banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 06:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2697 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Avg 2012, 08:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Maj 2009, 20:34
Dolazim i ja u nedelju ujutro ;-)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2012, 23:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2010, 11:25
i niko ne pise utiske sa aeromitinga?! ja... pih... da sam odusevljen, daleko od toga! ajde, bilo je lijepog letenja, ali nista spektakularno! razocarali su me rusi sa akro grupom! pa ni jednog valjka nisu napravili! samo se provozali par puta tamo amo u formaciji i to je to! generalno, koliko su ga najavljivali... penis jedan! ali oke... bilo je lijepo vidjeti sve te masine tamo! elem...

nego pazarilo se nesto:

Slika

jedva cekam da dodjem kuci pa da otpocnem! NA TENAAAAANEEEEE.. :)

pozdrav vam svima!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 12:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2010, 16:13
super sto si mogao otici....zaista je to bio spektakl....gledao na tv ali mislim da je uzivo bilo 100 puta bolje

dobar ulov...veoma atraktivna maketa..jesil uspio po popustu uzeti il drugacije....jel skuplja od dve hiljadarke koliko je bila
maketa je ekstra ...ne bi je dzaba i eduard prepakovao sa svim dodatcima doduse dosta skuplje al fantasticna izvedba
nego ono sto meni se cini na njoj kao peh je sto su na maketi usisnici dati predaleko jedan od drugog pa bi to valjalo popraviti inace sve ostalo ok 8) uh sto volim pametovat :lol:

u svakom slucaju srecan rad i znam da ce to biti jedan odlican migonja u kolekciji

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 14:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2009, 18:16
eee pa malo je ko zivnulo a malo se prica.Ljudi radi li se sta ja sam svoga agresora 90 posto zavrsio moram samo da odradim tockove i mozda malo zaprljati mada se bojim da ja to ne userem pa kontam tako da ostane cist kao suza fino je legao u moju komodicu ono u staklu,Fino ga vidjeti lol
E sad nesto sto sto sam radio usporedno sa Agresorom rijec je o Mercedesu Wolf i njega sam zavrsio negdje oko 80 posto ali ima jos posla oko njega i diorame najvise.
Evo slike slikano je opet Iphonom 3 tako da nije bas slika za pohvalu al sutra ce biti boljih obecavam
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 16:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

komentar nije potreban svaka cast darijane :headbang: =D> =D> =D>

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 20:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ok, znaci.... ne kupujem iPhone!!!!!!!!!!!!! :) pa zar ti nije zao da slikas ovakav radi sa iPhone?!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2012, 20:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

FLY BY WIRE je napisao:
super sto si mogao otici....zaista je to bio spektakl....gledao na tv ali mislim da je uzivo bilo 100 puta bolje

dobar ulov...veoma atraktivna maketa..jesil uspio po popustu uzeti il drugacije....jel skuplja od dve hiljadarke koliko je bila
maketa je ekstra ...ne bi je dzaba i eduard prepakovao sa svim dodatcima doduse dosta skuplje al fantasticna izvedba
nego ono sto meni se cini na njoj kao peh je sto su na maketi usisnici dati predaleko jedan od drugog pa bi to valjalo popraviti inace sve ostalo ok 8) uh sto volim pametovat :lol:

u svakom slucaju srecan rad i znam da ce to biti jedan odlican migonja u kolekciji

hm... citao sam dosta bas o ovoj maketi, sto na domacim forumima sto na stranim recenzijama..i niko nije pominjao taj razmak! jedino je mana unutrasnjost usisnika..pa predlazu da se rade zatvoreni donji a otvoreni gornji, kako sam i planirao da radim! cockpit je ok, samo je sjediste jadno! ali da se doraditi! skupo ono eduardovo! 1400 samo ono a maketa citava 2000dindzi! tako da... pokusacu preraditi malo! radim Iracku verziju, posto genijalac nije imao srpskih ili exYu oznaka za 1/48!!! bilo kako bilo, jedva cekam da se vratim kuci da pocnem sa radom!
a danas smo opet u BG gledali 29ke kako prelecu, bila promocija mladih oficira! :)

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 01:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Ovo vrijedi pogledati:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vzFvpRMHX-U[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 13:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

veoma intresantno

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 21:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pozdrav kao sto sam obecao malo bolje slike.Evo slike pa eto ocekujem komentare sugestije .....
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 10:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Maj 2009, 20:34
Vidi se napredak, tehnicki odlicno samo taj stiropor malo zafarbaj ili tako nesto, ovako ti kvari opsti utisak. Sto se tice same diorame, nekako mi je nepotpuna, neznam jel ovo finalno al nema nikakvu pricu, izgleda kao pokvareno vozilo napusteno u blatu, mozda da si ubacio pre nekog vozaca i par vojnika koji guraju vozilo, bila bi zanimljivija ;-)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 16:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hvala braco.Da nepotpuna je nije jos gotova imam jos malo raditi na samom vozilu a na diorami punooo hahah.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 19:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Sviđa mi se napredak, maketa je tvoj standardno dobar rad, a mislim lično da si napredovao što se tiče podloge, voda i blato mi djeluju jako realno, a sviđa mi se i ta "bujad" :D

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 20:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hvala hvalaaa sta se radi kod tebe ovde je malo vise zamrlo.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2012, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Ma ništa... imam posla preko glave, tako da sam makete totalno zanemario :(

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2012, 19:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 10:14
Pozdrav svima, evo i mene nakon duzeg vremena. Prvo da pohvalim vase radove, svaka cast momci, da ne izdvajam nikoga- uzivanje je gledati vase makete i diorame.
Sad zivim podaleko od BL i nemam bas vremena ni prostora da radim na maketama, ali dolazim uskoro u BL pa planiram da odradim koliko stignem. Nabavio sam nesto sto sam odavno trazio: makete helikoptera Mi-8 Hobby Boss 1:72, i Gazelu u 1:72 od Airfix. Ovu maketu Gazelle jedva sam nasao kod jednog coveka u privatnoj kolekciji i sva sreca da je neotpakovana. Bice tu puno posla, narocito prepravka Mi 8 koji je ustvari izvedba Mi 17, pa treba to srediti sve. Naravno pravim sve u oznakama Republike Srpske.
Slike kacim cim dodjem u BL. Puno pozdrava za vas.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 17:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

pozdrav toperu dobrodosao nazad :D .....interesantni planovi za dvojac u rs shemi... 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2012, 21:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

evo i ja sam poceo svoju 29-ku! danas, privodim kraju cockpit.. bilo je dosta samogradnje! sjediste je bilo prilicno jadno, instrumenti sa strana su isto tako jadni u odnosu na frontalnu instrument tablu koja je prilicno ok! ali uz malo maste.. lici!

Slika
Slika
Slika

Toper, it's been a while! :) dobro dosao nazad! opa, ta gazela me interesuje! :) jedva cekam! letio sam u njoj 2 puta... :)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 17:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

dobar pocetak neno...svidja mi se dorada na sjedistu.tj,dorade :lol: ....jeste da je siromasan kokpit al sta je tu je...medjutim ono sto mene interesuje je da mi iz prve ruke kazes..jesu li usisnici predaleko ukolko si probavao na suvo il je to samo moja fikcija :evil3:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Momci može pitanje? Prekopiraću sa druge teme gdje sam već postavio...

Trebam prefarbati neki metal i sad kad sam već tu volio bih napraviti nešto slično tribalima (nisu tribali nego slično). Sigurno je neko od vas to već radio pa me zanima kako se to pravilno radi?
Oblik neće biti baš jednostavan pa ne znam da li da to štampam kao naljepnicu pa farbam preko toga ili ima neki poseban način za to?
Znači sve što mislite da će mi možda zatrebati jer baš nemam pojma a volio bih to sam uraditi.

Grafika je relativno sitna (mada za vas ništa nije sitno :D šala), najdeblji dio je debljine olovke, a dosta dugačka i dosta oštrih krajeva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2697 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]