banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2004, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
NEk se veceras pokaze SAC.Ako izgube gotovi su.
REcept za pobjedu: Izbaciti Webbera iz ekipe,a zatim ubaciti Millera

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2004, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Tommy Vercetti je napisao:
NEk se veceras pokaze SAC.Ako izgube gotovi su.
REcept za pobjedu: Izbaciti Webbera iz ekipe,a zatim ubaciti Millera

Los ti recept, doktore! :fist:

MIN (1) vs. SAC (4)

Series tied 2-2
Next: Fri. at Minnesota
9:30 p.m. ET, TNT

--------------------------------------------------------------------------------
LAL (2) vs. SAS (3)

Series tied 2-2
Next: Thu. at San Antonio
8 p.m. ET, ABC

-------------------------------------------------------------------------------------

IND (1) vs. MIA (4)

Series tied 2-2
Next: Sat. at Indiana
8 p.m. ET, TNT

--------------------------------------------------------------------------------
NJN (2) vs. DET (3)

Series tied 2-2
Next: Fri. at Detroit
7 p.m. ET, TNT

Ne pamtim izjednaceniji playoff!

Vrh

Tema posta: Hm...pitam se...
PostPoslato: 13 Maj 2004, 13:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2004, 14:44
Da strava.. nikad ovako neizvjesno bilo nije.. ovo je PLAYOFF nema sta.. Kingsi su uspjeli.. svaka cast.. kao sto rekoh bice 3:3 i onda ce Minesota da prodje.. nadam se :lol:
Garnett 19pts 21reb 6as.. loodilo je iako je ekipa lose odigrala..to je igracina..uvijek dobar a ne kao Stojko..jednom 31pts a onda 8pts..promjenjljiv je k'o vrijeme.. 0X

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2004, 13:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
evo mene poslije krace pauze.
Poslije 2:0 lejkersi su sinoc poveli sa 3:2 hahaha i mislim da imaju ogromnu psiholosku prednost a i prednost domaceg terena pred 6. utakmicu i mislim da ce se plasirati u finale u subotu! Vidjelo se da su i 3. i 4. utakmici skroz promjenili stil igre i krenuli su igrati na shaka koji je pokazao da je najbolji i najdominantniji centar svih vremena, a kobi se nije forsirao previse i to je urodilo plodom a sinoc ga je napalo bilo malo je reci :) 42 poena bez osutanog slobodnog bacanja :) nema dalje hehehe ah da, da ne zaboravim i fishera cara koji je u zadnjoj milisekundi donio lejkersima zasluzenu pobjedu jer su citavu utakmicu vodili 10ak razlike. Eto nevjerne tome. Niko nije vjerovao da lejkersi mogu uzeti san antonio ali mislim da su shak i kobe uvjerili sve ko je najbolji! :wink:

sakremento je u govnima, stvarno se nisam nadao ovako dobroj minesoti. Svaka im cast ali opet mislim da ce sakremento u finale zapada. Ajooj sto bih volio lejkerse i sacremento gledati u finalu vise nego ljeba jesti :)
u 3.30 ujutro ima prenos na atv-u.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2004, 17:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nema sta.. stvarno su se vratili.. mislim da su definitivno finalisti zapada..Stvarno ne bih znao ko bi mogao biti drugi finalista.. tamo se lomi, bas se lomi.. ko uzme veceras gotovo je.. al' opet ne mora da znaci..sad je loodilo na istoku. Mislim da niko nije ocekivao takao otporan MIAMI..ruku na srce al' onaj WADE odvaljuje..momak je strava. Bas me zanima vecerasnja tekma.. bice loodo 100% . Al' opet se nekako nadam da ce im GARNETT *ebati kevu :) ..samo jos nekoga da krene i MINESOTA je u finalu.. bas me zanima ULRICH zasto nisi ocekivao takav otpor MINESOTE kad su ljudi bili 1. u sezoni.. regularno su bili prvi, nema sta. 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2004, 18:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Apr 2003, 21:38
evo mene poslije duže pauze :D
da ne trošim svoje dragocjeno vrijeme i ne ponavljam konstatacije cijenjenog Ulricha samo ću spomenuti naslov sa nba.com
BIG FISH SAVE THE GAME :drinking:

Takođe se nadam da će Kingsi u finale zapada jer nam je to jedina šansa
da gledamo sve utakmice :-? , popizdio sam kad sam vidio da se igra šesta utakmica sutra, jer sam se nadao da će HRT prenositi u nedjelju.

GO SHAQ GO LAKERS :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2004, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E sad 100000000% necu biti doktor.Svaka cast Weberu.Veceras opet i 3.30 na @tv

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 15 Maj 2004, 01:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Večeras naravno dobija Sakramento jer smo brat i ja uložili deset maraka na njih. A sutra San Antonio dobija Lejkerse, potrebno je samo da se neko priključi Dankanu, koji je odlično odigrao prošlu utakmicu. U finalu Zapada San Antonio - Sakramento.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2004, 08:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

mislim sad definitivno da je sakremento ispao. Ljudi veze nemaju, sad mi je zao sto sam gledao utakmicu i cekao do ranog jutra nadajuci se nesto boljoj partiji sakrementa ali nista.
bas su me razocarali!!!
sad bar da me lejkersi ne iznevjere :)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2004, 10:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Hehe .. polako.. ma nije Sacramento toliko losh nego igra promjenljivo a to za dobar rezultat nije dovoljno.. ma bice 3:3 ali ce opet Minesota otici.. necu 2.puta reci ali sve ce se znati u nedelju..nadam se.. Slika

I naravno opet je GARNETT pokazao da je najbolji..nema sta..suvisno je to vise govoriti..Sprewell je extra odigrao sa 34pts.. 0X
A na istoku NEW YERSEY zgazise.. ubise puru u onom DETROITU..nisam bas tako ocekivao mada je bilo 3 produzetka ali..opet nisam ocekivo da ce tako olako uzeti 3 pobjede za redom.. 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2004, 11:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ko je svetski sampion LAKERS LAKERS :wink:
sta sam vam ja rekao, pali su i sampioni a padace i svi ostali do kraja!!!
Lejkersi su osmi tim u istoriji NBA koji je poslije 2:0 uspio da se vrati i pobjedi sa 4:2. Mislim nemam rijeci za takav podvig. Jos samo da veceras da se vidi sta ce biti, da li ce minesota pasti od lejkersa ili ce to ipak biti sacremento hehehe :)
na drugoj strani indijana uzela majami :( koji mi se mnogo svidja kao ekipica :)

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2004, 11:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sta reci :drinking:

Poslednji put menjao Kirk_H@mmett dana 16 Maj 2004, 11:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2004, 11:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Svaka cast nema sta.. ako Lakersi osvoje, izuzetno ce mi biti drago zbog ono KOBE-a koji je stvarno najbolji igrac i zbog sve te afere koja ga je pratila ovu sezonu.. pokazao je da je igracina (duduse malo slabijeg kalibra no sto je GARNETT ali.. :) ) . Veceras se nikako ne moze znati hoce li SAC u finale.. samo MINESOTA ili majstorica 8) .. ali mislim da nece biti potrebe za majstoricom.. a ako bude uzece to MINESOTA lagano kuci. Sto se tice istoka ocekivano je da PACERSI udju u finale istoka.. sa druge strane je gusto.. majke mi.. Lomi se izmedju DETROITA/NETSA.. pa cemo da vidimo..u svakom slucaju : GO MIMNESOTA GO!!! 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2004, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

svaka cast lakersu

GO KINGS GO

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2004, 23:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Mislim da je ovo bio logican potez..da Minesota izgubi u gostima a onda lijepo doceka Sacramento kuci kao pravi domacin.. nema sta ..SPREWELL 6-7 trojke.. ubio.. kao sto sam rekao.. 3:3 ..i onda ce Minesota laganice uci u finale.. ali razbice ih Lakersi ko god da prodje.. u to nema sumnje.. :P

Webber veze nema.. covjek je talashika prava.. Brad Miller je najveca seljacina... jeste vidjeli kako provocira Garnetta.. sva sreca da je ovaj dobrih zivaca.. da je to bio Barkley ili Ron Mercer dobio bi tako po usima da ga ni rodjena majka prepoznala ne bi.. ali eto.. zna i on na koga ce napasti..zar ne.. 0X

Go wolves Go !!!

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 17 Maj 2004, 01:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Nakon nekoliko dana pauze i nejavljanja na forumu, prvo čestitam Lejkersima na prolasku u finale Zapada. Naravno, ja sam se još jednom pokazao kao loš prognozer, bio sam siguran da će San Antonio dobiti seriju sa 4:2. Ali eto, bar sam rezultat pogodio :D Ipak Rašo Nesterović nije igrač koji bi mogao da zamijeni Dejvida Robinsona...
Sakramento je upravo dobio šestu utakmicu, mada sam poslije one očajne prošle partije bio siguran da će Minesota da ih odere. Sad se ne bih usudio da prognoziram šta će biti u sedmoj, ali naravno navijamo za Sakramento. Biće gadno ako opet poludi Sprivel, a Garnet teško da će opet onako loše odigrati kao večeras.
Na Istoku navijam za Majami, mada će teško proći Indijanu. U svakom slučaju, u finalu Istoka Nju Džersi gubi od pobjednika ovog duela. Nadam se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2004, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Iskrene cestitke Lejkersima (rekoh ja sta ce biti! :lol: )!
Mada vise ne znam dokad ce onako: Malo Ori, malo Fiser, sutra vjerovatno Brajant... Dokle ce se tako cupati u posljednjim stotinkama, pi*ke jedne presretne!
----------------------------------------
E *ebo ti moj Sakramento! Nikad od onog ekipe! Izjednacise na 3:3, ali brate i ako prodju, ne zasluzuju da budu nista vise od finalista konferencije! Stvarno ono ne lici na veliki tim! Stojakovic ko da ima prozeble ruke kad udje pod kos! Sve mu lopta frca iz ruku. A krkan ubaci tricu sa 9 metara! Ne moze se tako. Veber mali igra, malo stagnira. Kao da ga je uhvatila neka melanholija. Covjek djeluje raspolozen kao na sahrani! Gdje je onaj tim od prije dvije sezone kad su skakli jedni na druge!? Najljepsi trenutak utakmice: Sanders trazi da poniste Pedjina dva bacanja nakon iskljucenja Pilera i serije tehnickih gresaka, jer po pravilima on ima pravo da bira ko ce sutati slobodnjake (inace, Pedja pogodio samo jedno od dva). Sanders bira lika koji nema minute odigrane u sezoni (cini mi se neki Smit!) i kojeg je komentator opisai kao igraca zaduzenog za mahanje peskirima! Lik pridje, uze loptu i ladno smjesti "bez koske" oba slobodna bacanja! U Arko-areni ludnica! Sanders sam sebe izvalio iz carapa!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2004, 14:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma rekoh ja tebi da je to namjerno tako odigrano.. i da su se mnogo potrudili Wolves bi jakooo tesko dobio u gostima.. ovako su se odmarali cijelu tekmu da bi bili spremni k'o ljudi sledecu.. nadam se da ce ih Wolves dobiti kuci.. A Kevin se iznervir'o ko konj.. 0X

A sto se tice bacanja, to je pogodio onaj levat JABARI SMITH :)

GO Slika GO !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2004, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ma i wolvesi i kingsi totalno smrde u play-offu. ni "t" od timova koji su sve gazili pred sobom u regularnom dijelu sezone. sreca i jednih i drugih je ta sto su se sastali, neka druga ekipa bi ih razbila. ma bice bolje, valjda sacramento u gostima pokaze bar dio onoga cim raspolaze, mada im cinjenice ne idu u prilog, jer neko rece da vec 20 i kusur godina nisu dobili sedmu utakmicu u play-offu. sve u svemu, lice na gomilu amatera. bice to gurava utakmica puna promasaja jer ne ocekujem da sprewell ponovi onakvu igru.

a kako vidim, velike sanse su da detroit prodje. i zasluzili su, ne samo to vec i finale.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2004, 22:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
Mislim Kirk da ces biti razocaran ove sezone!
Sto se tice Istoka, tu Detroit ide u finale a i mislim da ce biti prvi !
Moze i Indiana ali vise bi volio ipak Detroit!
A Sacremento ce dobiti Minesotu sigurno, ali u finalu ce biti... vidjecemo :wink: ))

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]