E ovako

Završio je Agrarnu ekonomiju, na Poljoprivrednom fakultetu, sve u roku, štreber jedan

Sat već ima, i to puno skuplji od 150 KM, tako da to ne mogu...
Što se tiče 3some-a, ne dolazi u obzir, odmah bi mu odsjekla drugara

Ebook reader djeluje kao sjajan poklon, ali mi se ne uklapa u budžet, a ne bih kupovala neki polovan
Inače se oblači sportski, kada izlazi malo se picne

i to je to...
Nema nešto naročito da voli od materijalnih stvari, da ga nešto oduševljava, osim njegovog bicikla, a već je pokupovao sve moguće za njega
Uz mene mu se počeo sviđati afrički stil, tipa maske njihove, figurice i to, ali skoro smo bili na moru i vratili smo se sa punim kesama takvih figurica.. Jedino ako bih našla neku figuricu Afrikanca da vozi bajk
Mislila sam mu kupiti flašu nekog dobrog/skupog pića, napuniti ukrasnu kutiju njegovim omiljenim rafaello kuglicama, i treba mi uz to još neki 'glavni' poklon... Ali koji?
Stoumim se između pera, košulje, nekog kul ručno rađenog drvenog zidnog sata, knjige, možda čak i globusa... Pogledaću danas u gradu šta ima u komisionu Max i u Kulturi - zna biti simpa stvarčica, pa mi možda nešto zapadne za oko
Hvala vam svima na prijedlozima, ako imati još neki, samo pišite, svi komentari su i više nego dobro došli

:*
PS Ne pijem alkohol (osim rakije

), pa ako bi mogli da mi preporučite neko dobro piće, da ne kupim npr nešto od 60-70 KM, a da ne valja ničemu, što bi bilo vrlo moguće da se desi