banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Sep 2012, 18:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nije, ali nije ni komplikovano kao sto ljudi zamisljaju. U svakom slucaju sve sto imas na iTunesu na kompu, imas i na iTunesu na telefonu, a sto skines odmah se prebaci na drugi uredjaj. Za linux instaliraj playonlinux pa onda iTunes, postoji uglavnom resenje, komplikovanije, ali cenim da su korisnici tog OSa navikli na komplikacije :)

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2012, 18:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
I opet ostaje problem kako ja da tu pjesmu prebacim na (drugi) računar sa telefona (bez transkodiranja) ili da prebacim preko Bluetootha nekom drugom... al dobro, korisnici iUređaja će uvijek tvrditi da to nije ni komplikacija ni problem...

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2012, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa prikaze mi u iTunesu pesme koje imam u telefonu. Nisam rekao da je bolje, ali nije toliko komplikovano koliko ljudi pricaju. Sto e najcrnje to pominju uglavnom ljudi koji nemaju iPhone pa nisu ni upoznati sa njim i iTunesom, nego su culi da je tako. Tipa tensSa, rekao jednu recenicu, a nije ni znao da li je to moguce, ja sam svakako objasnio sve postupke, koji nisu komplikovani. BT ne znam lada mi je zatrebao, sve mozes poslati na drugi uredjaj na 1000 nacina

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2012, 18:50 
Citiraj:
Tipa tensSa, rekao jednu recenicu

Ja se informisem samo, nista ne tvrdim bas iz razloga jer i nemam iPhone i nisam nikada radio na modelima 4 i 4s...

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2012, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma zato i kazem, misle ljudi da je komplikovano ali nije. :)

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2012, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Hertzog je napisao:
Pa sve ide preko iTunesa, ali ja ne vidim problem sa time, mada me je to u pocetku nervirali, ali ima prednosti tj. jednostavnije je. Sve sto ti je u Itunesu prebacujes u tel tako sto selektujes jednim klikom pored fajla i sinhronizujes. Sta je tu problem. Otvoris program i sve ti je tu, a ne po folderima

Tješi se... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

'Ajde, 'ajde, navikne se čovjek na sve. :D

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2012, 20:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2012, 16:29
///AMG je napisao:
Pa bas i cijena govori kakav je tel . kvalitet i izdrzljivost ..
U S3 nisu mogli staviti losiji kvalitet plastike , zvucnik kao u 6300 ( strasan )
Slažem se da je kvalitet izrade dosta bolji,
ovaj moj Galaxy S se uvija i krcka kao da sam ga ja ručno pravio...
///AMG je napisao:
a tek 4.7 inca
To ne bi trebala biti mana, što veći - to bolji.
Ako je ipak prevelik, kupiš bilo koji drugi Android i eto...
I mislim da je 4,8'', ali nebitno...

Kada se sve sabere, možda si ti u pravu ako kažeš da nije puno precijenjen,
ali definitivno jeste precijenjen, koliko - toliko.
tensSa je napisao:
Ja sam siguran da bar pola telefona od 200-300 eura moze zadovoljiti potrebe prosjecnog korisnika, pa i jeftiniji, mislim na korisnike koje traze funkcionalnost.
Tu si potpuno u pravu,
ja imam polovnu galaksiju I9000 za 250 KM i zadovoljan sam,
a on dere ''veliki, moćni'' iPhone 4.
Zapravo su tu negdje, ali dobro... :D
Evo top comment-a sa ovog linka: http://www.youtube.com/watch?v=jF5u4TDB ... ure=relmfu

I have tried both of them... Samsung is faster, brighter, makes far better images and videos, it has larger screen, it can play flash, but iphone is much expensive... hmm.... :lol:

It's got a back beat, you can't lose it,
Any old time you use it.''

Chuck Berry

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2012, 20:49 
Iphone nema podrsku za flash?

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2012, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Niti je imao, niti će imati.

Što, istina, postaje nebitno...

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2012, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koliko znam svi sada pocinju izbacivati podsku za flash... Jobs je insistirao na tome da ne podrzavaju flash pa su u tom slucaju pobedili... recimo

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2012, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A što je izbacuju?

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2012, 23:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pojma nemam :)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2012, 05:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zbog radi zato.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2012, 07:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Okt 2007, 00:46
Skoro sam imao priliku vidjeti kod kolegice iPhone 4s koji se zaglavio, ne može mu djevojka ništa, samo mu radi pozadinsko osvjetljenje a usijao se, možeš peć' na njemu. Jedna od najglupljih stvari na iPhone-u mi je što ne možeš izvaditi bateriju, što bi u ovom slučaju pomoglo, a da ne pričam koliko je meni dobra stvar što sa sobom uvijek nosim rezervnu bateriju...

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2012, 08:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Necu se ukljucivati u raspravu,ali znam da nikada nisam uzeo iphone niti cu ga kupiti,jer smatram da je precenjen...kao i svi apple proizvodi...od 2g do ovog 5s sto ce izaci...uvek si mogao naci egal ili cak funkcionalniji telefon kod konkurencije za 20-30% manje para...ios najbolji sistem,mozda i jeste,ali mene samo zanima sta on ima da android nema-NISTA ...otezavanje zivota korisnicima radi povecanja profita...je posebna prica jailbreak,itunes (isto radi i wp7...to mu je najveca mana)...android je zakon po tom pitanju( copy/paste muzika...google pa trazi free verziju aplikacije i cao)

A vrhunac ovi sporoi oko patnta i kopiranja...tu su mi se toliko smucili,zadnjih godina koliko pratim te sporove..da stvarno zelim od srca da propadnu u skoroj buducnosti...cuj patentirali pravougaonik sa zaobljenim ivicama,slide to unlock...samo sto nisu patentirali crnu boju telefona,garant su i to pokusali

Za sada do daljneg..drzim se ja androida i googla :)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2012, 08:32 
Pripravnik
Pripravnik

wizzy_bl je napisao:
A vrhunac ovi sporoi oko patnta i kopiranja...tu su mi se toliko smucili,zadnjih godina koliko pratim te sporove..da stvarno zelim od srca da propadnu u skoroj buducnosti...cuj patentirali pravougaonik sa zaobljenim ivicama,slide to unlock...samo sto nisu patentirali crnu boju telefona,garant su i to pokusali
Za sada do daljneg..drzim se ja androida i googla :)

Slažem se sa konstatacijama vezano za patente, stvarno su pretjerali sa tim. S tim da oni to rade papanski, pokrenu spor oko patenta, i dok traje postupak u toj zemlji ili tim zemljama se stopira prodaja telefona a dok se završi postupak, oni dobili ili ne taj telefon koji su oni sporili je već zastario :(

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2012, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tuvok je napisao:
Skoro sam imao priliku vidjeti kod kolegice iPhone 4s koji se zaglavio, ne može mu djevojka ništa, samo mu radi pozadinsko osvjetljenje a usijao se, možeš peć' na njemu. Jedna od najglupljih stvari na iPhone-u mi je što ne možeš izvaditi bateriju, što bi u ovom slučaju pomoglo,

Držati "home" i "power" dugme dok se ne resetuje.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2012, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja bas jednu od najvecih prednosti iPhonea smatram to sto se ne moze izvaditi baterija. Upravo iz razloga sto se povecao kvalitet izrade i nema onih rasklimanih i skripavih momenata kao kod drugih proizvodjaca. Mozda gresim, ali mi se cini da ni na novom MacBook Pro ne mozes izvaditi bateriju

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2012, 15:28 
Pripravnik
Pripravnik

E . je napisao:
Tuvok je napisao:
Skoro sam imao priliku vidjeti kod kolegice iPhone 4s koji se zaglavio, ne može mu djevojka ništa, samo mu radi pozadinsko osvjetljenje a usijao se, možeš peć' na njemu. Jedna od najglupljih stvari na iPhone-u mi je što ne možeš izvaditi bateriju, što bi u ovom slučaju pomoglo,

Držati "home" i "power" dugme dok se ne resetuje.

Hvala na info ;) Ali ako je iOS savrsen, zar se ovo smije desavati?

Hertzog je napisao:
Ja bas jednu od najvecih prednosti iPhonea smatram to sto se ne moze izvaditi baterija. Upravo iz razloga sto se povecao kvalitet izrade i nema onih rasklimanih i skripavih momenata kao kod drugih proizvodjaca. Mozda gresim, ali mi se cini da ni na novom MacBook Pro ne mozes izvaditi bateriju

Znam da ima tih momenata sa skripavim telefonima, ali to je niza klasa telefona. Meni na HD2 nema skripanja...

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2012, 15:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U vecini slucajeva se to desava kod jailbreakovanih telefona, gde se narusavaju sistemski fajlovi, instaliraju krekovane aplikacije i slicno, a u svakom slucaju ti ako ocekujes savrsenstvo od bekog proizvoda, a da to podrazumeva 1000% normalan rad sve vreme onda si u zabludi. Ali eto ja imam 4s vec godinu dana, nisam radio JB na njemu i savrseno me sluzi, niti baguje niti imam drugih problema ;)

Skripanje i slicne stvari se dese posle izvesnog vremena i na boljim telefonima, jednostavno upada prasina, odu spojevi od cestog otvaranja i slicno.

Cupanje baterije je najgora stvar za neki uredjaj jer dozivi el. sok

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]