banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 16:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Okt 2012, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Shadow je napisao:

Наш напад се своди на ово: Трива до Обрада, Обрад до Триве, Трива до Рађеновића, Рађеновић до Триве... и на крају Трива или Обрад покушају неке шутеве, али од тога ријетко кад буде шта.

Рађеновић једно велико НИШТА: у одбрани безвољно, нема неких покушаја да се зауставе играчи Загреба, тренутак кад неко из Загреба иде на њега са бековске позиције, а он се сакрива :( И да, обзиром на његову висину: пар пута је имао добру прилику да проба шут са бека, али ниједном се није усудио (не кажем да у току утакмице није шутао, али ништа нарочито). Да напоменем да су играчи Загреба из истих позиција пробијали Ханса и Мирзу (нпр. гол са клипа на 00:45)!

Довољно је рећи колико смо данас играли на крила (а иначе крила нам као играју :roll: ) кад смо у једном тренутку добацили Микићу који је не знам ни ја колико био сам на крилу: ''Мирко, да ти кафу донесемо?'' :-?

И закључак: број одбрана Мирзе и Ханса је, благо речено, очајан...

Нисмо, немој тако :D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2012, 23:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Gazimestanac87 je napisao:
Shadow je napisao:

Наш напад се своди на ово: Трива до Обрада, Обрад до Триве, Трива до Рађеновића, Рађеновић до Триве... и на крају Трива или Обрад покушају неке шутеве, али од тога ријетко кад буде шта.

Рађеновић једно велико НИШТА: у одбрани безвољно, нема неких покушаја да се зауставе играчи Загреба, тренутак кад неко из Загреба иде на њега са бековске позиције, а он се сакрива :( И да, обзиром на његову висину: пар пута је имао добру прилику да проба шут са бека, али ниједном се није усудио (не кажем да у току утакмице није шутао, али ништа нарочито). Да напоменем да су играчи Загреба из истих позиција пробијали Ханса и Мирзу (нпр. гол са клипа на 00:45)!

Довољно је рећи колико смо данас играли на крила (а иначе крила нам као играју :roll: ) кад смо у једном тренутку добацили Микићу који је не знам ни ја колико био сам на крилу: ''Мирко, да ти кафу донесемо?'' :-?

И закључак: број одбрана Мирзе и Ханса је, благо речено, очајан...

Нисмо, немој тако :D

Добро, нисмо... ево: ти си добацио :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2012, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Де болан, због тебе ће људи са форума стећи погрешан утисак о мени :cry: :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 07:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Standardna boljka, igramo bez krila.
Mika je pokusavao u prvom poluvremenu, poslije stao. Uopste se ne prave akcije na njih dvojicu. Naravno, ima tu i do krila.
Gradjan je pomalo pogubljen na terenu. Jeste dao par dobrih golova, ali Triva i Radjen su se par puta izderali na njega posteno. Triva je danas bio jako nervozan :-? Golmani nista, odbrana nista.
Ljudi su nas satrali. Odavno nas neko nije ovako lagano napunio.
Najgore od svega je sto su Zagrebovi igraci jako mladi.
Ivic, 20 godina. Skida sve zivo. Kaleb, 19. Stepancic 22-23. Srsen, 22.
I za kraj, bestrzajni top Mandalinic, 20 godina. Momak ko haubica, sahrani sve pred sobom.
Kad smo fulali onu kontru (Triva), tad nam je Mandalinic dao gol sa 12-13 metara.
Jako brzo igraju, svaka im cast. Spiler kad je na terenu, onda nam je 3 puta teze.
A kad mi napadamo, ljudi pustaju Subaru. Ne strepe od njega. Mozda je zato i dao dva gola.
Do kada ce Subara biti mlada nada? Jos jedno 5 godina?

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 08:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2011, 14:40
Rezultat je realan i potpuno ocekivan. Protiv kvalitetne ekipe se i ne moze ocekivati neki bolji rezultat. Trninic je pokazao svoj kvalitet, za tri mjeseca nema nikakvih poboljsanja, nema nijedne akcije, vrti igrace naprazno.
Ne moze se ocekivati da svaku utakmicu Obrad i Triva dadnu po 10 golova i pivot ubaci 7-8 komada i gotovo, laka pobjeda. Nema akcija za krila, koja bi lagano mogla da zapiju po 5.
Posto se Nexe raspada, a Djogo napusta poziciju, mogli bi Kamenicu dovesti. Napravio bi on nesto od ove ekipe.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 08:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Vidi se da je pola tima izmjenjeno,nedostatak igraca koji su bili nosioci igre,pojacanja za sad nisu opravdala taj epitet.A Zagreb,ko Zagreb,fascinira me njihova omladinska skola,mnogo je novih imena koja su nam sinoc zabiberila,druga postava,sa pola snage nas dobili.

Slavko pederu!

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 09:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Slavko je inace rekao da je drzao pritisak svih 60 minuta da se igra maksimalno...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije samo Zagrebova skola, ima tu Splita itd...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Ne razumijem Goluzu zasto Matica(igrao do ove sezone u Izvidjacu) forsira u odbrani. Momak je odlican u napadu,prethodnih godina lagano nam zabije desetak golova,ali ovaj mu jednostavno ne da da ide u napad.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Brigate BL je napisao:
Slavko je inace rekao da je drzao pritisak svih 60 minuta da se igra maksimalno...

Voli taj majmun puno srati,ustasa obicna,u pravom smislu te rijeci.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Голмани и одбрана КА-ТА-СТРО-ФА!

Сви су као муве без главе, не користи се мозак, не враћа се у одбрану, 80% голова примамо са црте јер одбрана не да пуца на моменте, већ стално постоји процјеп који су синоћ користили загрепчани. Ма одбрана је и против Бесе била критична на моменте, само што они аматери једноставно нису знали.

Нико није очекивао побједу, али бар сам очекивао смислену игру, борбеност.
Свака ебена лопта се додаје са луком, нема брзог проигравања, и кад се отоври нека полуконтра иде или пробијање или додавање у ноге. Кад се само сјетим Шубаре и оног трка и избачаја лопте преко главе да не би направио кораке :roll:

Оно синоћ стварно ни на шта није личило

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 19:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

То сам и ја сконтао. Кад је Триво средњак, онда 5-1 Загреба и свака лопта иде преко Валчића.
Кад је Шубара средњак, онда је било 6-0 углавном, јер нема потребе... Али ни тада није било игре.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2012, 21:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Realnost je da je ova ekipa u odnosu na onu od prosle sezone za klasu losija,ali smatram da i to malo kvaliteta posjeduju nece pokazati dok god je trninic na klupi.kao sto neko rece,zagreb je 10 puta bolji od nas,ali mi nismo ni u jednom trenutku pokazali ikakvu takticku zrelost,i zelju da nesto uradimo.ni jedne smislene akcije,sve neka dodavanja do besvijesti i onda zabijanje u zagrebov odbrambeni zid al bukvalno.

PS onaj ko je doveo radjenovica treba biti protjeran iz BL dozivotno! taj je covjek hodajuca povreda,ne moze trcati a kamo li da nesto ozbiljnije odigra koliko je za starog gvozdja.ako on igra,onda moze slobodno i malik da se skine pa odigra koji minut.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
kao prvo da iskritikujem Shadowa i Gazimestanca što mi nisu pokazali jednu zgodnu plavušu! :angry1: ja kasnio na utakmicu i oni umjesto da me obavjeste o svim zanimljivim momentima(na terenu ih očigledno nije bilo puno :D ), ladno prećutali i ljubomorno čuvali samo za sebe :evil3: :D

što se tiče utakmice, rekao sam da se neću nervirati, al' džaba. uglavnom sve ste već rekli. ovo je loše, mada mislim da ovi momci mogu bolje, ali da nam treba neki baš dobar trener. Kamenica nije loš prijedlog ako napusti Nexe

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Јој тебе -.- рекли смо ти фино, цура сједила на "корпином" мјесту :D а то сад што ти нас не слушаш, то је друга ствар..

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja se toga ne sjećam :oops:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 16:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Gazimestanac87 je napisao:
Јој тебе -.- рекли смо ти фино, цура сједила на "корпином" мјесту :D а то сад што ти нас не слушаш, то је друга ствар..

Није корпином, него Котином :lol: Мислим Шајине да ти тад ниси био присутан кад се дотична спомињала 8)

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

a ja još kontam kakav crni korpa i o čemu ovaj priča. mislim gdje bih ja zaboravio neku takvu priču??? :D

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 16:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Шајине што пијеш кад ти шкоди :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 14:44 
danas citam u ekstra magazinu, miro bjelic o borcu i problemima u klubu...
sve sto sam ja govorila o djogi i ostalima jos prije, ali pokusacu dobiti elektronsku verziju teksta pa okaciti ovde.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]