banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 13:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 02 Nov 2012, 16:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Uvedena arena 1 srbija

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 16:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Kod mene su 4 standardne arene nema nista novo

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
A da bi vidio nove kanale, treba li na daljinskom upravljaču pritisnuti jednu tipku? :D

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 17:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Stisnuo sam home sad ima jbg :)

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 19:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Konta li neko ove promjene cijena ovdje?

http://www.mtel.ba/article/1324

Trebaš neko posebno obrazovanje imati da bi razumio mtel-ove tabele.

Mene interesuje ima li je i kakva je promjena za IPTV Trio plus?

EDIT: I ja lud... :lol: Kontao smanjiće cijene pretplate, a ovo u stvari cijene mjenjana usluga. :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
A kanali su gotovo identični, samo što srb arena ide 10 prije sa programom, i ima jsl. :)

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 20:50 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Nov 2012, 20:14
Ja imam open trio + HBO + Arena i plaćam mjesečno oko 86 KM + telefon. Skoro dvije godine i bio sam prilično zadovoljan. Nervirala su me zamračenja utakmica koje niko drugi ne prenosi. Sve kablovske i sve druge mreže prenose samo ja imam zamračeno na mtelu. Neka je i to ako je neka zakonska direktiva mada nema puno tu neke zdrave logike.

Druga stvar dvije godine evo prolazi od one ponude zbog koje sam uzeo mtel... dolaze programi a ističe ugovor još nisu svi došli. Sa dobrim pravnikom za lažni marketning i obmanu kako bi nas navukli na lihvarski ugovor. Vratiće nam sve pare uplaćene za nešto što nismo dobili.

Posebno ova afera sa Cinemax-om. Navukli su sve nas da je program u standardnom paketu, pa poslije u HBO paketu i sada se predomislili pa kita svima i sve pare njima. NEĆE MOĆI RAZBOJNICI JEDNI!

Htjeo jesam produžiti ugovor i ne igra mi ulogu Cinemax ili neki drugi. HBO i njihova videoteka mi je dovoljna ali ne mogu trpiti da me tako neko jebe u zdrav mozak. Kakva je to tvrtka i politika? Šta misle da će neko moliti da im daje 1200 KM godišnje a oni da ga ignorišu i da ga lažu kao malo dijete. JBT pa sada svi imaju tehnologiju od uređaja a mi ždrijepci trpimo ovo sranje od pekinezera. Zato ću razjebat ovaj open pa nek se slikaju kad neznaju biti korektni prema svojim korisnicima... a podršku koju toliko hvale preko telefona neka nabiju tamo gdje nema sunca.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dominion je napisao:
dolaze programi a ističe ugovor još nisu svi došli.

Samo AXN i TV1000 još nedostaju sa stare liste. Ostale sve imamo.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 21:07 
Voajer
Voajer

2010 ti rekao uskoro a ti se spremaš na doček 2013 i kažeš sve imamo samo još 2. Pa većinu su uveli 2012 pred istek ugovora ili kad neki prvi ugovori ističu. A Cinemax ti je obećan besplatno. Eto ti ga pa gledaj. Cijena astronomska koja se ne može porediti sa normalnim cijenovnicima konkurencija. Oprema nikakva, bila tada kada su uveli a sada nakon dvije godine osvrneš li se svi oko nas sa sličnim uslugama su naučna fantastika za mtel.

Ja prvi sam uvijek vika bit će bolje gura polako ali ovako pljuvat u facu korisnicima i ovako ponašanje nema više veze sa zdravim razumom. Meni dosta.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 21:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Dominion je napisao:
2010 ti rekao uskoro a ti se spremaš na doček 2013 i kažeš sve imamo samo još 2. Pa većinu su uveli 2012 pred istek ugovora ili kad neki prvi ugovori ističu. A Cinemax ti je obećan besplatno. Eto ti ga pa gledaj. Cijena astronomska koja se ne može porediti sa normalnim cijenovnicima konkurencija. Oprema nikakva, bila tada kada su uveli a sada nakon dvije godine osvrneš li se svi oko nas sa sličnim uslugama su naučna fantastika za mtel.

Ja prvi sam uvijek vika bit će bolje gura polako ali ovako pljuvat u facu korisnicima i ovako ponašanje nema više veze sa zdravim razumom. Meni dosta.

Ako imas trio plus, imaces Cinemax u sklopu paketa. Long live M:TEL! :D

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 21:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2011, 10:31
Uh... odlicno je ovo sto su ubacili AS1SRB, ne moram vise da brinem hoce li se utakmice poklapati ;)

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 21:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Kad smo kod Cinemax, da li se ikome desilo na Trio Plus, da su mu isključili te kanale? Ja danas vidim da ih nema, i ponovo ih uključim. Kontam da nema šta veze sa krajem ove promocije za te kanale?

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 21:34 
Voajer
Voajer

To te dođe najskuplja usluga na planeti i to baš u BiH kao ovdje je kraljevski standard. Bio sam spreman platiti za dobru i pouzdanu uslugu ali ovo više nema smisla. Konkurencija im je na sve strane a svi su povoljni i bolji od mtela. Jedina prednost im je HBO OD kojeg možeš imati preko neta sve ostalo su razmjeru cijene i ponude i crvenom. Već se i na tom planu javlja konkurencija mtel se ponaša oholo prema nama korisnicima. Korisnička podrška im je toliko sjebana da nema veze sa poslovnim odnosom.

Čitao sam i pratio ovaj forum, radovao se novim kanalima čekao, trpio i pukao. Morao sam se registrovati kako bi napisao koji post da podjelim svoje mišljenje sa vama. Znam ima tu i direktive od Mtela ali većina nas je korisnika poštenih koje ovako muzu kao sanske koze. Neću više ni pisati ovamo kako nebi ispalo da širim propagandu protiv Mtela. Bio sam zadovoljan usugom i očekivao sam samo ono što su mi obećali odmah sljedeći mjesec. Evo i dan danas zavlače nakon dvije godine za mene nemaju prolaznu ocijenu i nemogu ih više nikome preporučiti.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dominion je napisao:
Neću više ni pisati ovamo kako nebi ispalo da širim propagandu protiv Mtela.

Samo si se registrovao na forum kako bi napisao 3 ista posta i nećeš više da pišeš? Ne, samo ti piši. :D

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 21:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2012, 00:48
Dominion....slazem se sa dosta ovoga sto si rekao,... da nas je vise sloznih i odlucnih pa da ih zaskocimo drugaciju bi pjesmu pjevali :D...nazalost narod smo koji je naviknut da cuti i trpi,cast izuzetcima

I moram da dodam nigdje nisu nikad rekli da ce biti besplatan al mi je brate trn u oku ovo placanje dodatnog stb-a,za ljde koji imaju trio sa dodatnim paketima ili trio plus tj one ciji je racun 85km pa navise to mora biti besplatno :)

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ја први сам добијао оспице на помен ИПТВ-а и АДСЛ-а у комбинацији, још са "врхунском" техником какву има м:тел ђе не можеш ни листу канала себи да сложиш...
И онда дођем у ову "вукоџебину" и дочека ме ИПТВ (небитно цијена, тренутно иде промоција до краја јануара, СВИ канали осим десетак HD које су убацили прије пар дана су 9 КофолМарака и нешто ситно, прерачунато) али систем... Ем то све "зуји" преко оптике, ем је "пријемник" брз колико и сателитски (HDMI излаз наравно), ем људи снимају СВЕ канале 10 дана уназад и ладно ако си нешто пропустио, вратиш се на датум и вријеме и одгледаш поново, или гледаш текму уживо, и у по акције мораш тамо ђе се иде пјешке, ладно притиснеш паузу и наставиш тамо ђе си стао кад се вратиш, НАУЧНА ФАНТАСТИКА џеботееееее...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2012, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prije par dana smo pravili poređenje na ovoj temi, IPTV i Moja TV. Evo, nije ni kod njih sve najbolje.

U skladu sa izmjenama programske sheme kanali koji bi se trebali prestati emitovati u okviru Moja TV usluge su TV1000, Viasat History, Viasat Explorer, Playboy TV i DisneyXD. (teve.ba)

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2012, 12:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Iskreno jos samo da ubace sport klubove i ja cu biti prezadovoljan

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2012, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Slučajno sam primjetio da je slika na Pinku BH očajna. Ne znam od kada je tako, jer ga ne gledam, ali stvarno je sramota. Ne znam do koga je, ali svakako to treba popraviti. A uglavnom slika na većini BH kanala nije nešto posebna osim na BN i Hayat.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2012, 13:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Na kom broju se nalaze Cinemax i Cinemax 2 kanali kod IPTV - naravno, kad se kupi paket.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]