banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 15:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 24 Okt 2012, 07:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
<Enter_name> je napisao:
dok u Hrvatskoj imaju svoju lokalizovanu verziju Arena Sport 1 kanala...

sva 4 Arena kanala su u Hrvatskoj drugačija od srpskih, ne samo prvi kanal

dakle postoji 9 Arena kanala

Arena Sport 1, 2, 3, 4 SR
Arena Sport 1, 2, 3, 4 HR
Arena Sport 1 BH

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 07:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Na elti ima 5 arena sport kanala

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 08:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
dzoni97 je napisao:
Na elti ima 5 arena sport kanala

Da
Arena Sport 1 BiH
Arena Sport 2 SRB
Arena Sport 3 SRB
Arena Sport 4 SRB
Arena Sport 1 HRV

(S tim da su prva četiri su u ponudi i u SD-u i u HD-u)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 08:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Постоји ли икакав начин да се у суботу гледа Доњи Срем - Звезда, јер видим да Аренаспорт1 БиХ у исто вријеме преноси Жељезничар - Олимпиц?! Који к...ц, па само због српске лиге и даље држим ИПТВ и Арене, а сад ово?

Citiraj:
Znaci opet arena nam opet zavuce majmuni

Citiraj:
Ko je mene pitao oko preimenovanja Arena 1 u Arena BiH? Mene ne interesuje Premijer liga BiH i neću da slušam sa tribina kojekakve budalaštine na račun srpskog naroda! Hoću da gledam Jelen super ligu! Ako hoće da prave posebnu Arenu za BiH neka je prave za Federaciju BiH! Utakmicu Donji Srem-Zvezda prebacite na jednu od ostale tri Arene!

Citiraj:
Pa je*em im mater onda, neka lepo onda stave da ima i ArenaSport1 Srbija i ArenaSport1 BiH, pa neka gleda ko šta hoće, a ne ovako da nas prisiljavaju da gdedamo i slušamo one turke.

smanjite malo doživljaj...mene duplo više zanima utakmica željezničar-olimpic nego donji srem-zvezda,pa ne pjenim ovdje...ili prošli vikend sarajevo-borac i sledeći borac-velež....i nisam jedini,budite sigurni....fudbalski su obadvije utakmice sedma liga,ali više me zanima kako će proći borčevi konkurenti nego taj klub iz donjih pećinaca....a da ne govorim da iz željezničara i olimpica znam sve i jednog igrača,a iz pećinaca ne znam nijednog :( :( .i nisam jedini,prošla su ta vremena kad su se svi ovdje ložili na jelen super ligu...sad volim pogledati večiti derbi,ili kad neko od ta dva beogradska kluba gostuje u nekom dobrom gradu pred punim stadionom u nišu,kragujevcu,novom sadu....ostatak lige,ili susreti večitih sa tim svojim egzotičnim filijalama koji im se sklanjaju da im daju po 7 golova, me ne zanimaju nimalo,pa opet ne pjenim ovdje kad arena prenosi utakmice bsk borče,kule,smedereva,donjih pećinaca ili ivanjice...a da ne govorim da je riječ o najneefikasnijoj ligi na svijetu,i uglavnom je zanimljivije gledati travu kako raste nego one taktičke šah partije "velikih trenerskih magova" iz srbije..

iznesite slobodno stav,ali smanjite malo doživljaj,a pogotovo te uvrede ostavite za neke druge teme i forume..

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 08:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Okt 2011, 14:39
Drže monopol pa im se može (smećari nesposobni), ali neće moći dovijeka tako :)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 09:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Jan 2011, 15:31
Schlager@
U potpunosti se slazem s tobom...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 09:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Šlager, nije problem da se gleda Željo ili Borac, gledam i ja, i čekam 3.11. :D , ali trebali su ako se termini boljih utakmica poklope, da uključe Arenasport1 Srbija pored ovog BiH, pa gledaoci da biraju da li će da gledaju Želju ili Zvezdu, ili Javor ili Velež.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 09:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
IRMBOR je napisao:
Ko je mene pitao oko preimenovanja Arena 1 u Arena BiH? Mene ne interesuje Premijer liga BiH i neću da slušam sa tribina kojekakve budalaštine na račun srpskog naroda! Hoću da gledam Jelen super ligu! Ako hoće da prave posebnu Arenu za BiH neka je prave za Federaciju BiH! Utakmicu Donji Srem-Zvezda prebacite na jednu od ostale tri Arene!

Pa i bh telekonj je dao svoj udio za gAngrena Sport paket, pa odtuda i prenosi iz fbih, famozna AS1 bih.

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To nisu prenosi iz FBiH već Premier lige BiH, u kojoj imamo i naš Borac, i Rudar, Leotar..

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 09:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
E, pa izvinicete, u Republici Srpskoj ima vise navijaca Zvezde i Partizana, nego bilo kog kluba iz RS, pa i Borca. Mene boli ona stvar za Zeljeznicarem, Goskom, Celikom. Bas me briga sto igra neki Borcev konkurent, bas me briga sto prenose Borac protiv Olimpika, jer srpski narod interesuje srbijanska liga, a ne Bh liga. Svaka cast vama navijacim Borca i slazem se da treba prenositi i vase utakmice i ja pogledam kad ima, ali Zvezda i Partizan su milion puta veci klubovi od bilo kog kluba u bh ligi, a samim tim interesovanje za njihove utakmice je milion puta vece, pa taman igrali protim Sremova iz Pecinaca.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 09:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, ti si mi onaj veliki navijač Zvezde, onaj zbog koga većina nas više ne piše na temi o CZ.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 09:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Tako je Raskoljnikov

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 09:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
Da, ti si mi onaj veliki navijač Zvezde, onaj zbog koga većina nas više ne piše na temi o CZ.

Jesam li ja nekada nesto napisao ruzno o tebi, jesam li te icim uvrijedio? Ne znam u cemu je tvoj problem, samo sam napisao svoj stav o ovom problemu,vezanom za prenos nekih z utakmica iz bh lige, a tebi ako se ne svidja, produzi dalje i navijaj slobodno za svoju Barsu. Zivio.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na sve ću ti odgovoriti, a Šlager ako hoće nek' briše.

Nisi nikada ništa ružno napisao o meni. Nisi me uvrijedio, samo sam prenio mišljenje većine sa one "naše" teme. Nemam problema. Navijam za Barsu, i za CZ.
Ali ne možeš doći na Banjaluka forum ili u Banja Luku i reći "jebe mi se za ovaj grad, ovu državu, Borac, većina nas navija za CZ ili Partizan". Jeb'ga ipak živiš u ovoj BiH, kakva da je država nećemo o tome, pa je na neki način normalno da se rade prenosi domaće lige, to je u ovom slučaju Premier liga BiH. Normalno je da ljudi prate i Želju i Borac i Velež. Normalno je da prate i CZ i onaj drugi manji klub u BG.
Ja se nisam toliko žalio ni kada je Arena prestala da emituje Primeru, kada nisam mogao više da gledam svoju Barselonu, pa neću ni sada.

Pazi, nije toliko mali broj onih koji prate PL BiH, pa neće Arena ići u minus i to prenositi. Zar ne?
Ali, lijepo sam rekao u jednom od prethodnih postova, može se ovo riješiti tako da se ubaci Arenasport 1 Srbija, pored ove BiH, pa gledaoci da biraju šta će da gledaju. Zar ne?
Ali, vrlo je ružno doći na BL forum ili u BL i reći "jebe mi se za Borac", a naročito kod ovog moderatora na ovom pdfu. Zar ne?

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Izvini, je l' se Arena sport bh emituje samo u Banja Luci ili u cijeloj Republici Srpskoj? Je l' to Banja Luka predstavlja Republiku Srpsku (i ja sam iz Banja Luke), da li znaci da ako ne navijam za Borac da ja ne volim Banja Luku ili RS? Da li se u Bijeljini, Prijedoru, Doboju, Trebinju, Istocnom Sarajevu navija za Borac, Rudar, Radnik ili za Zvezdu i Partizan. Naravno, da se vise voli Zvezda ili Partizan, bas njih briga za Borcem, Goskovima, Zeljeznicarima i ostalim. Bas njih zanima prenos Gosk gabele ili sta vec znam koga. Ja navijam za Zvezdu, ali pratim i Borac, naravno kad mogu, ali realnost je da oni koji vole fudbal u RS vise zanimaju igre Zvezde i Partizana nego klubova iz BIH, pa samim tim treba ispostovati to, te prenositi utakmice srpske lige, a poslije toga, neka prenose i Bh lig, ne smeta mi uopste.
I ne vidim sta se ruzno pise na temi o FK Crvena zvezda?

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Lijepo sam prije tvog prvog posta na ovoj strani teme napisao i Leotar, Rudar, Borac.. :wink:

I ponavljam ti, nemoj da živiš u zabludi, Arena da nema korist i broj onih koji gledaju prenose PL BiH, to ne bi ni radila. Tako...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
@Raskoljnikov
Kad već pišeš te nebuloze, govori u svoje ime, a ne u ime cijele RS. Ja sam iz Prijedora i normalno da me zanima utakmica Borca, Rudara itd isto kao i Crvene Zvezde i Partizana. Ne možeš reći da se samo u bl gleda i navija za Borac.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 10:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Okt 2010, 13:01
Da li je neko koristio ovaj novi servis gledanja utakmica preko neta sto je objavljeno na zvaničnom sajtu m:tela, iteresuje me kako se mogu registrovati za područije BIH pokušao sam ali mi ne dozvoljava jedino u opticaju je Srbijansko područije!

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 10:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Daky je napisao:
@Raskoljnikov
Kad već pišeš te nebuloze, govori u svoje ime, a ne u ime cijele RS. Ja sam iz Prijedora i normalno da me zanima utakmica Borca, Rudara itd isto kao i Crvene Zvezde i Partizana. Ne možeš reći da se samo u bl gleda i navija za Borac.

da,upravo tako...neka piše svako u svoje ime,a ne da se skriva iza tih bezveznih floskula i priča u ime "cijelog srpskog naroda",koga ne zanima ni borac ni rudar niti išta drugo osim zvezde i partizana...

i ponoviću,samo bez ostrašćenosti...neka gleda svako ono što ga zanima i šta se nudi,i neka ne nameće meni ili bilo kome šta bi trebalo da se prenosi i šta da gledam...

a ko ima više navijača u banjaluci,borac ili zvezda,saznaćemo kad se nekad sastanu za bodove ili u evropi....na dosadašnjim utakmicama kojima sam ja prisustvovao dok su bili u istoj ligi,taj odnos je na gradskom stadionu bio otprilike 80-20 posto u korist borca....sad se možda nešto promjenilo zbog migracija stanovništva.ali kažem,vidjećemo.....dotad,samo opušteno... 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2012, 10:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
saila je napisao:
Da li je neko koristio ovaj novi servis gledanja utakmica preko neta sto je objavljeno na zvaničnom sajtu m:tela, iteresuje me kako se mogu registrovati za područije BIH pokušao sam ali mi ne dozvoljava jedino u opticaju je Srbijansko područije!

Pri registraciji odaberi onu zadnju opciju "Nisi jos korisnik..." Nakon toga uneses podatke i karticom kupujes prenos. 50 dinara jedna utakmica.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]