banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 08:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2004, 10:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Sacramento 94, Dallas 92
Kings Hold Off Mavs, Go Up 3-1

Hehehehehehe
Da cujemo zloglasne komentare....

Vrh

Tema posta: Hm...pitam se...
PostPoslato: 27 Apr 2004, 12:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2004, 14:44
Ma posrecilo im se sinoc.. veze oni nemaju.. Divac je stara taraba.. ccc proslo je njegovo.. Ma Minesota ima da ih otrese od k***a ..a ako njima ne podje za rukom onda su u finalu konferencije ispusili sa kim god da igraju.. :lol: :lol: :lol: :lol:

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2004, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
K'o ono rece da Sacramento ladno gubi u DAlasu.A sta bi ovo sinoc.Jos ih Pedja zatrpao sa 28 pts :P.
Bice zanimljvo, najyanimljivjie u poslednjih par godina: 4 ekipe konkurisu za prvaka zapada i svi sa priblizno podjednakim sansama.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2004, 18:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma posrecilo im se.. to da ce biti zanimljivo si u pravu.. ali, Tommy, Stojko je postigao 20pts a ne 28... :lol: :lol: :lol: Jes' vidio kako je Detroit isprasio Milvoki.. hehe..otres'o ih od k***a.. hehe Zaista je tesko prognozirati ko ce osvojiti titulu od ove 3 ekipe tj. Lakersa, Minesote ili San Antonia.. Sacramentu je plafon plasman u finale konferencije..
0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2004, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Go Kings Go!!!!!

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2004, 21:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
nije tacno hammett. Iako ih bas nesto i ne volim mislim da ce sigurno biti u finalu zapada a ne vjerujem da ce ga i osvojiti. Minesota nema sanse protiv sacrementa a na drugoj strani bice lejkersima mnogo zajebano protiv san antonia. Sve u svemu bice zanimljivo za pratiti :)

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2004, 22:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Mozda si u pravu.. ali iskreno mislim da ce Sacramento izgubiti u finalu SAS/LAL.. ali prije toga idu na Minesotu.. e volio bi da SAS nabije LAL vise no 'ljeba jesti.. heheh.. Da se raspadne ta starudija od ekipe.. (Rasel, Malone, Payton, Fox ) ..A na ljeto ode i KOBE tako da ima je ovo poslednja sansa u ovakvom sastavu.. Boze, ne mogu da vjerujem kakav je onaj Garnett igrac.. ma igracina.. najbolji je ubjedljivo .. :D :D

GO Wolves GO !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2004, 22:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

raspasce se oni osvojili prsten ili ne. Melon i mozda pejton idu u penziju sigurno poslije ove sezone. I ne laprdaj da bi volio da sas uzme lal. Neces to ove godine gledati buraz! A te starkelje sto si nabrojao su bolji od 90% sadasnjih igraca u nba!!! i zato ne serendaj. A SAC je izuzetno jak ove godine. Mozda i najjaci ali vidjecemo. Jos uvjek mislim da su SAS najbolji tj. da imaju najvise sanse.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2004, 12:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pa na tebi je brate samo da mislis i da gledas kako ce SAC ispusiti u finalu.. konferencije .. ako dodju do tamo.. heheh .. Ako je FOX bolji od 90% igraca ja cu odma' pod "giljot'nu" .. kakav Fox, on veze nema..veeeeezeeee.. Jedino Payton moze proc' a Malone je vezara zesca .. Samo se plasim da ne "crkne" na terenu .. Ma mozete VI pricat' sta hocete al' Garnett je ubjedljivo najbolji igrac danasnjice .. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2004, 23:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

hmmmm, vidim ja da si ti veoma mlad momak i da si potpuno neupucen u nba! Nisam ja ni spomenuo fox-a a i on je bio prosjecan igrac dok se nije povrijedio pa propustio citavu sezonu. Melon vezara?!?!?!? haha ajd decko ne laprdaj i prije nego sto ista kazes razmisli malo o tome sta govoris. A pejton je jedan od najboljih plejeva ikad sto su igrali ako nisi znao a melon je najbolji krilni centar u istoriji nba!!!
i nemoj pricati neke gluposti ovde jer me mnogooo iritira!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2004, 09:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

eto, lejkersi su zgazili hjuston 4:1 i u nedelju pocinju gaziti i san antonio :) Mislim da se hrt2 prenositi tu prvu utakmicu.
go lakers go!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2004, 20:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Cuj .. nemoj ti mislit' da sam ja mnogo mladji o tebe.. Melone je sada vezara, nisam ni pominjao sta je bio i niti sam poricao da je najbolje krilo.. cova je sada vezara zesca .. Ti mozes pricati sto hoces al' i sam vidis da on sada ocajnicki zeli taj prsten ..nikad ga ni uzeo nije.. kao ni Payton i to je JEDINI razlog sto igraju za LAKERSE!!! Tu su uvideli najvise sansi za osvajanje prstena i neka ih bude sramota ako ga ne uzmu a NECE!!! Pratim NBA duze no sto ti mislis i zato ovim putem apelujem na tebe da sto imas da mi kazes, kazes privatnom porukom!!! Malone je sada stari dzukac.. krivo covi sto nema prstena pa ce ga ocajnicki pokusat' uzet' "makar" se rasp'o na terenu od starosti! A sto se tice "plejeva" Kidd-u niko pero odbit' ne moze! KOBE je jedini cool igrac tamo .. njemu stvarno skidam kapu.. ostali su pusiona zesca ..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2004, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Ja se secam jos onih duela Utah - Chicago... Ono je bilo dobro gledati... Jesu Mailman i Stockton za pick and roll bile tata mate, ali nije se moglo od Jordana, Pipena i ostalih...

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2004, 22:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

opet lupetas gluposti. Hoces da kazes da je Luk Longli bolji igrac od melona zato sto ima 4 prstena a ovaj nema ni jedan a davao je 2 poena po utakmici. hahaha zapitaj se momak malo sta pises. I logicno je da pejton i melon zele da se rastanu od kosarke sa prstenom i ne znams ta ti u tom vidis loshe??? I zbog cega su sad loshi? Njih dvojica su opet kazem mnogo bolji od vecine igraca u nba trenutno i to ne mzoes osporiti nicim. I ako ti se ne svidjaju nemoj ih vrijedjati i ponizavati zbog tog. Bezveze ti je to. Upitaj ti sebe sta bi ti uradio da si na njihovom mjestu a da trebas u penziju ici. Logicno je da su trazili klub koji ima najvise sansi za prsten i da na kraju njihove vrlo bogate karijere to krunisu sa prstenom koji obojica mnogo zele a i zasluzili su ga vise nego 90% igraca koji ga imaju!!
Medo, te utakmice, po meni su bile ono najbolje sto je nba mogla da pruzi. Mislim koliko sam ja toga gledao :) Nista nije bilo ljepse od gledanja duela melona i stoktona protiv pipena i dzorde.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 29 Apr 2004, 23:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
San Antonio - LA Lakers 4:2. U ligi nema boljeg igrača od Dankana. The End. SA 'ladno uzima titulu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2004, 07:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ne znam harvester, bice tesko za lejkerse ali nada zadnja umire :) a da jos da spomenem da je melon jedini igrac koji je u plejofu postigao 30+ poena sa 40 i + godina!!! Vezara, jest jest.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2004, 08:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
Citiraj:
a Malone je vezara zesca

:lol: :lol: :lol: :o odavno nisam cuo vecu glupost
Citiraj:
U ligi nema boljeg igrača od Dankana. The End

:lol: :D buahaha...dobar je nema sta, al Garnetu moze samo ku**c podudlati...

Sakramento rastocio Dalas 4:1 :D :lol: 119-118!! Novicki i drustvo su me razocarali...ocekivao sam da ce pruziti malo veci otpor (al izgleda da je to protiv Pedje uzaludno :D 23poena 10 skokova 3 ukradene bez ijedne greske, sut odlican = sta reci, nego svaka mu dala)...bice krvavo protiv minesote, al je jasno ko dan da cemo ih uzeti - oni su (konacno) prosli prvi krug plejofa i time ostvarili cilj sezone :D to im je plafon :wink: jedini koji sakramentu moze napraviti probleme je kasel (covjek igra odlicno, a uz to je vrlo iskusan)...Garnet ima zelje, ali nema iskustva za ovakve meceve

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2004, 11:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ulrich NO COMMENT ..ne vrijedi se prepirati .. Malone-u je bolje da je ost'o u kecerima .. tamo je im'o vise sansi za bilo sto.. jest on bio igracina al' je sada vezara.. Kao i Dzordan kada se vratio..to mu je bio najgluplji potez u zivotu..sam je to priznao. Dzordan je najbolji igrac svih vremena i tu nema price, svaka mu cast.. Malone ima komplekse od finala!!!..e, moj jos jedan neostvaren san je da Lakersi udju u finale i da ih neko sa istoka isprasi (sto je sada nemoguce :) ) i da Malone izgubi jos jedno finale u zivotu ..i pri tom dobije "srcku" ..

Lubax .. slazem se sa tobom da je Garnett najbolji igrac trenutno u NBA ..a to je uvijek i bio.. poslije #23 :lol:

GO Wolves GO !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2004, 18:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

hahahah opet se prosipas. Melon jeste vezara kako je igrao prije 10ak godina ali on i dan danas daje 20ak poena po utakmici sto je mnogo vise od vecine u nba!!! i da zavrsimo sa tim vise. Izgleda da jedino ti ovde mislis da je lik retardo. I da... trebao je ostati u juti jer je tamo imao vise sanse??? za sta molim te lijepo??? covjek je imao njuh gdje da dodje da bi osvojio prsten i ubo je tim nema sta :) On i pejton ce se ubiti da dodju do tog prstena i zato mislim da lejkersi imaju velike sanse opet za prsten.
i necu vise da se raspravljam sa tobom u vezi melona i ostalih.
svaka cast sakrementu na zasluzenom prolasku dalje. A lubax ne slazem se sa tobom u vezi da si ocekivao da ce pruziti veci otpor. oni su vas jednu odrali sa 25 poena razlike a sve ostale ste ih uzeli sa 1 ili 2 razlike sto znaci samo da je sreca bila na vasoj strani ali opet kazem zasluzeno ste prosli i drago mi je. Jos samo da uzmete minesotu i mi san antonio i da onda uzivamo u derbiju godine 8)

Vrh

Tema posta: Hm...pitam se..
PostPoslato: 01 Maj 2004, 17:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma kazem da je bolje da je ostao u KECHERIMA.. tamo je mogao bolje proci.. ne u Juti nego u KECHERIMA!!! On i RODMAN su (ako nisi znao) bili jedno vrijeme tamo.. et, da zavrsimo sa tim.. bio je igrac sada je retard i cao.. Ti imas svoje misljenje, ja svoje i to je to. Nego, nadam se da ti LAKERSI nece uzeti prsten.. volio bu da ih razbije SAS.. a tako ce i biti! 0X

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]