banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 23:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 145 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Avg 2012, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
_зока je napisao:
Da se zaposli SNSD kadar koji živi u Mostaru?

I zbog toga ce sad da ih proziva SDS.

A, onda, kad SDS jednog dana dodje na vlast, nece ukinuti kancelariju, nego ce zamijeniti kadar. Osim ako postojeci SNSD-ov ne promijeni partijsku knjizicu.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:00 
_зока je napisao:
apokalipto je napisao:

i opet za sta sluzi kancelarija RS-a u Mostaru !!?????

Da se zaposli SNSD kadar koji živi u Mostaru?

Kancelarija Vlade Republike Srpske u Mostaru, bice bukvalno jedna kancelarija u koju ce dolaziti jednom mjesecno, ili po potrebi cesce, predstavnik svakog ministarstva kako bi se olaksala komunikacija sa gradjanima sa te teritorije i okoline. Postoji veliki broj ljudi koji zive u Mostaru i okolnim mjestima, kojima je potrebno rijesiti pitanja iz resornih nadleznosti, a nisu u mogucnosti doci u BL, dopisivanje i slanje upita moze se oduziti i mjesecima. Nema tu zaposljavanja novih niti bilo kakvih ljudi, jednostavno ce ljudi odavde ici tamo da rjesavaju probleme i pitanja koji ce im ljudi postavljati.
Banalan primjer je podnosenje zahtjeva koji podrazumijeva i potpisivanje licno pred ovlastenim licem, kako te stranke ne bi morale ici u BL i imati troskove puta i slicno, doci ce u kancelariju kod sluzbenika, potpisati sta treba, predati zahtjev i slicno, on ce se vratiti nazad, rijesiti sve sto je potrebno, i iduci put donijeti na ruke stranci potrebnu dokumentaciju.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pa zar se to ne moze organizovati preko neke od rubnih opstina dole da servisiraju i te potrebe...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Може ал није "исплативо"

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pa jes... Nije bas sexy :P

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nemate vi pojma. To je klica koja će da izraste u ambasadu RS u Herceg-Bosni.

Poslednji put menjao danijell dana 30 Avg 2012, 15:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
Hertzog je napisao:
A ti sebe svrstavas u ljude koji ce odluciti treba li se u BL graditi dzamija ili ne... Ostani ti na Zmijanju i nije za tebe nista drugo nego borba bikova

Pazi, ako si ti rođen ispred A aulaza u Bosku, onda ti skidam kapu, i pravi ali baš pravi si "Banjalučanin, ja nisam, rođen sam u porodilištu na paprikovcu, moji su rođeni na njivi, na zmijanju. A sa tog istog zmijanja potiče i čovijek čiju si kulturu i književnost učio ako ne u srednjoj, onda sigurno u osnovnoj školi, koja je obavezna.

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Timotic je napisao:
K'o da sam ja kriv sto vam je vjera glupa.

Koji si ti mandrak, da procenjuješ čija je vjera glupa, a čija ne ?

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

RSboljaPolovinaBiH je napisao:
crkva ionako vise nista ne radi za DZ; ne mozes krstiti dijete, vjencati se, sahraniti, a da ne spominjem ove popove sto godisnje dolaze po jednom u svaki stan ili kucu, navuce se tu dobrih para.
dakle, stvari su jasne, posto nismo crkvena drzava crkva treba da se izbaci iz budzeta ili da eventualno kao vjerska institucija podnosi projekte od nacionalne vaznosti pa ako se nadje za shodno da se tako nesto odobri, ok... a inace, neka zivi od vlastitih prihoda koje ima...
Ako je mogao novi francuski premijer ukinuti 2.3 MILIJARDE EURA (malo vise na tu temu ovde http://banjalukaforum.com/viewtopic.php?f=43&t=61381 ), onda ne znam sta ovi nasi ima da pametuju u sred krize.

Radš li ti nešto u svom životu za Đž. ? Čisto onako radi dosade, recimo prevesti neki tovar sa jednog mjesta na drugo ?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

mandrak je napisao:
lepi mica=avatar

KO me podržava njegova stvar, ali mora znati da nikakve koristi od toga nema. Ko me nepodržava, šta ću mu ja, neka me negeda, nesluša, .... šta ja znam.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

mangia je napisao:
Da se svima Vama vjernicima ispostavi račun za crkvu na kućnu adresu, pjevali bi drugačiju pjesmu... Ovako ne gledate kada vam guraju ruku u džep pa se ne mrštite a kada dođe račun za "gledanje u nebesa"...
Jeli to tebi bio ispostavljen neki račun ? Uostalom mene čudi da konkretno ti nisi išao sa pustekijom ispod ruke na posao, pošto odavde barem 60% forumaša znaju nacionalnu strukturu tvoje firme . Ako nije radna knjižica skoro prenesena u E.K. d.o.o.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:39 
The_new_Statesman je napisao:
Pa zar se to ne moze organizovati preko neke od rubnih opstina dole da servisiraju i te potrebe...

kako mislis preko rubne opstine? kako ljudi zaposleni u rubnim opstinama mogu pomoci tim ljudima?

zar nije logicno da bude u nekom vecem gradu. npr. kancelarija vlade u brckom savrseno radi, dolaze stranke sa tog kraja i ljudi su odusevljeni koliko brzo im se rijese zahtjevi i problemi u direktnoj komunikaciji sa ljudima iz ministarstava. zbog toga, sto se rad te kancelarije pokazao kao dobar potez, isto ce se uciniti u mostaru.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

miki je napisao:
Koliko poštenih popova znate? Koliko popova znate da se ne voze na pogon na sva četiri točka? Koliko popova znate da ne tarifiraju svoje usluge? Jel vam ikada ijedan pop eksplicitno naglasio da ne treba da platite za nešto? I takvim ljudima ide 5.5 miliona KM. Pa pogledajte samo onog idiota Kačavendu iz Bijeljine što je sebi zlatnu rezidenciju napravio...Da se tih 5.5 miliona strogo kontroliše , pa da se zna gdje, kako i za šta se troši, pa da i razumijem, ali ovo je klasična krađa i otimanje...

Znam i to da ođa iz vrbanje ima X5 i čini mi se neki JEEP.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Sada stvarno over and out na ovu temu.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Znam i to da ođa iz vrbanje ima X5 i čini mi se neki JEEP.

I to je opravdanje? Ako hodža bude jeo govna, trebaju li i ovi naši?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 16:01 
Administrator
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
The_new_Statesman je napisao:

kako mislis preko rubne opstine? kako ljudi zaposleni u rubnim opstinama mogu pomoci tim ljudima?

zar nije logicno da bude u nekom vecem gradu. npr. kancelarija vlade u brckom savrseno radi, dolaze stranke sa tog kraja i ljudi su odusevljeni koliko brzo im se rijese zahtjevi i problemi u direktnoj komunikaciji sa ljudima iz ministarstava. zbog toga, sto se rad te kancelarije pokazao kao dobar potez, isto ce se uciniti u mostaru.

Kako građani Trebinja rješavaju slične probleme?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 16:04 
joj zoka... nemam komentar...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 16:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Ne kontaš ti mene....tj ja nisam skontao tvoje objašnjenje...Kancelarija služi da bi građani Mostara i okoline lakše rješavali probleme za koje im je potreban kontakt sa Vladom RS?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
_зока je napisao:
Ne kontaš ti mene....tj ja nisam skontao tvoje objašnjenje...Kancelarija služi da bi građani Mostara i okoline lakše rješavali probleme za koje im je potreban kontakt sa Vladom RS?

Tacnije sa onim sluzbama koje su u BL i zbog kojih bi inace ti gradjani morali ici u BL. (tako sam ja skontao)

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ko me nepodržava, šta ću mu ja, neka me negeda, nesluša, .... šta ja znam.

Jos kad bi mogli da NE VIDIMO gluposti koje pises, bilo bi idealno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 145 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]