banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 15:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56991 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 779, 780, 781, 782, 783, 784, 785 ... 2850  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Okt 2012, 10:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ljudi sta je sa Danny-em? Nema ga, bojim se da dijete ne prespava prvi cas?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 10:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Gdje je Škembo?

Da nije predrkao na moju sliku?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ljudi sam da se javim. Tu sam, živ i zdrav. :)

Kao prvo, ima komplikovanih stvari ali znajte da drinin vuk nisam. To u startu OTPIŠITE! Pa čak sam se sa snjim prepirao na PP, i imam te poruke sačuvane! Nikada nikoga nisam uvijedio, nisam bio netolerantan, često pomogao svima ko god je zatražio pomoć. Ova situacija je možda i dobra, jer sam konačno shvatio da ovdje na forumu ima i neljudi. Većinu je zahvatila paranoja i to je prirodno da mislite da vas neko laže, to poštujem i stvarno ništa ne zamjeram. Ne znamjeram ni onima što se se zezali na moj račun jer treba to da rade, ako hoće meni ne smeta. Ali u tom "moru" nepovjerljivih, ljudi koji bi se našalili i ima i jedno koje je čisti zlobnik, sa lošim namjerama.

Ja ću se udaljiti iz cafea na neko vrijeme, da nebi dolazio u neugodnu situaciju ili da nebi pravio neugodnu situaciju nekim članovima. Ja stvarno ne znam šta sam ja skrivio recimo jednom "richi". Bez uvrede, ti si mi prvi pao na pamet eto, šta sam ja skrivio tebi da me u svakom postu prozivaš? Čak šta više, pomogao sam ti, pretraži malo svoje poruke.

Ništa neće biti isto kao prije, ali i to prihvatam. Ja sam takav, radije primim udarac, povučem se u miru i distanciram se od takvih ljudi, nego što nekom vraćam udarac. Još jednom ponavljam da Drinin vuk nisam, to je najveća laž izrečena na ovom forumu a istina će se kad tad saznati u to ne sumnjam.

Dani.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Otvori svoju temu i kaci svoje slike uz opise, to je i drinin radio da nam dokaze svoje pravo lice

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cuj najveca laz :lol: Druze sta se ovde sve slagalo, moras jos pure jesti da to zajebes :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sta ono jos nisi :D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 11:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2012, 16:29
Danny ^_^ je napisao:

Kao prvo, ima komplikovanih stvari ali znajte da drinin vuk nisam. To u startu OTPIŠITE! Pa čak sam se sa snjim prepirao na PP, i imam te poruke sačuvane! Nikada nikoga nisam uvijedio, nisam bio netolerantan, često pomogao svima ko god je zatražio pomoć. Ova situacija je možda i dobra, jer sam konačno shvatio da ovdje na forumu ima i neljudi. Većinu je zahvatila paranoja i to je prirodno da mislite da vas neko laže, to poštujem i stvarno ništa ne zamjeram. Ne znamjeram ni onima što se se zezali na moj račun jer treba to da rade, ako hoće meni ne smeta. Ali u tom "moru" nepovjerljivih, ljudi koji bi se našalili i ima i jedno koje je čisti zlobnik, sa lošim namjerama.

Ja ću se udaljiti iz cafea na neko vrijeme, da nebi dolazio u neugodnu situaciju ili da nebi pravio neugodnu situaciju nekim članovima. Ja stvarno ne znam šta sam ja skrivio recimo jednom "richi". Bez uvrede, ti si mi prvi pao na pamet eto, šta sam ja skrivio tebi da me u svakom postu prozivaš? Čak šta više, pomogao sam ti, pretraži malo svoje poruke.

Ništa neće biti isto kao prije, ali i to prihvatam. Ja sam takav, radije primim udarac, povučem se u miru i distanciram se od takvih ljudi, nego što nekom vraćam udarac. Još jednom ponavljam da Drinin vuk nisam, to je najveća laž izrečena na ovom forumu a istina će se kad tad saznati u to ne sumnjam.

Dani.
Mislim da ti je najbolje da Taška, Šakala i kompaniju ignorišeš, to je za njih najveća kazna. Šta god da napišeš, oni te moraju poklopiti... Neka se bar na forumu prave pametni. Vidiš da su konstantno na forumu, ovaj drugi čak ima svoj forum... valjda nemaju život. Pozdrav za prohladnu Švedsku iz ledenog Sibira. :)

It's got a back beat, you can't lose it,
Any old time you use it.''

Chuck Berry

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mene je mater pokusala ignorisati prije nepunih 25 godina pa nije uspjela a da mozes ti.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 11:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2012, 16:29
shakal je napisao:
Mene je mater pokusala ignorisati prije nepunih 25 godina pa nije uspjela a da mozes ti.
Poruka ignorisana.

It's got a back beat, you can't lose it,
Any old time you use it.''

Chuck Berry

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma Taško i Šakal su najmanji problem. Oni nisu ni problem, žele se našaliti i siguran sam da iza toga ne stoji ništa. Šala, u presudnim trenucima upotreba malo niskih udaraca i nakon toga praznina. Nisu oni takvi. Nego, ko je danas na dnevnom redu, pa da opetemo po njemu. To je to. Ima članova koji su na mnogo "naprednijem" nivou.

Neka situacija ovako ide, jer za mnogo ljudi upravo otkrivam kakvi su ljudi. Čak i ako nisu na mojoj strani, ima njih koji su se ponijeli prije svega ljudski. Ovako je najbolje. Ima ovdje ljudina od ljudi, ali takođe..
I niko mi nije odgovorio šta sam ja ovdje skrivio? A što sam pomogao, to niko ne pika. Nema veze.

Dani.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zgembo dobro ti ide. Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dani, sto se potpisujes? :D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jes ti ga suknu profesore :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 12:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Dani, sto se potpisujes? :D

Kad to napišem, post izgleda ozbiljnije. :) Radite šta hoćete i šta se u ovoj situaciji mora odraditi (još sumnje, još teorija zavjere, i još podrugivanja).

Tri, četri, sad krenite..

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ne moras nas nama samima predstavljati, daj malo za promjenu predstavi sam sebe. Ono, za novi pocetak :D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prvi put sam se napio kad sam imao 5 godina. Jebiga, ratna vremena. Bili u selu, ovde sve sruseno. Cica zima, smrzla zemlja i pukla cijev od vodovoda. Dok su se tu "majstori" zanimali oko toga, posalju mene i 3 godine starijeg rodjaka (iliti brata od strica po banjaluckom dijalektu) da odemo po rakiju medovacu kod jednog lika u selu koji drzi pcele. I odemo mi tamo, on nam da da ponesemo dvije flase. Jednu od litar i jednu o pola. Probamo mi usput, slatko i fino majku mu... popijemo citavu ovu manju i bacimo tj. sakrijemo ambalazu a majstorima predamo litarsku. I tu padaju zavjese. Ponapijali smo se k'o krave na potoku, kad su ljudi vidjeli sta je u pitanju posalju nas kucama. Ovaj moj rodjak je dosao kuci i zaspao te spavao negdje oko 30 sati u komadu, htjeli ga u hitnu voditi, kontaju koma. A ja sam dosao kuci i ukenjao se najstrasnije te tako se samo ispruzio i legao u snijeg u dvoristu.
Eto, to je ukratko moje prvo pijanstvo.

Shakal.

P.S. Jebes mu mater, ni malo ne zvuci ozbiljnije kad se potpisem.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Danny ^_^ je napisao:

Dani.

Nisi ti nista skrivio, samo se predstavljas za nekog/nesto sto nisi. To sto si pomogao okaci macku o rep, sta si uradio poslao link za neki film!? Hvala, reci kako da ti se oduzim. I preporucijes mi SLO sajt, a vjerujem da 95% svedjana nikad za njega ni culo nije.

Druga stvar, da muljas je postalo odavno jos od kako si kacio "svoje" slike, pa se dalo primjetiti da si se za cca godinu dana promjenio u potpunosti, sasvim druge slike lica i sl. I trece dosao si sa pricom kako ne znas dobro da pricas srpski, a nakod godinu dana ga pricas i koristis izraze bolje od 50% forumasa. Mozda si veoma napredno dijete, ne znam, ali ne vjerujem!? I cetvrto, konstanto kenjas kako je u "tvojoj" Swe sve super, bajno, sjajno....dok je ovdje kod nas crnjak zesci i solis pamet i seres kao da mi nista ne znamo. I peta stvar, veoma slican stil pisanja imas sa DV i on je isto tako pokusavao biti najpametniji i da sve zna.

Meni se nemas razloga pravdati, imam svoje misljenje (koje vidim dosta forumasa dijeli sa mnom) i to je to. Nastavi da kenjas dok te neko ne otrese odavde i lijep pozdrav i ostavi pertle da vire iz Taskovog i sakalovog paka.

Richa

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 12:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja nemam nista da kazem

Hertzog

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol:

Shakal

Je l' se treba potpisivati nakon smajlija?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2012, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Tužono je sve ovo.

DV

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56991 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 779, 780, 781, 782, 783, 784, 785 ... 2850  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]