gdje svi igraju. Onda malo popustiš i ode opet nazad. Mislim da im nemate šta zamjeriti.

I gdje ste našli ovog Tomasa, pa njega nigdje nikad nema? Igokea ima 5 puta boljeg crnog pleja.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Галеб je napisao:

Pazi, mnogo energije se mora potrošiti da bi se došlo sa -19 na -9 i to protiv ovakvog protivnika gdje svi igraju. Onda malo popustiš i ode opet nazad. Mislim da im nemate šta zamjeriti.

I gdje ste našli ovog Tomasa, pa njega nigdje nikad nema? Igokea ima 5 puta boljeg crnog pleja.

ima boljeg,ali i skupljeg sto bi rekao todoric

tomas nista ne pokazuje,samo da ne bude kao sa louom.ode covjek u ciganikos i postade prvak evrope a kod nas se nije mogao sastaviti sa loptom

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nije Partizanu prvi put da lose pazari.Tomas je prilicno los,neka trener vidi sta ce sa njim.Ja ne zamjeram mnogo igracima,ako im iole zamjeram to je zavrsetak protiv Bamberga.Ovo veceras poslije poraza od prije dva dana im ne zamjeram bas jer su i cijelo vrijeme gubili.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Nevjerovatan uvod je odlučio utakmicu, tako da mislim da se može reći kako je ovo Vujoševićev poraz, jer nas nije presjekao na vrijeme. I velika pobjeda Vukoičića koji dokazuje da je odličan trener.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma veceras smo odigrali i bez centara,ne znam sta je sa muslijem,taman je krenuo dobro igrati i sad se izgubi ove dvije utakmice

kako bi novica dobro dosao ovoj ekipi

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Da,pod kosem odnosno u reketu uopste je bilo veceras tanko,pogotovo u prvom poluvremenu.
A dobro,borba za vrh se nastavlja,jebi ga narode,realno,dosta je i nas bilo :D svih ovih godina,osim prosle sezone.Kazem(pisem) osim.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Преговара се са Гордићем изгледа,Томас онда отпада...
Вечерас класично чишћење са терена,једна од оних утакмица када све иде контра...Две утакмице у два дана су превелик залогај за овај млади тим,све честитке Вукоичићи и његовим играчима,заслужено су побједили.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Prevelik zalogaj za ovu mladu ekipu su igre na dva fronta protiv jakih ekipa sa imperativom pobjede. Vidjelo se da su bili ispraznjeni, Bertrans je brutalnim tricama drzao nekakav prikljucak u prvom poluvremenu, kasnije kad je Zvezda stala niste imali adekvatan odgovor. Zvezda je imala tri crne rupe u kojim ste se mogli vratiti ali brzopletost i neiskustvo su odradili svoje.
Siguran sam da ce jedan ili oba crnca biti otpustena sutra. Posebno tipujem na onog pleja, pa sta je ono??? Ona cetvorka kao da nije jeo sedam dana. Bas los izbor crnaca, odavno Partizan nije ovako fulao.
Jos jednom cu ponoviti, bice ovo sila od ekipe sledece sezone! Lucic zvijer, reprezentativni kalibar.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Добар наступ мада сам очекивао далеко неизвјеснију утакмицу. Звезда је од почетка водила и на крају заслужено славила. Морам признати да је екипа Партизана дјеловала јако изморено, што и није чудно кад се узме у обзир да су прије само 2-3 дана играли ЕЛ.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2012, 23:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ima umora ima neiskustva ok,ali moralo je bolje a i Zvezda je odigrala dobro.Kao sto mi nije jasno da je Partizan tako los na tabeli u EL,sve izgubio a nije tako lose igrao,tako mi nije jasno da Zvezda nije bolje plasirana u ABA ligi a ima dosta dobru ekipu.Ne kontam kako su izgubili 4 utakmice a zaista je dobar tim.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 00:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Prva dva gostovanja su bila katastrofa, Lazic kao prvi trener se nije snasao nikako. Protiv Cedevite smo imali sut za pobjedu a protiv Igokee ni sam ne znam sta se desilo, to je od prilike to :) Los pocetak je posledica neuigranosti, loseg rada na pripremama i ko zna cega jos. Bice to mnogo bolje kako prvenstvo bude prolazilo.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 07:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
treba malo i komsijama dati elana i morala, da se totalno ne ugasi zvezda padalica

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 09:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Evo ja ću ovdje da upišem impresije od sinoć, iako rijetko pišem po Partizanovim temama. Odlična utakmica konačno, sve je prštalo od borbenosti i vatre, ali u pristojnim granicama.
Zvezda je uvukla Partizan u svoj ritam. Brza tranzicija i protok lopte, odlično je ritam kontrolisao Nelson, nekoliko odličnih solo rola u napadu i skoro nerealno visok proceant šuta, odveli su Zvezdu na +20 i to je ono što je presudilo. Klinci u Partizanu, nisu uspjevali da spuste ritam meča, što im je bio veliki problem. Zvezda je u brzoj igri uspjela da razigra sve igrače, i da u drugom poluvremenu održi prednost, mada ih je Partizan urnisao presingom u drugom poluvremenu. Da nisu igrali EL utakmicu dva dana prije, pitanje je šta bi se ovdje desilo.
Vujoševića kao čovjeka i dalje ne cijenim nimalo, ali to ne umanjuje činjenicu da on zna da napravi igrače, uklopi ih u svoj sistem i da ih motiviše da igraju preko maksimuma.
U svakom slučaju, Partizan će do finiša sezone imati opaku ekipu, u to sam ubijeđen, jer će kao tim poprilično da sazriju kroz naredne utakmice.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]