Citiraj:
Постоји ли икакав начин да се у суботу гледа Доњи Срем - Звезда, јер видим да Аренаспорт1 БиХ у исто вријеме преноси Жељезничар - Олимпиц?! Који к...ц, па само због српске лиге и даље држим ИПТВ и Арене, а сад ово?
Citiraj:
Znaci opet arena nam opet zavuce majmuni
Citiraj:
Ko je mene pitao oko preimenovanja Arena 1 u Arena BiH? Mene ne interesuje Premijer liga BiH i neću da slušam sa tribina kojekakve budalaštine na račun srpskog naroda! Hoću da gledam Jelen super ligu! Ako hoće da prave posebnu Arenu za BiH neka je prave za Federaciju BiH! Utakmicu Donji Srem-Zvezda prebacite na jednu od ostale tri Arene!
Citiraj:
Pa je*em im mater onda, neka lepo onda stave da ima i ArenaSport1 Srbija i ArenaSport1 BiH, pa neka gleda ko šta hoće, a ne ovako da nas prisiljavaju da gdedamo i slušamo one turke.
smanjite malo doživljaj...mene duplo više zanima utakmica željezničar-olimpic nego donji srem-zvezda,pa ne pjenim ovdje...ili prošli vikend sarajevo-borac i sledeći borac-velež....i nisam jedini,budite sigurni....fudbalski su obadvije utakmice sedma liga,ali više me zanima kako će proći borčevi konkurenti nego taj klub iz donjih pećinaca....a da ne govorim da iz željezničara i olimpica znam sve i jednog igrača,a iz pećinaca ne znam nijednog

.i nisam jedini,prošla su ta vremena kad su se svi ovdje ložili na jelen super ligu...sad volim pogledati večiti derbi,ili kad neko od ta dva beogradska kluba gostuje u nekom dobrom gradu pred punim stadionom u nišu,kragujevcu,novom sadu....ostatak lige,ili susreti večitih sa tim svojim egzotičnim filijalama koji im se sklanjaju da im daju po 7 golova, me ne zanimaju nimalo,pa opet ne pjenim ovdje kad arena prenosi utakmice bsk borče,kule,smedereva,donjih pećinaca ili ivanjice...a da ne govorim da je riječ o najneefikasnijoj ligi na svijetu,i uglavnom je zanimljivije gledati travu kako raste nego one taktičke šah partije "velikih trenerskih magova" iz srbije..
iznesite slobodno stav,ali smanjite malo doživljaj,a pogotovo te uvrede ostavite za neke druge teme i forume..