Poskupljenje pretplate jeste i meni najavljeno kad su me priključivali a još su rekli: "Ma biće novih kanala u digitali oni to ubacuju
stalno", a ništa novo u ponudi nit ima nit se najavljuje. Od neke najavljene novine biće da će Zone Riality postat CBS Riality
a Zone Romantica = CBS Drama a od uvođenja još kojeg CBS-ovog filmskog ili SF ili Horor kanala nema ni traga ni glasa.

Mora se reći da kako i sami vidite još uvijek ova promjena nije nastupila. 2009 su CBS-ovci kupili "Zone" kanale a dok su promjene
došle do nas trebalo im je 3 godine.
Citiraj:
17.09.2009CBS i Chellomedia pokreću šest novih kanala
Televizijska postaja CBS pokrenuti će šest novih programa nakon dogovora sa Chellomediom.
Tim dogovorom gledatelji će moći gledati 6 od 26 kanala koji su odabrani za Europsko tržište. Radi se o kanalima:
Zone Romantica, Zone Thriller, Zone Horror i Zone Reality, Zone Horror +1 i Zone Reality +1. Ti kanali koji će se
krajem godine pojaviti pod novim imenom CBS-ovog branda imat će preko 70 000 sati programa uključujući
seriju Dinastija, i za ljubitelje SF-a, originalne serije Zvijezdanih Staza iz 1960. godine. Chello Zone kanali
"živjeti" će samo od reklama. Cellomedia ima potencijal stići u preko 13 milijuna kućanstava diljem
UK-a te prestići Sky, Virgin Mediu i Freesat.
Izvor:

Elta nam je ubacila par free lokalnih televizija koje nemaju nikakvu posebnu programsku ponudu. Bili ste u pravu kad je u pitanju
slanje maila za predlaganje novih kanala to lole odmah brišu ni nakon 7 dana nema nikakvog odgovora. Onaj prvi odgovor je bio
jer sam tek trebao postati korisnik pa da se ne predomislim. Ipak nadam se da će za ovih 14 KM dodati par kvalitetnijih kanala
posebno nekih rasnih filmskih (ne očekujem HBO ali može to bolje).