banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 10:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Nov 2012, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Nerviraš se što ti teško otvara forum? :)

Mislim da je do tebe. Kod mene je sve u redu.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kad listam, citam... Treba 4-5 sekundi da mi otvori stranicu, isto tako kad pisem, moram skoro svaki put 2 puta ponoviti da mi prihvati post.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Trojka, pomozi!!!!

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Uhh utisci o forumu hmm kad neko dodje sa strane male su sanse da ostane prvo prodjes kroz baraznu vatru starijih clanova te da nisi neciji klon te onaj te onda ovako pa onako ali kad se prodje prvih npr 200 komentara ostali clanovi popuste uglavnom dosta zakopcan forum nije bas za siroke mase.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nije to uvijek bilo tako
:?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Nije to uvijek bilo tako
:?

Ne znam za prije ali to je razlog zasto forum ima mali broj clanova upravo to pretresanje ko si i sta si pa ako prodjes selekciju onda mozes slobodno pisati da ti niko ne dise za vratom.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
znaci da smo elitni forum,ne moze svaka susa da nam se mota po internetima.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
apokalipto je napisao:
prvo prodjes kroz baraznu vatru starijih clanova te da nisi neciji klon te onaj te onda ovako pa onako

I, šta je tu loše?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
alkibijad je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tačno. Na ostalim forumima se ne dešavaju ovoliki padovi padobranaca. Niti im obaraju forum, niti starim članovima objavljuju slike, niti ih psuju sve do 9. koljena, šalju im vulgarne pp, itd itd spisak je veliki.
I šta je onda čudno?? :)

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

alkibijad je napisao:

Kad otvoris temu imas manje ljudi koji ce pisati po njoj dakle manji broj komentara ideja i informacija sto je lose mslm opet ne mora biti lose ako je ideja tvorca ovog foruma bila upravo to forum za odredjen broj ljudi a ne neki na kojem bi pisalo mali milion ljudi opet ko zna...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Talija je napisao:
alkibijad je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tačno. Na ostalim forumima se ne dešavaju ovoliki padovi padobranaca. Niti im obaraju forum, niti starim članovima objavljuju slike, niti ih psuju sve do 9. koljena, šalju im vulgarne pp, itd itd spisak je veliki.
I šta je onda čudno?? :)

I da se zna, jos uvijek cekam da ajkula objavi ko joj je poslao famoznu fotografiju u sred noci.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
apokalipto je napisao:
prvo prodjes kroz baraznu vatru starijih clanova te da nisi neciji klon te onaj te onda ovako pa onako

I, šta je tu loše?

Lose je to sto se nerijetko napadaju ljudi koji nisu nikakvi klonovi i koji su dosli na forum radi vec nekog svog razloga a odu sa njega razocarani ili iznervirani...sto nas vraca na ono mali broj clanova sto naravno umanjuje kvalitet foruma

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
apokalipto je napisao:
Kad otvoris temu imas manje ljudi koji ce pisati po njoj dakle manji broj komentara ideja i informacija sto je lose mslm opet ne mora biti lose ako je ideja tvorca ovog foruma bila upravo to forum za odredjen broj ljudi a ne neki na kojem bi pisalo mali milion ljudi opet ko zna...

malo nas je al smo govna!
apokalipto je napisao:

Lose je to sto se nerijetko napadaju ljudi koji nisu nikakvi klonovi

Drinin,jes to ti?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Činjenica je da pojedini vorumaši (u koje ne spadam) se agresivno ponašaju prema novim članovima te tjeraju iste na pobeg...ova aerosmith, pa je bila ona indian rose, pa ona nek...ko je jebe zaboravio sam kako se zove...

Al opet, s druge strane, i da se ne napadaju, isti bi vjerovatno ubrzo otišli jer na ovom vorumu, kakav je sad, postuje (spamuje) specifičan "skoro-ništa-nije-sveto" tip ljudi...I oni koji nisu takvi ubrzo odu...

S druge strane ja sam prekršio prvio pravilo foruma (ono "ja sam gospod bog forum i nemoj imati drugih foruma osim mene") (i 4chan ne računam u taj drugi forum, 4chan je obaveza svakog građanina) koji nakupi brat bratu par iljada postova na dan i ista je situacija i tamo....tako da veći broj ljudi ne znači i bolju diskusiju.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Dzontra je dobro objasnio to, slazem se. :)

Zna on biti pametan kad hoce :P

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
shakal je napisao:
I da se zna, jos uvijek cekam da ajkula objavi ko joj je poslao famoznu fotografiju u sred noci.

I mene interesuje ta misterija, jer malo je neugodno biti u sumnjivoj grupi forumašica "koje su odavno na forumu, a još uvijek su aktivne". :)

Inače, niko unaprijed ne zna kakav će jedan forum biti, u smislu kako će se razviti i kakva će generalna atmosfera da vlada.
Npr. ja sam na jednom forumu bila jedan od osnivača, zamislili smo ga na jedan način, a danas nakon toliko godina on broji nekoliko hiljada članova, stotine dnevno akivnih članova, te armije moderatora i grupe supermoderatora i par admina, izrastao je u nešto sasvim drugačije.
Neko od prvih članova se prilagodio i uklopio a ja sam se zahvalila i obrisala prašinu sa obuće.
Šta hoću reći, da članstvo čini forum, a ne da forum oblikuje članstvo, te da pojedinac nema apsolutno nikakav uticaj na ponašanje većine.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Činjenica je da pojedini vorumaši (u koje ne spadam) se agresivno ponašaju prema novim članovima te tjeraju iste na pobeg...ova aerosmith, pa je bila ona indian rose, pa ona nek...ko je jebe zaboravio sam kako se zove...

Al opet, s druge strane, i da se ne napadaju, isti bi vjerovatno ubrzo otišli jer na ovom vorumu, kakav je sad, postuje (spamuje) specifičan "skoro-ništa-nije-sveto" tip ljudi...I oni koji nisu takvi ubrzo odu...

S druge strane ja sam prekršio prvio pravilo foruma (ono "ja sam gospod bog forum i nemoj imati drugih foruma osim mene") (i 4chan ne računam u taj drugi forum, 4chan je obaveza svakog građanina) koji nakupi brat bratu par iljada postova na dan i ista je situacija i tamo....tako da veći broj ljudi ne znači i bolju diskusiju.

Veci broj ljudi = veca sansa da se pojavi neko pametan i sve objasni pa da tema ide u lock :D

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

alkibijad je napisao:
apokalipto je napisao:

malo nas je al smo govna!
apokalipto je napisao:

Lose je to sto se nerijetko napadaju ljudi koji nisu nikakvi klonovi

Drinin,jes to ti?

:lol:

E da sam bogdom Drinin pa da plodim svaki dan :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
apokalipto je napisao:
Veci broj ljudi = veca sansa da se pojavi neko pametan

I šta sad, trebali bi pustiti da nam svakakvi padobranci vršljaju ovuda ne bi li se pojavio neko pametan? :roll:
Uostalom, nama pametni i ne trebaju.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
apokalipto je napisao:
Veci broj ljudi = veca sansa da se pojavi neko pametan

I šta sad, trebali bi pustiti da nam svakakvi padobranci vršljaju ovuda ne bi li se pojavio neko pametan? :roll:
Uostalom, nama pametni i ne trebaju.

ma kakvi padobranci samo kazem n etreba napadati nove clanove ako jeste klon ili ako ima neke lose namjere vrijeme ce pokazati naravno ali na nacin kako se sada docekuju novi clanovi nije uredu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]