banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 20:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 28 Okt 2012, 17:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
svi viasat kanali koji su dostupni na našem tržištu (tv1000 balkan, viasat history, viasat explorer, viasat nature te viasat history/nature HD) su lokalizirani tako da ćeš dobiti titl na njima čim primijete da ga nisu uključili .. samo se bojim da ti neće baš pasati taj titl jer kažeš da su ti titlovi na nekim kanalima presitni, a bome niti viasat nema drugačije titlove, posebice recimo viasat explorer koji je otkako je prešao u 16:9 smanjio titl.. ako gledaš na widescreen tv-u onda se to još nekako i vidi, ali ako gledaš na 4:3 onda je još sitnije

Slika

viasat history i nature su još u 4:3 (do prvog mjeseca 2013), pa imaju nešto veći titl

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
@dukicas

Pa kažem ti, kod mene samo na Viasat Exploreru nema, a na ostala dva ima. Kad prebaciš, sačekaj da nestane donja traka na kojoj piše šta je na programu, za par sekundi bi trebalo da se pojavi prevod.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Joj ljudi, čekao sam i 5-10 minuta i nema, ne pojavljuje se. Radio sam i ono što je Barsa rekao, srpski je selektovan, al' nema. Pritiskao sam crveno dugme na daljinskom (ono dole) i piše audio pa neki kod, takođe piše prevod pa neki kod i ima još omiljeni kanali i programska šema. :-?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dukicas je napisao:
Joj ljudi, čekao sam i 5-10 minuta i nema, ne pojavljuje se. Radio sam i ono što je Barsa rekao, srpski je selektovan, al' nema. Pritiskao sam crveno dugme na daljinskom (ono dole) i piše audio pa neki kod, takođe piše prevod pa neki kod i ima još omiljeni kanali i programska šema. :-?

Probaj sa Home na daljinskom, možda to pomogne.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Probao sam i to i naravno ne pomaže. Probaću još resetovati modem ako se setim kad pođem spavai.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2012, 15:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
I kod mene jos nema prevoda na viasat nature

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2012, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja noćas resetovao modem i danas upalim IPTV i na Exploreru ima prevod i nalepljen je kao na svim dosad kanalima, a na Nature i VHistory se mora uključiti. Prebacite na taj kanal, pa idete na podešavanje kanala, pa na prevod pa dole na ''Serbian'', pa stisnite ''OK'', onda gore na ''Uključi'', onda dole na ''Zatvori'' i imaćete prevod. ;)
Hvala Barsa na detaljnom upustvu. :)

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2012, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Explorer sa nalijepljenim titlovima, a na Nature i History treba sačekati da nestane ona traka na kojoj piše šta je na programu i onda se sami pojave.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 16:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
DIAB10 je napisao:
za te pare solidan. ne mozes gledati mkv preko njega. samo slike i muzika. mozes se igrati sa mijnjanjem firmware-a, ali tako gubis garanciju i mozes sjebati tv.

Hvala sa zakasnjenjem:)

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
M:tel newsletter, za privatne korisnike, br. 02/septembar 2012

Ukoliko ste pretplatnik paketa usluga open trio plus korišćenje dodatnog paketa TV programa Open IPTV Cinemax će vam biti uključeno u mjesečnu pretplatu.

Postojeći pretplatnici IPTV usluge, koji koriste dodatni paket TV programa Open IPTV HBO moći će besplatno da prate Cinemax kanale, jer će spomenuti TV kanali biti ubačeni u paket kanala Opet IPTV HBO.

Kada je zvala gospođica iz M:tela početkom septembra da kaže da imam Cinemax paket besplatno do 1.11. rekla je da se poslije tog perioda plaća 4 KM+pdv (Open trio), ako hoću da ga kupim. A na na ovom njihovom reklamnom papiru piše da će biti uključen besplatno uz HBO paket ko plaća.
Ništa više ovaj M:tel ne razumijem. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 19:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Ko razume shvatice :) to ti je njihova parola e sad sto ih niko ne kapira to je druga stvar 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 21:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2012, 00:48
Barsa koliko sam upucen vazece je da su besplatni do 1.11. u sklopu hbo-a, a od tada se naplacuju 4km...za 2 dana ako ti ih nestane znaces u kom su paketu ;)

Nego meni opet nema prevoda na exploreru,da to vise hoce napraviti

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kupio sam. Dok ja njih dočekam da oni odluče šta i kako...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2012, 04:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa i ja kad sam pre par dana gledao da ''kliknem'' na HBO paket pisalo je da su u njemu Cinemax, Cinemax 2, HBO, HBO Comedy. Posle sam čuo od vas da je to samo do prvog novembra. Sad iz ovoga teksta se jasno vidi da će tako i biti za korisnike koji već jesu pretplatnici HBO paketa, ali da li će biti i za one koji to nisu posle prvog novembra!? :-?

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2012, 15:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Jan 2011, 15:31
i ja razmisljam da uzmem hbo paket,al me zanima da li ga mogu odjavit kad ja hocu ili to ide na odredjeni period?

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2012, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Možeš da odjaviš kada hoćeš, ali moraš da odeš u poslovnicu M:tela da odjaviš. Kupiš preko daljinskog upravljača, ali ne možeš i odjaviti preko istog.

TV programi koje M:tel IPTV nema u odnosu na Osnovni paket IPTV Srbija. Možda od ovoga nešto bude i kod nas. :D

RTV 1
RTV 2
Studio B
SNT – Srpska naučna televizija
TV Slovenija 1
MRT
RAI DUE
RTL DE
PRIMA TV
SOS
ESPN America
PRVA
TV PINK
MTS
MHC
TV Kopernikus
PINK music
K::CN Music
PINK kids
AXN

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2012, 00:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tu jedino valjaju Prva i AXN (meni zbog filmova), solidan je i TV Pink Srbija, al' njega sigurno nećemo dobiti jer imamo BH 'ovno. Ali zavisi ko šta voli, ko ima dečicu njemu valja Pink kids, ko voli domaću moziku super mu je kopernikus i pink music, ko voli domaći sport tj. analiozu istog za njega je SOS milina.
I baš kao što onomad reče naš ''prijatelj'' mtel: ,,što je nekome smeće to je za nekoga drugoga zlato''. :P

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2012, 00:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Barsa je napisao:
Možeš da odjaviš kada hoćeš, ali moraš da odeš u poslovnicu M:tela da odjaviš. Kupiš preko daljinskog upravljača, ali ne možeš i odjaviti preko istog.

TV programi koje M:tel IPTV nema u odnosu na Osnovni paket IPTV Srbija. Možda od ovoga nešto bude i kod nas. :D

RTV 1
RTV 2
Studio B
SNT – Srpska naučna televizija
TV Slovenija 1
MRT
RAI DUE
RTL DE
PRIMA TV
SOS
ESPN America
PRVA
TV PINK
MTS
MHC
TV Kopernikus
PINK music
K::CN Music
PINK kids
AXN

Od ovoga kod mene bi prosli: Prva, AXN, ESPN, Pink kids, Pink music, SOS, RTV 1, MTS, Studio B i njemacki RTL. 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2012, 12:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Okt 2011, 14:39
Nema na ovoj listi ništa posebno osim AXN a i on nije nešto baš baš baš ... uveli ovo ne uveli, kvalitet i cijena je ista (cijenom skuplje od Telekom Srbije za 20-ak %)
Promocijama (TUGA), još mi je nevjerovatno da su na svojoj web strani najavljivali (a možda će opet) TV5 MONDE kao NE PROPUSTITE, pa gledajte ovo i ono na francuskom bez titlova. (smeće)
Uveli su par novih kanal koji su odavno trebali biti uvedeni (obećani sa početka) i sada to promovišu kao novitet?
Ne koristim FB, ali ne može jedna tako velika firma da se oglašava na FB i da im je to jedini info kanal!
Kritike bi trebale pomoći ali ne pomažu zato što je to "razmaženi" i bezobrazni div koji radi samo kako je u njihovom interesu bez slušanja onih koji ga hrane, tj. nas :)

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2012, 04:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ipak ništa od Cinemax kanala u HBO paketu za korisnike koji HBO nisu uzeli pre 1. novembra. :( Ja se mislio bi l' ne bi l' i tako osta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]