banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 13:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Okt 2012, 18:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Gubimo od Vardara 32-18 u 50. min...

Prvi mec je 24/25. novembar,revans 7 dana kasnije...

Saja,ima ima...2 karte za 3KM :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RK Vardar - RK Borac m:tel (18-11) 36-25

SUBOTA : Borac - Izvidjac 18h

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Gledam sad pregled rukometa na Areni, Fahrudin Melic razbija :)
Meni jedan od najdrazih igraca.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
21-20 (13-12)
losa igra sa puno oscilacija po meni nismo trebali utakmicu uvesti u nervoznu zavrsnicu.
Bodove pisi,igru brisi. Ne znam sta radi ovaj trninic na treninzima potpuno su neuigrani. Al prva pobjeda je tu

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 19:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
nije bilo dobro, ali po mom viđenju bolje nego prošle utakmice. odbrana je bila malo bolja i čvršća, pogotovo na početku. u napadu i dalje bezidejno. samo dodavanje bekova pa ako neko uspije ošutati. obje ekipe bile oslabljene za neke igrače. kod nas nije igrao Mikić, Obradović, a Trivundža samo malo ulazio u igru. Hans danas dobro branio. neki naši igrači bi trebali malo da se ohrabre i da više šutaju. jbt Šubara je imao više šuteva od većine...
trener se ni meni ne dopada, ali šta je tu je. i sa ovakvom ekipom vjerovatno ćemo uzeti jedno od prva tri mjesta.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Шајин je napisao:
nije bilo dobro, ali po mom viđenju bolje nego prošle utakmice. odbrana je bila malo bolja i čvršća, pogotovo na početku. u napadu i dalje bezidejno. samo dodavanje bekova pa ako neko uspije ošutati. obje ekipe bile oslabljene za neke igrače. kod nas nije igrao Mikić, Obradović, a Trivundža samo malo ulazio u igru. Hans danas dobro branio. neki naši igrači bi trebali malo da se ohrabre i da više šutaju. jbt Šubara je imao više šuteva od većine...
trener se ni meni ne dopada, ali šta je tu je. i sa ovakvom ekipom vjerovatno ćemo uzeti jedno od prva tri mjesta.

:roll: Шаја брате заједно гледамо сваку текму, нзм по чему си то могао закључити :confused3:

По мени опет слаба, безидејна игра, ако смо се овако мучили против Извиђача, шта онда очекивати против Татрана..

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Против Татрана ништа и не очекујем... али за нашу лигу дефинитивно очекујем неко од прва три мјеста. Извиђач који смо ми синоћ побједили, узео је Слогу 7 разлике уколико се нe варам. а и ја сам написао да је игра била безидејна, немамо тактике уопште

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2012, 15:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Slika

Uploaded with ImageShack.us

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2012, 15:26 
hvala schlageru. :wink:
sva sam se spetljala, vidis da je bolje obratiti se pravom za pomoc. :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2012, 17:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Miro je u vecini stvari u pravu, ali jednostavno on se toliko iskopromitovao da ga vise niko ne uzima zaozbiljno..Ljudi ne shvataju da je ogromna razlika izmedju kritikovanja i nudjenja rjesenja. Sve stoji legende ali zasto niko nije nista ponudio kako da pronadje rjesenje za Borac...Miro je sam donio nacrtani plan bez ikakve ideje, samo kao skicu...
O njemu zato sto je legenda kluba necu pisati te lose stvari...
U vrijeme ekspanzije kosarke preko PIvare sjecam se prica kako bi Borac sa milion maraka bio prvak evrope... Borac sa pribliznom sumom na papiru nije bio ni prvak BIH....Nazalost

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2012, 17:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ма пушач к.... , све је то талашика,он би то боље... милион је таквих у граду,како у рк, тако и у фк,разне шпице,каралићи и сл......

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2012, 18:23 
ja bih se rado prijavila umjesto djoge, cak ni za platu, volonterski. :D
na 3 mjeseca, probno,
pokrenula ponovo skole rukometa po osnovnim skolama, pokusala izvrsiti pritisak na ministarstvo i grad, pa makar koristila privatne veze, angazovala neke ljude iz svijeta rukometa a koji su mi bliski ili su mi u rodu ( khm.. 8) ) kako bi mi pomogli, i napravila red, a ne po babu i stricevima..
i to samo iz neke zelje da vidim borac bar u pola sjaja kao nekad, na sta me podsjeti nekidan u dvorani onaj poster sa knezevicem, stuparom, jovicem, arnautovicem, i kad se samo sjetim tih dana, doceka na trgu, i slavlja danima kojim sam bila svjedok.
ne kazem da bih uspjela, ali bih bar pokusala, cisto iz neke davne emocije prema klubu i ljubavi prema rukometu.
sad ocekujem da me isprozivate jer sam zena, pisem na muskoj temi, i jos filozofiram, ali ja to stvarno tako mislim.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2012, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
lollipop je napisao:
sad ocekujem da me isprozivate jer sam zena, pisem na muskoj temi, i jos filozofiram, ali ja to stvarno tako mislim.

:D
Kakva muska tema?! Zenu/djevojku koje se razumije u sport treba drzati kao kap vode na dlanu i mi, forumske prdonje, cemo se potruditi da tako i bude. :D

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2012, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Vjerujte da je doticna bolji poznavalac sporta od vecine forumasa. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XZKlexq6vkU[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2012, 21:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sledecu utakmicu igramo 17.11 protiv Sloge kuci, tako da ima vremena da se odradi marketing i za tu utakmicu, kao i za utakmicu protiv Tatrana koja je 7 dana kasnije. Vidjeli smo prosle sezone da to uprava zna odraditi na dobar nacin, samo sad je neko drugo stanje u klubu pa sad mozemo da se nadamo da ce biti volje da se to odradi kako treba (sa plakatima po gradu,najavom na fb,onim drekavcem par dana prije utakmice,itd.)...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2012, 02:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Schlager je napisao:

Cika Miro muti li muti, mozda nekome ko ne prate RK Borac godinama, pogleda dve tri utakmice u godinu, Evropu i protiv Bosne, se primi na vasu pricu, ali mutna je voda i previse...
Ima cak i istine u svemu, samo je problem sto na jednu istinitu cinjenicu ide citav voz neistinitih...

A pravo lice se vidi gdje ste nasli pricati kako se uzela titula kupa BiH, eto i to vam ne valja, ali zato znate da su Bosna, Izvidjac i Sloga uzimali svi na sportski nacin titule, eto samo "vas" Borac namjestio sebi titule...

Sto se tice "legendi" koje je on nabrojao, a ukljucujem i njega u "legende", bolje je da se ne siri diskusija...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 09:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2011, 14:40
Sutra igraci krecu za Slovacku gdje ce u subotu igrati utakmicu 8. kola SEHA lige protiv domace ekipe Tatrana.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 23:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ljudi,Mandic prelazi u Metalurg. Pa jel' moguce? Lino je u njemu mogao vidjeti samo skocnost,ne vidim nista drugo sto on ima a da drugi nemaju. Zna li neko nesto vise ?

P.S. Dobicemo obestecenje sto je pozitivna stvar u svemu ovom,samo se jos ne zna koliko.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mandic je fizicka dosta jak, mada mi se cini da to ne koristi na pravi nacin... Kao da ima neku blokadu u glavi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]