banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 145 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2012, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Hercegovac je napisao:
Tradicionalne crkve i vjerske zajednice su nažalost i dalje veoma bitne za privlačenje glasova na izborima. Jebeš efekat otvaranja neke dvorane ili puta, ako sve to pop lijepo ne okadi i osvešta..

Stvarno je ono bezveze kada zovu popa da osvešta dvoranu. Koji debilizam!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 12:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Je li zgrada vlade rs osvJeštana? Možda zato stakla ne naliježu :D

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Naslov sve govori.
Tuzno.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Mića B. je napisao:
Braneee je napisao:
kad god dodik tj snsd pobjedi na izborima u bl, meni opet sjevne boricki samar...
samo svaki put sve vise boli...

Samo bi lud čovijek to zaboravio , i oprostio !

+1 samo sto meni ni danas nije jasno kako dve dodine gorile,mogu da rasceraju nolike vulturece :)
pic related
Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 16:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
Budimo realni, ni ja nežalim dati za Srpsku crkvu tj. pravoslavnu. Jednostavno nežalim 5,5 miliona u pravoslavlje da ide. Da ste vi ( a možda i jeste pojedini ovde ) rimokatoličke ili islamske vjeroispovjesti, pitao bih vas jeste li obavezni da donirate kao pojedinci vjersku zajednicu. U čemu je problem ? Jebena ferhadija se gradi ponovo u Bl. i vi ćete reći da to tako treba ? E pa netreba ! Moji nisu poginuli za takav grad, a i ja nisam za to ranjen.

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ma o čemu ti pričaš.Niti sam vjernik niti je vjernička država,jel ti jasni,alo.I skinite se vi vjernici jednom sa narodne grbače
Jel ti imaš podatak koliko je u postotcima ateista u sva tri naroda.Uz svo uvažavanje niti su samo tvoji ginuli ,niti si samo ti ranjavan.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
pa ljudi ko vam brani da dajete pare za crkvu...
ovde su u pitanju pare svih nas... bolnice se raspadaju a 5,5 miliona ide za pozlacene crkve... gdje logika?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
dajte drzavi drzavno, a Bogu Bozje a ovo dodvaranje Vozda popovima i to jos pravoslavnim je bogohuljenje

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Nije to dodvoravanje nego je u pitanju tal.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Napredna drustva su davno sa tim raskrstila, samo kod nas postaje sve jace i jace.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 16:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Mislim da nije u redu da se na neki vulgaran način pljuje na crkvu, pa nemojte misliti da u tom maniru govorim. Ali kad vidim onog trebinjskog Grigorija, stvarno se razžalostim. Zar je moguće da je svešteno lice sebe toliko gurnulo u političke igre. Zaboravio je svoju pravu profesiju, a to je da služi Bogu, u crkvi.

Ali to je samo moje mišljenje i izvinjavam se ako sam nekog uvrijedio.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 17:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Znaci, imamo dvojicu koji "nezale" razbacivanje tudjim parama. Ostali su protiv.

Nazalost, na forumu su ostali u vecini, ali u drzavi nisu.

I to je to.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 17:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
mangia je napisao:
Ja sam rekao sebi da nikada neću ući u politiku ali kada vidim ovakve stvari ušao bih samo da pokidam vezu crkve i države.

Da se ja pitam, ukinuo bih sve privilegije koje imaju sveštena lica među kojima i zdravstveno i penziono osim ako to nije plaćeno kroz redovne doprinose kao i za sve druge radnike.

Kao da je juče bilo... Dodik gost na NTV-u i priča šta će da uradi. Da li kada dođe na vlast ili je već bio vlast, nisam siguran. Toliko je pričao protiv crkve da je meni bilo neprijatno... Sve sa pričom šta treba da bude oslonac države... i kako crkva to ne treba da bude. Priča obogaćena njegovim stilom prodavanja priče narodu. Vrijeme dok je crkva bila bliža SDS-u. I neki dan gledam TV i vidim Dodika kako se krsti, pa se sjetio priče.

Što se mene tiče, neka država SPC-u pokloni i 10 miliona KM, neka im obezbjedi i zdravstveno i penziono, ... ali da se zabrani naplaćivanje "usluga" sveštenika. Da im se ne dopusti da direktno uzimaju novac od ljudi, nego da ih upute da dođu u crkvu i tamo prilože, daruju... Samo na dobrovoljnoj osnovi.

Novac na ruke je prejak za hrišćanski duh mnogih sveštenika...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Jebes drzavu u kojoj je covjek gowno a ideologija bog
Jebes drzavu koja trosi pare od socijalnih kategorija na desekularizaciju
Jebes drzavu u kojoj su politcari takve pichke da ne znaju okupiti stado bez ratne retorike ili bratimljenjem sa raznim religijskim mafijasima
Jebes drzavu u kojoj vecina naroda ocekuje bolje u "onom zivotu" iako se niko njihov nije vratio da im kaze koliko je lijepo u transcendentu
Jebes drzavu u kojoj mahnito stado u munji vidi Iliju a u lancicu Jovana
Jebes drzavu u kojoj zamjenis crvenu partijsku sa crkvenim kalendarom uz standing ovation. Tako priglup puk ne mozes naci ni u Africi
Jebes drzavu u kojoj ni jedna informativna emisija ne moze proci bez tri konfesije koje zive u miru, postovanju i razumjevanju dok se u isto vrijeme stado (koje je valjda pripadnik tih konfesija?!?) 'vata za vratove. Toliko licemjerja, lazi, dvolicnosti, amoralnosti nema ni u knjizevnim djelima
Jebes drzavu u kojoj 6 lidera deset godina jede jagnjetinu a stoka masta o tome kako ce komsiju pogoditi kamenom dok zajedno pasu travu

Postuj vlast, crkvu i dzamiju koja upravlja ovakvim stadom jer to je muka. Toliko polupismene, bahate, zaostale, primitivne, zadojene, imbecilne, degenericne stoke na manjoj teritoriji tesko mozes naci negdje na zemlji ili u svemiru

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 17:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Ovo treba u potpis da turimo.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 17:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

spijo je napisao:
Ma o čemu ti pričaš.Niti sam vjernik niti je vjernička država,jel ti jasni,alo.I skinite se vi vjernici jednom sa narodne grbače
Jel ti imaš podatak koliko je u postotcima ateista u sva tri naroda.Uz svo uvažavanje niti su samo tvoji ginuli ,niti si samo ti ranjavan.

Ne, nego si garant i ti ! Ma boli me KU.AC za ateistima, da se mene pita trebalo bi taj segmenat ljudi malo dotjerati u suru. Toliko ovde razglabate o crkvi prije svega PRAVOSLAVNOJ koja vam vdim toliko smeta, ali ne i meni, kada vidim koliko se djece igra u dvorištu Hrama Hrista Spasitelja naprosto mi je srce veće od zgrade ASBL. I sa pravom mogu da kažemi i ja sam donirao njegovu izgradnju, materijalista nikada nisam bio pa vam podatak koliko sam keša tu dao neću reći, a i u stvari , boli vas ku.ac za tim .

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
manitu uci da svira je napisao:
Jebes drzavu u kojoj je covjek gowno a ideologija bog;

DRZAVA ZA COVJEKA!!!

:lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka

spijo je napisao:

Ne, nego si garant i ti ! Ma boli me KU.AC za ateistima, da se mene pita trebalo bi taj segmenat ljudi malo dotjerati u suru. Toliko ovde razglabate o crkvi prije svega PRAVOSLAVNOJ koja vam vdim toliko smeta, ali ne i meni, kada vidim koliko se djece igra u dvorištu Hrama Hrista Spasitelja naprosto mi je srce veće od zgrade ASBL. I sa pravom mogu da kažemi i ja sam donirao njegovu izgradnju, materijalista nikada nisam bio pa vam podatak koliko sam keša tu dao neću reći, a i u stvari , boli vas ku.ac za tim .

Šta bi trebalo? I mene boli kurac za vjernicima a pogotovo "vjernicima" a danas je mnogo više "vjernika". Neka vjernici izdvajaju novac za crkvu ja neću da moj novac ide hohštaplerima u mantijama.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 17:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

hercegovac27 je napisao:
spijo je napisao:

Šta bi trebalo? I mene boli kurac za vjernicima a pogotovo "vjernicima" a danas je mnogo više "vjernika". Neka vjernici izdvajaju novac za crkvu ja neću da moj novac ide hohštaplerima u mantijama.

KO kaže da daješ ?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka

Kako se ne daje! Čitaš li ti uopšte? Piše da Vlada Republike Srpske izdvaja 5.5 miliona KM za crkvu. Ne vade iz svog džepa!

Nakon popisa stanovništva iduće godine kada se popišu svi koji su vjernici neka ubuduće isključivo oni izdvajaju novac za ionako pune svešteničke džepove!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 145 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]