banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 18:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Okt 2012, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
shakal je napisao:
Dve frakcije pariskog kluba međusobno se potukli u centru grada, šestoro povređeno, dve osobe teško...

Nekoliko sati pre početka meča drugog kola Lige šampiona u A grupi između Porta i PSŽ u centru grada došlo je do velike međusobne tuče navijača pariskog kluba. Kako javljaju mediji, šestoro je povređeno, od čega dvee osobe teško.

Navodno, dve sukobljene frakcije Auteul i Bulonj imali su žestok okršaj u kome su korišćenje flaše, stolice, pa čak i noževi…

Упознат сам са стањем на њиховој трибини, две подгрупе "Auteuil" и "Boulogne boys" навијају за ПСЖ, али се никако не подносе, чак се и на две стране стадиона налазе, а кад год се сретну избије туча, чак се знају дешавати договорене туче између њих..

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 21:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Једни црници други бјелци, па туци момире.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
shakal je napisao:
Bez i jednog incidenta. Pokazali ovim Sitijevcima kako se navija.

Ташко je napisao:
Одлично су навијали. Али добро, ријетко ко се може мјерити са њима. Поготово ови Ситијеви мртваци.

Nisam stigao gledati imate li kakav video?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Našao:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7cmWmBWwU2s[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 09:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Svaka cast na ovim pricama, jer je zaista uzivanje citati kako se islo u najvece pohode. Bravo za Timu i za MCZ.
Citiraj:
Приче са трибине: Звезда – Олимпик, 2.део: Пут у Бари!
Objavio Александар 5. oktobar 2012. u Блогови, Вести, Тима | 1 Komentar
A A A

Након првог, следи и други део приче о гостовању Делија у Барију из пера Зорана Тимића Тиме, некадашњег вође наших навијача. У првом делу, читали сте о припремама за пут, шивењу барјака, спремању бакљи, застава, реквизита, пута уопште. Данас имате прилику да прочитате ко је то од наших навијача отишао у Италију и како, као и шта се на путу до тамо дешавало. Уживајте!

Ми смо за наш бус направили мајице са Барт Симпсоном и натписом „УЛТРАС“ и „Инвазија на Бари 1991″. Веома дуго сам чувао ту мајицу и била ми је више него драга успомена. У договорено време смо дошли испред источне трибине где се по договору појавио и аутобус са Нишлијама. Потрпали смо код нас у бус барјаке, папир и транспаренте и напунили гепек, а код Нишлија смо убацили бубњеве и велику заставу чију је израду организовао Зоња.

Ја сам у почетку био скептичан према њој али кад смо је раширили на пољанчету испред истока дах ми је застао. Застава је била величине 60х37 метара (!!!) и била је нешто најлепше што сам икад до тада видео. Била је то велика српска тробојка са српским грбом на средини. Имали смо и 100 црвено-белих кишобрана али нам њих италијанска полиција није дозволила да их унесемо на стадион. Били смо баш добро расположени сви. Све је некако у то време било у некој еуфорији. Догађале су се ствари које су биле историја. Ја сам тада имао 27 година што су по мени најбоље године за једног навијача. Довољно стар да схватим тренутак и будем разуман и реалан, а опет довољно млад да имам дозу лудости и бунтовништва. Мислим да су то праве године за једног човека који је један од вођа овако велике групе да осети, доживи и прими бреме одговорности за финале купа шампиона. Попунили смо аутобус и негде пре поноћи кренули.

Пеђа Најгори је био у свом стилу. Понео је неколико литра вискија и пар картона пива. Чим смо кренули почело је да се пије и пиће је нестало већ после стотинак километара. Стали смо на последњој пумпи и мотелу пре уласка у Хрватску. Договор је био да због целе ситуације не стајемо у Хрватској, већ да се снадбемо и физиолошки олакшамо пре уласка у тамо и целу Хрватску пређемо у даху. Није тада још било баш много опасно, али нисмо хтели ништа да ризикујемо. Када смо стали у Адашевцима, изашли смо из буса и кренули у мотел који је имао кафану. Ушли смо са жељом да се снадбемо, али је ту ступио на сцену Пеђа Најгори, пришао је шанку, ударио руком у шанк и рекао: „Усташо, дај једно пиво!! :lol: Човеку ништа није било јасно, али му је наравно дао пиво. Кад смо кренули наставила се цирка, и негде на путу кроз Хрватску, Лукић се исповраћао у аутобусу. Седео је негде на средини буса и иако смо стали и покушали да очистимо, дуже време после тога је страховито смрдело. Кад смо ушли у Словенију зауставила нас је словеначка милиција. Хтели су да нас излегитимишу у бусу, али кад је пуб ушао унутра и осетио смрад моментално је изашао напоље и рекао да сви изађемо. Вероватно је у себи само потврдио мишљење које Словенци имају о нама (да смо цигани) а све то због смрада од исповраћаног аутобуса.

После краћег стајања кренули смо даље, уз ситне проблеме са југословенском граничном полицијом прешли границу и ушли у Италију. Јоца прича: Када смо дошли на границу наша полиција нас је испретресала до детаља. Скоро су пали у несвест када су видели онолику количину тоалет папира и на крају су рекли да не може да се изнсе барјак са Дражиним ликом и транспарент са натписом ДЕЛИЈЕ РАВНА ГОРА. После, не малог, натезања и наше решености да не идемо док нам не пусте да носимо барјак и транспарент, као и чињенице да је наше натезање већ проузроковало повећу гужву навијачких аутобуса на граници, што је претило да се отме контроли, гранична полиција је попустила и ми смо кренули за Италију. Чим смо ушли у Италију, свратили смо у Трст и узели са железничке станице оне бакље које смо ја и Зоња оставили.

Одмах смо стали на једној пумпи где је Најгори почео свој шоу. Где год да смо стали док нисмо стигли до Барија куповао је два картона пива и један литар вискија. Када би ушао у бус узимао би један картон и рекао: „Ово је за мене“, а други картон и литар вискија би давао друговима уз речи: „А ово је за вас.“ Да ли можете замислити каква је појава био са својих 170 килограма и косом преко целих леђа у плавој тренерци и нон-стоп пијан. Све време пута је пио и нон-стоп био пијан. Напио би се у бусу, заспао, спавао пола сат – сат и кад би се пробудио одмах наставио да пије. И тако све у круг три дана. :lol: Стварно је био једна од највећих легенда севера тог времена. Није био ни јак, ни луд, није се тукао (а и како би са 170 кг) али је био много велика, позитивна будала. Ја сам га јако дуго знао. Иначе, поред тога што је био много блесав, био је веома паметан дечко, који је одлично познавао српску историју. Поред тога јако културан и васпитан момак, али га је једноставно алкохол узео под своје и на неки начин упропастио му живот.

Много сам га волео и водао са нама, јер је увек било интересантно. Негде на пола пута смо стали негде код Риминија и направили паузу од сат времена. Најгори је ушао у кафану, наручио неке ствари и да новчаницу од 10 000 лира. Продавачица му је вратила кусур као да је дао 100 000. Када је видео шта је добио назад, рекао је Жики да би могао у повратку да купи себи нешто и од гардеробе. У повратку, када смо били у Венецији, кренули су да нешто купе, али је већ после пар минута рекао да није то за њега. Уосталом, шта ће му гардероба, боље је да за те паре нешто попију. Никад нико није добио бољи надимак на овом белом свету од њега. Стварно је довољно само рећи НАЈГОРИ.

<– Први део

Следећи део: Долазак у Бари

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Raskoljnikov je napisao:
Пеђа Најгори је био у свом стилу. Понео је неколико литра вискија и пар картона пива. Чим смо кренули почело је да се пије и пиће је нестало већ после стотинак километара. Стали смо на последњој пумпи и мотелу пре уласка у Хрватску. Договор је био да због целе ситуације не стајемо у Хрватској, већ да се снадбемо и физиолошки олакшамо пре уласка у тамо и целу Хрватску пређемо у даху. Није тада још било баш много опасно, али нисмо хтели ништа да ризикујемо. Када смо стали у Адашевцима, изашли смо из буса и кренули у мотел који је имао кафану. Ушли смо са жељом да се снадбемо, али је ту ступио на сцену Пеђа Најгори, пришао је шанку, ударио руком у шанк и рекао: „Усташо, дај једно пиво!! :lol: Човеку ништа није било јасно, али му је наравно дао пиво. Кад смо кренули наставила се цирка, и негде на путу кроз Хрватску, Лукић се исповраћао у аутобусу. Седео је негде на средини буса и иако смо стали и покушали да очистимо, дуже време после тога је страховито смрдело. Кад смо ушли у Словенију зауставила нас је словеначка милиција. Хтели су да нас излегитимишу у бусу, али кад је пуб ушао унутра и осетио смрад моментално је изашао напоље и рекао да сви изађемо. Вероватно је у себи само потврдио мишљење које Словенци имају о нама (да смо цигани) а све то због смрада од исповраћаног аутобуса.

После краћег стајања кренули смо даље, уз ситне проблеме са југословенском граничном полицијом прешли границу и ушли у Италију. Јоца прича: Када смо дошли на границу наша полиција нас је испретресала до детаља. Скоро су пали у несвест када су видели онолику количину тоалет папира и на крају су рекли да не може да се изнсе барјак са Дражиним ликом и транспарент са натписом ДЕЛИЈЕ РАВНА ГОРА. После, не малог, натезања и наше решености да не идемо док нам не пусте да носимо барјак и транспарент, као и чињенице да је наше натезање већ проузроковало повећу гужву навијачких аутобуса на граници, што је претило да се отме контроли, гранична полиција је попустила и ми смо кренули за Италију. Чим смо ушли у Италију, свратили смо у Трст и узели са железничке станице оне бакље које смо ја и Зоња оставили.

Одмах смо стали на једној пумпи где је Најгори почео свој шоу. Где год да смо стали док нисмо стигли до Барија куповао је два картона пива и један литар вискија. Када би ушао у бус узимао би један картон и рекао: „Ово је за мене“, а други картон и литар вискија би давао друговима уз речи: „А ово је за вас.“ Да ли можете замислити каква је појава био са својих 170 килограма и косом преко целих леђа у плавој тренерци и нон-стоп пијан. Све време пута је пио и нон-стоп био пијан. Напио би се у бусу, заспао, спавао пола сат – сат и кад би се пробудио одмах наставио да пије. И тако све у круг три дана. :lol: Стварно је био једна од највећих легенда севера тог времена. Није био ни јак, ни луд, није се тукао (а и како би са 170 кг) али је био много велика, позитивна будала. Ја сам га јако дуго знао. Иначе, поред тога што је био много блесав, био је веома паметан дечко, који је одлично познавао српску историју. Поред тога јако културан и васпитан момак, али га је једноставно алкохол узео под своје и на неки начин упропастио му живот.

Много сам га волео и водао са нама, јер је увек било интересантно. Негде на пола пута смо стали негде код Риминија и направили паузу од сат времена. Најгори је ушао у кафану, наручио неке ствари и да новчаницу од 10 000 лира. Продавачица му је вратила кусур као да је дао 100 000. Када је видео шта је добио назад, рекао је Жики да би могао у повратку да купи себи нешто и од гардеробе. У повратку, када смо били у Венецији, кренули су да нешто купе, али је већ после пар минута рекао да није то за њега. Уосталом, шта ће му гардероба, боље је да за те паре нешто попију. Никад нико није добио бољи надимак на овом белом свету од њега. Стварно је довољно само рећи НАЈГОРИ.

<– Први део

Следећи део: Долазак у Бари

Овдје се види тај чувени Пеђа Најгори, овај дебели дугокоси што виче: "Сакривајте алкохол!" 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UnL-3dokUEU[/youtube]

Колико год га Тима цијенио, исто толико су га цијенили и Бојси. Човјек је био из Подравске Слатине и толико је батина добио од Бојса, али џаба, фанатик и даље долазио у Загреб на Звезду и мимо групе ишао назад кући.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 22:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
http://www.mkd.mk/65038/sport/nema-srps ... anizirano/

ОВО НЕМА НИГДЕ КО НЕ РАЗУМЕ, НАШ САВЕЗ ЈЕ ОДБИО 1700 КАРТА КОЛИКО СМО ТРЕБАЛИ ДА ИМАМО НА РАСПОЛАГАЊУ
НЕ ДАТЕ НАВИЈАЧИМА ДА ПРАТЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ СВОЈЕ ЗЕМЉЕ ОЛОШИ ЈЕДНИ РАСПАЛИ !!!

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
kako mislis ne daju navijacima da prate reprezentaciju?

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 23:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ma ovo sam kopirao sa tribine...fazon je u tome,sto nece biti organizovanog vodjenja navijaca...znaci ja sam mislio ici,ali ne da dodjem tamo i da moram na kraju gledati utakmicu sa makedoncima ili da mi nesto seru i ne puste me na stadion,zbog dogovora sa fss komunjarama...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
http://www.smedia.rs/sport/vest/67449/n ... i-Zabranje

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
ma opusteno...
ne mogu rasprodati stadion sve i da hoce...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 17:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Citiraj:
Приче са трибине: Звезда – Олимпик, 3.део: Долазак у Бари и улазак на стадион
Objavio Александар 6. oktobar 2012. u Блогови, Тима | 3 Komentara
A A A

Након приче о одласку Делија у Бари, следи и наставак! О томе шта се дешавало на стадиону и око њега, пре, за време и после утакмице, имаћете прилике да читате у наредна два текста. Данас, о доласку у Бари, дешавањима испред стадиона, сусретима са Французима и уласку на стадион „Свети Никола“! Уживајте!

У Бари смо стигли око два сата после поноћи, пред утакмицу. Довезли смо бус пред стадион и паркирали га испред. Били смо буквално први који су паркирали бус испред стадиона. Када смо се паркирали договарали смо се шта ћемо да радимо и на крају је једна половина отишла у центар града, а друга, међу којима и ја, остала у бусу да спава. Остао сам да се наспавам, јер нас је чекао тежак и дугачак дан. Пробудили смо се негде око осам ујутро. Био је леп дан и све је наговештавало један велики спектакл. Када смо се разбуђивали видели смо да нисмо више једини на паркингу и да је пристигло још бусева и аутомобила. Полако смо се будили уз Хамдин хашиш. Хамди из Зенице је ишао са нама бусем и понео је са собом пуну кутију хашиша. Уз један велики џоинт који је замотао Хамдо све нам је изгледало још лепше.

До 9 смо се сви разбудили и договорили са возачима да одемо мало до центра. Дошли смо до центра града и договорили да се враћамо пред стадион око 15 часова. Дошли смо у центар, паркирали бус и у мањим групама се раштркали по граду. Углавном смо сви били у близини једног парка и ту смо циркали, јели, одмарали и кулирали. Град је био поприлично већ пун и наших и Француза. Видели смо да су Французи углавном публика и да ниси ни мало заинтересовани за било какву врсту насиља. мало смо их провоцирали, чачкали а понеки је добио и шамар, отимали им шалове али ни један једини није пружио ни најмањи отпор. Касније сам причао са доста наших и сви су ми испричали сличне приче. Како сам чуо од ових мојих, једна једина група је пружила отпор и то неких пет, шест црнаца са Марсејовим обележјима. Наши и они су се гађали тањирима код једног ресторана.

Како је време одмицало све је било досадније малтретирање несрећних Француза и били смо прилично сморени. У једном тренутку се појавила већа група Француза који су управо дошли са воза. На другом крају парка је почело неко качење, ми смо улетели са наше стране, изшакетали пар Француза и у једном тренутку испред мене се нашао неки тип и млатарао рукама и нешто викао. Уопште нисам хтео да се расправљам са њим, онако из прве сам га ударио и тип је одлетео право у фонтану. Улетела је мурија и све се углавном смирило. После док смо стајали ту пришао ми је неки тип и питао зашто сам га ударио. Био је Италијан и навијач Барија и није му било јасно зашто сам га ударио, бацио у фонтану и притом разбио и један зуб. Рекао сам му да нисам имао времена да гатам и питам ко је и шта, извинио му се и рекао да је колатерална штета те мале тучице. Није се љутио и после смо га видели и на нашој трибини. Улетела је и мурија и страсти су се смириле. Били смо ту још неко време и негде око 15 часова се покупили, ко је био ту, и кренули ка стадиону.

Требало је унети све реквизите (бубњеве, папире, заставе, шеталицу…). Дошли смо на паркинг испред стадиона, где је већ било паркирана гомила бусева. Тај део где је био наш бус је био онај где је била већина наших бусева. Стигао је ту и нишки аутобус и ми смо полако почели да извлачимо из бусева наше реквизите. Ту негде су били и Зоња и још пар момака из Арканове екипе. Зоња нам је рекао да су јавили из клуба да ће бити јако зајебано ако запалимо бакље, јер могу много да нас казне. Ми смо од оних 400 бакљи што су биле купљене у Италији и донесене у Бари решили да запалимо 100 до 150 комада. Испред бусева се скупило ок 50-ак наших и договарали смо се шта ћемо и како унети на стадион. Све смо извадили и чекали да дође полиција и прегледа све то пре уношења. Доста људи ми је прилазило и питало шта да раде за бакље. Зоња им је говорио да се све враћа у бусеве и не пали на стадиону. Била је смешна ситуација: Зоња је ишао и говорио људима да их не пале и врате у бус а ја малтене иза њега делио бакље људима и говорио људима да се уносе и пале.

ФОТО: Делије.нет

<— Други део

Следећи део: Дешавања на стадиону и историјски меч

http://www.mojacrvenazvezda.net/42528/2 ... a-stadion/

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 22:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
http://www.dodaj.rs/?3A/5d/3owYEkgz/img20121008165459.jpg

http://www.dodaj.rs/?2g/Q7/2WaIBVZH/img20121008165310.jpg

:confused1:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

SK Brann supporters (Norway) with protest against football federation today.

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 13:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 15:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Шајин je napisao:
http://www.smedia.rs/sport/vest/67449/navijacka-tuca-video-rk-partizan-zabranjeni-grobari-Zestoka-tuca-Grobara-i-Zabranje

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 18:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
- Vođe navijača „grobara“ pokušavaju da osvoje primat da bi dobili novac od kluba, scenografija, gostovanja, neki čak i procenat od prodaje fudbalera. Veliki novac stvara veliki interes, a zatim i veliki sukob - kaže za „Blic“ sociolog i kriminolog Zlatko Nikolić, komentarišući učestale nerede grupa „Zabranjeni“ i „Grobari jug“, koji su u poslednjih sedam dana izazvali četiri tuče...

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/346774 ... pski-novac

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 19:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Глупост. Гробари који су протјерани са матичне трибине (забрањени) покушавају већ годину и по да Југ очисте управо од тих што менаџеришу,живе од клуба и имају заштиту полиције.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma da i njih ne zanima novac od kluba...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 20:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Мисли шта хоћеш,немам времена да ти доказујем било шта.Свако мало боље упознат са стањем у Србији,навијачкој сцени,зна ко су једни а ко други.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]