banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 19:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2004, 09:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Mar 2003, 10:03
Tomo:'Najbolji strijelac Tomo Sokota.A onda se zna i prvak!'

Pa nedade ti gol........Tomice..... :D :D :lol:

Naj strijelac mozda Henry ili Cassano!

Vrh

Tema posta: hm..primamljivo...
PostPoslato: 14 Jun 2004, 13:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2004, 14:44
Go France GO!!! Kako je krenulo Zidan ce biti najstrijelac.. hehe.. mozda iznenadi Morijentes!!! :lol:

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2004, 13:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Opet, bolje biti tamo nego ne biti. Zar ne? Pa ni u Japanu.. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2004, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
acrobatico je napisao:
glupi englezi.

stvarno ne znam sta bekam trazi u toj reprezentaciji.

zao mi ovena. mogao je i vise trcati, a ne skrivati se po terenu.

Ma ne kenjaj. Covjek je perfektno odigrao utakmicu do promasenog penala! Bartez ga je citao i to je to! Nema se covjeku sta reci. Igrao je kapitenski, ali bas kao pravi lider. Covjek je poslije vodjstva, vratio se u odbranu i tamo odigrao po boku bolje od Nevila. Ljudi su ga udarali, krsili, po trojica bila na njemu, a covjek nije ni pisnuo, a kamoli da se nesto izvija i izmotava kao recimo Vijera! Zao mi je zbog promasenog penala jer je covjek pokazao da moze da bude vodja na terenu, a ne samo da izigrava skupo kupljenu maskotu u Realu, koji se previja cim ga neko dotakne prstom!
Francuzi su pizde, ali sretne pizde! Ali hoce to tako u fudbalu. Tako su Shvabe uzele Euro 96 protiv Ceshke, tako su ti isti papanski Francuzi uzeli Euro 2000 protiv Italijana. Ko kaze da je zivot fer?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2004, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

acrobatico je napisao:
kirk,

ne lupaj. ti si ko neki strucnjak za fudbal. veceras je maneken pokazao sta zna. koliko je samo puta do sada ukenjao vazne utakmice. pored zivog ovena, on puca penal. smijesno. i ne gleda u koju stranu golman ide, nego sutira napamet.

za njega je bolje da pogleda snimku sa utakmice i vidi kako to npr. zidan radi.
u medjuvremenu neka snima reklame za pepsi. i guzi sekretarice.

ajd zivio ti meni. naucices vec neke stvari.

Stvarno prosipas gluposti. Pojma nemas ni kako se penal puca, zato cuti i zabi se dok te neko nije jace izvalio! zar si zaboravio da su igrali zajedno u Manchesteru?! Godinama sam bio golman i znam sta znaci kad poznajes nekog igraca! Bartez je jednostavno znao sta treba da radi! 80% golmana bi otislo nisko i daleko u stranu poznajuci Bekamove suteve! A onda bi svi pricali kako ga je Bekam majstorski zavalio! Osim toga, u velikim timovima i reprezentacijama, izvodjac penala se zna mjesecima unaprijed, i to se ne mijenja na terenu od utakmice do utakmice!
Stoga zacepi seljace jedan!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2004, 15:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Mar 2002, 01:00
Dajte ljudi bez vrijedjanja :evil: Svatko ima pravo na svoje misljenje.Da je Beckham dao penal ,bilo bi dva nula i tesko bi to Francuzi okrenuli.Onda bi bio Bog,ovako je kriv za poraz.Pisali ste da je Barthez los,sad je spasio ekipu od poraza.Zidane je pokazao sta je svjetska klasa.ato je da u najvaznijim momentima budes najbolji.Prvenstvo je tek pocelo,Grci jos nisu dalje kao ni da su ostali vec ispali.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2004, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
dtb

o tome ko je seljak najbolje govori tvoj primitivni rijecnik kojim se obracas sagovornicima na forumu. ali to je problem tvog nevaspitanja.

kazes bio si godinama golman. jel. a gdje. u romaniji. ili lamincima. e, pa ovako. maneken je pucao poluvisoku loptu koju svaki malo bolji golman lako cita.

dalje. na usporenom snimku se lepo vidi da je bartez skoro sekundicu ranije krenuo u jednu stranu, jer to golman mora da uradi. onda dobar suter mijenja pravac i puca u suprotnu stranu. maneken je vidio da je bartez krenuo u svoju desnu stranu i opet je traljavao tamo pucao.

jednostavno, ne zna. koljena su se tresla. nema petlju. i nikad je nije imao. ali nije strasno. on i zidan igraju u istom klubu, pa neka zamoli zidana da nakon treninga malo ostanu i da mu ovaj pokaze par fazona. oko penala, sutiranja i sl. mozda nesto i nauci. ipak, se zna ko je majstor, a ko maneken.

ajd zivio ti meni.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2004, 22:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
Kirk_H@mmett je napisao:
Go France GO!!! Kako je krenulo Zidan ce biti najstrijelac.. hehe.. mozda iznenadi Morijentes!!! :lol:

:drinking:

France ---su bili nevjerovatno srecni da daju dva gola u nekoliko minuta pred kraj?? Kroz cjelu utakmicu England je se pokazala kao bolji tim, pogotovo impresionarano dobar je bio 18njak Rooney,, ja se kladim da ce poraziti svecku u cetvrtak,,,,, i hrvacku ,,no competition.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2004, 22:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Mar 2002, 01:00
Italija-Danska 0:0,Svedska-Bugarska 5:0 Gledao sam Bugare i vratio mi se film kad je Juga izgubila sa 5:0 na evropskom prvenstvu.Nisam siguran, mislm da je bila Belgija ili Danska.Stariji forumasi znaju na sta mislim.Igras dobro,nedas gol i dobijes na kraju pet komada.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2004, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Švedska - Bugarska 5:0

Katastrofa. Ovo je očit primjer kako selekcija koja uopšte nije lošija ili je vrlo malo lošija može ovako visoko izgubiti, i to ne toliko zbog tehnički slabije igre već prvenstveno zbog stanja psihe nakon primjena dva gola.

A Šveđani su, pored zaista dobre igre, imali veliku sreću da im je skoro sve ulazilo u gol. Dok su sa druge strane Bugari gnjavili kad dođu do šesnaesterca. Bugari su odlično odigrali prvo poluvrijeme i početak drugog poluvremena ali nakon ona dva gola Larsena u samo 2 minute psihički su pali i onda primili još dva gola.

Neko ko samo čuje rezultat bi mogao pomisliti da su Šveđani mnogo bolji od Bugara. I prevario bi se.

Šteta za Bugare. Teško da će se psihički oporaviti do sledeće utakmice, malo je to vremena za tako nešto, to su rekli i na TV-u.

Šveđani su ovom utakmicom do sada najviše pokazali. Uz Grke.

Talijani jako slabi, Danci su ih veći dio utakmice držali u šaci. Lako bi moglo biti da Italija (pored ovakve Švedske i Bugarske) ne prođe u sledeći krug. Mogu proći dalje samo ako počnu igrati deset puta bolje nego što su igrali danas.

Sutra Njemačka - Holandija.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 15 Jun 2004, 01:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Opet katastrofa u kladionici :mad: Puče Bugarska, Danska ne pobijedi slabu Italiju. Ipak mislim da su Bugari dobri i da će uspjeti da se vrate u sljedećim utakmicama. Ne mogu vječno promašivati onakve prilike.
Sutra Njemačka - Holandija, pojma nemam šta da igram, vjerovatno neko od onih budalastih specijalnih klađenja tipa prvi aut, prvi korner i slično. I naravno, stavljam pet maraka na Letoniju protiv Češke. Ajmo Letonci!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2004, 08:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Imao sam 9 godina i sjecam se toga... Valjda od Belgije izgubismo 2:0, Danske 5:0 i Francuske 3:2... ko se seca, doktor na klupi dobio infarkt i poslije umro, a Platini nam dao 3. gol iz slobodnjaka...

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2004, 09:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Ma ko god kaze da su Englezi bili bolji prica bezveze. Francuzi su stalno bili u napad, a Englezi su se samo branili (svaka ima cast, branili su se odlicno sve do 89 min, ali u napadu nisu bili nigdje). Ipak na kraju, bolji tim je pobjedio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2004, 10:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
acrobatico je napisao:
na usporenom snimku se lepo vidi da je bartez skoro sekundicu ranije krenuo u jednu stranu, jer to golman mora da uradi. onda dobar suter mijenja pravac i puca u suprotnu stranu. maneken je vidio da je bartez krenuo u svoju desnu stranu i opet je traljavao tamo pucao.

Dobar izvođač penala NIKAD ne mijenja planirani pravac sekundu prije udarca. Možda to vidiš na trećeligaškoj utakmici Laminci-Zmijanje, ali u pravom fudbalu to jednostavno ne ide. To bi ostavljalo dosta prostora golmanima da manipulišu, da prave varke pokretima, što bi samog izvođača činilo nesigurnim i nervoznim.
Stoga pucaš tamo gdje si i planirao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2004, 12:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Mar 2003, 10:03
elixir :thumbup:
Harvester frajeru sta bi ti još love ? :lol:
Evo ja čekam finale pa da uzmem svojih teško zarađenih 250KM 8)
Danas Češka razvaljuje Letoniju,Holandija-Njemačka neriješeno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2004, 14:18 
Pripravnik
Pripravnik

Krampus to je bilo 84. u Francuskoj kada smo prije toga na guzove tukli Bugare u Splitu. 3-2 Radanoviiiiic :D , e onda lagano spusili sve tri tekme. Neko vec rece 5-0 od Danaca, 3-2 od domacina i 2-0 od Belgije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2004, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

elixir je napisao:
acrobatico je napisao:
na usporenom snimku se lepo vidi da je bartez skoro sekundicu ranije krenuo u jednu stranu, jer to golman mora da uradi. onda dobar suter mijenja pravac i puca u suprotnu stranu. maneken je vidio da je bartez krenuo u svoju desnu stranu i opet je traljavao tamo pucao.

Dobar izvođač penala NIKAD ne mijenja planirani pravac sekundu prije udarca. Možda to vidiš na trećeligaškoj utakmici Laminci-Zmijanje, ali u pravom fudbalu to jednostavno ne ide. To bi ostavljalo dosta prostora golmanima da manipulišu, da prave varke pokretima, što bi samog izvođača činilo nesigurnim i nervoznim.
Stoga pucaš tamo gdje si i planirao.

Apsolutno tacno!
Uzgred izvinjavam se zbog rijecnika, koji inace ne koristim na forumu (sto vecina dobro zna), ali me isfura kad se neko poput acrobatica pravi pametan, a nije mu ni mjesto, ni vrijeme, ni prilika za to!
Da, bio sam golman, u jednom klubu ovdje u BL, nebitno, ali da sam branio i za Bubanj - potok, za tebe acrobatico ja sam prevelik kalibar!

Dalje, Italijani uvijek pocinju ovako traljavo, ne svidja mi se uopste kako igraju, ali procice dalje jos kako!
Danci - sumnjam! Svedjani - hoce ako se ne po*urce zbog 5:0 nad Bugarima!
Bugari - tesko je to sada, nakon onakvog udarca!

Veceras - dobar fudbal!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2004, 15:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Sep 2003, 16:16
Slusam na austrijskoj televiziji komentare poslije onoga fantasticnog poteza Ibrahimovica petom,kazu pa da on je hrvatskog porijekla a oni su talentovani a ja umalo TV ne razbi.
Cuj hrvatskog porijekla,majke ti?!Da li je nesto zasro,nasli bi se putevi da se razglasi da je on Bosanac kao sto i jeste a ovako....
Zato sada 2 puta dnevno saljem mailove drzavnoj televiziji da ne prosipaju gluposti!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2004, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

;)

Latvija vodi 1:0

:=)

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2004, 18:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
Kasim Hadzic je napisao:
Slusam na austrijskoj televiziji komentare poslije onoga fantasticnog poteza Ibrahimovica petom,kazu pa da on je hrvatskog porijekla a oni su talentovani a ja umalo TV ne razbi.
Cuj hrvatskog porijekla,majke ti?!Da li je nesto zasro,nasli bi se putevi da se razglasi da je on Bosanac kao sto i jeste a ovako....
Zato sada 2 puta dnevno saljem mailove drzavnoj televiziji da ne prosipaju gluposti!

Otac mu je Bosanac--- Mati iz Hrvatske --- On roden u Svedskoj
E pa sad svako ga prisvaja kako im pase

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]