old fashion men je napisao:
Ma boli me kurac za Srbe i Srbiju!
Jedna je majka, a otac može biti bilo ko.
Слава РОССИИ!!!
Hmm?
old fashion men je napisao:
Rusija nikada neće biti sila, a još manje moćna sila, dok god i jedan musliman postoji na Kosovu.
viewtopic.php?f=50&t=52355&p=1733415&hilit=rusija#p1733415old fashion men je napisao:
Da, a Rusija je bezbroj puta pokazala da nema nikakav interes ovde i kraj priče, koliko god EU ne valja, bolja je opcija od slinjenja za jebenim Rusima koji gledaju samo da zarade na našoj muci, tj. da nas sjebu, jednostavno Rusi u ovom dijelu svijeta nemaju nikakvu moć niti uticaj, ovde više vrijedi podrška usranog Jelka Kacina nego Putina i cijele Rusije.
viewtopic.php?f=50&t=52355&p=1539795&hilit=rusija#p1539795old fashion men je napisao:
Rusija je uvijek bila, sad je i uvijek će biti zaostala, daleko im kuće bila, to su najveći zajebi na svijetu, bollje i učinkovitije je imati Farska ostrva za saveznike nego njih.
I zapamti, Ruse može jebat ko stigne, da bi se oni probudili iz zimskog sna i otrijeznili od votke, prvo njih samih treba da zagine jedno 20 miliona i tek tad se može od njih očekivati neka reakcija, uostalom kao i svaki put do sada u istorij.
viewtopic.php?f=4&t=56829&p=1400615&hilit=rusija#p1400615old fashion men je napisao:
Upravo ovo potvrđuje ono što cijelo vrijeme govorim; Rusija je karina od države, leš u raspadu i treba se okaniti njih i naći boljeg saveznika, držeći se njih možemo samo potonuti s njima kao što tonemo i dosad.
viewtopic.php?f=4&t=53592&p=1198990&hilit=rusija#p1198990Al dobro, ja sam bio još gori u stavovima priznajem.

Mislim da je tvoj sadašnji stav ispravniji, bar po meni Rusi postupaju bolje na duže staze.