Prodajem nekoliko originalnih, nikad nošenih Adidasovih NBA dresova.Dobio sam ih iz SAD-a, ali su mi preveliki.
> u obzir dolazi i ZAMJENA za drugi novi NBA dres! (uz nadoplatu jedne ili druge strane)> može i DOGOVOR OKO CIJENE!> POPUST ako uzmete 2 dresa iz moje ponude!.............................................................................................................................................................
Svi dresovi imaju:- šivane brojeve i slova- vezeni logo NBA-a (Swingman) te Adidasov logo> Na slikama možete vidjeti i
ostale detalje s autentičnih Adidasovih NBA dresova.
Dresove šaljem u Adidasovoj plastičnoj vrećici u kojoj sam ih i dobio!.....
Inače, svaki ovakav dres košta
90 dolara plus cca
30-ak dolara poštarine = cca
720 kn, s time da službeni NBA web shop (
http://store.nba.com)
ne šalje u Hrvatsku (!), a ako vam se na carini ne smiluju

, to je još dodatnih cca
200 kn!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja inače skupljam NBA dresove, pa ako je netko zainteresiran za prodaju/razmjenu, neka me slobodno kontaktira. Svi su uglavnom veličina M i nešto L.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Budući da živim u HR! Dogovorit ćemo se u vezi slanja!
Kontakt na:
bjede_the_sila@yahoo.co.uk.............................................................
1.) KOBE BRYANT #24 Los Angeles Lakers Revolution30 Swingman - veličina XXL (+2")CIJENA: 450 KN> Dres ima i malu manu, a to su 3 sitne mrljice smeđe boje na stražnjoj strani, koje su, ne znam ni sam kako, nastale iznutra pa su tu i bolje vidljive. Izvana su slabo izražene. To je neka tvornička greška jer sam takav dres i dobio (a ne isplati se vraćati ga natrag). Veća mrlja je veličine oko 1 mm, a druge dvije su još manje.
>>>Zbog ovog razloga
SNIŽAVAM CIJENU!

2.) KEVIN GARNETT #5 Boston Celtics Revolution30 Swingman - veličina XL (+2")CIJENA: 500 KN

3.) CHRIS PAUL #3 New Orleans Hornets Swingman - veličina L (+2")CIJENA: 500 KN> ovo je mesh ("rupičasti") Swingman iz sezone 09/10 za razliku od prethodnih koji su aktualna Revolution30 verzija!