LawRideR je napisao:
Citiraj:
Svi su bili zadovoljni i ostali ...... sem jednog klana koji je ispao posle grupne faze pa sad prozivaju na sve strane i kukaju
Aj dosta vise i tebe...ako neko kuka ovdje onda si to ti.........
TURNIR JE NAJBOLJI IKADA ORGANIZOVAN U BIH DO SADA...ako si to htjeo da cujes
PoZ!
Bueaz moj kao prvo JA NISAM PLAKAO,NISAM PROZIVAO NIKOG(dok mene nisu)
I ONDA TRECE I GLAVNO NISAM SE SVADJAO SA PREDSEDIKOM INTERAKTA KAO STO JE NEKO OD VAS BOLIDA!!!!
----------------------------
IVAN DJURICKOVIC
Opste je pravilo da oni koji gube imaju pravo da se ljute, ali to ne znaci da imaju pravo na gluposti! Ko god izgubi odmah udara po organizatorima to je poznato.
A sta bi ti hteo, da samo tebi dozvolimo da pobedite? Pa sta ce nam onda turniri.
Nemoj se kriti iza lose organizacije, zato sto si izgubio. To je najlakse.
Verovatno su i misevi bili losi, XP, graficka je zezala itd. Sve smo to culi.
Ako hoces brate igraj, ako neces pusti druge na miru da rade i pokusaju nesto da promene.
Kada ti kritike budu usmerene na davanje predloga za poboljsanje organizacije, a ne cisto pljuvanje, onda mozemo da pricamo.
I kakve veze to ima sto se igralo u Trn-u? Verovatno si iz Banja Luke, pa igras u jednoj konkurentskoj igraonici?? Posto ocigledno mislis da pripadas CS eliti iz BL verovatno je Trn za tebe malo selo, e pa dodji brate u BG da vidimo koliko si dobar. Mozda je i BG za tebe malo seoce gde ti nema ravnog.
Ovim imas pozivnicu da ucestvujes na Mastersu 5.Juna. Platicemo ti i smestaj ako treba, mada elita verovatno moze da pokrije svoje troskove.
Da svi vidimo jel smes da igras protiv bilo koje ekipe iz BG.
Evo ako ima zainteresovanih klanova iz BG da pokazu momcima kako se igra.
PoZ svima
Ivan
Interakt Asocijacija
--------------------------------------
A evo i odgovora od vas debila!!!!!!!!!
SVEZ NIGRURIN (BOKAS ILI ZOOT)
Sta ti bre mislis dase neko boji Menke il Philipa, likiovi gaze i niko te nemere poreci i zato se ne nabrijavaj bezze....
---------------------------------------
Mislim da ste mnoooogoooo GLUPI!!!!!