banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 09:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 172 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Avg 2012, 10:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Haha, na osnovu cega si zakljucio da bi bili vodeci u regionu a kamo li u Evropi?

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 10:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pa ajmo onda lijepo ugasit borac,kad vec igra sa gradinom,dat pare vanji udovicicu i vaterpolistima,pozvat na promociju lemija,kusturicu i bregovica,i Bog da nas vidi...

sta ce nam borac,samo nas bruka...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Al kakve veze imaju Lemi,Kusturica i ostali sa ovom Vanjinom idejom,šta ako neko hoće da uloži pare i truda u neki sport osim fudbala to je odma politička propanganda i državni projekat.

Ne kažem da treba ukinuti Borac ali ima i drugih sportova i klubova,FK po meni dobija više para nego što treba,što se te pare ne preusmjere na Rukometni klub koji je imao više uspjeha i postiže više uspjeha !?

Poslednji put menjao Cosa Nostra dana 28 Avg 2012, 10:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 10:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Udovicic ima godisnju platu od 200-300k sigurno, vjerovatno i vise. Onda racunaj da tu treba jos 10tak igraca (i to dobrih ako zelis nesto postici) + ostale gluposti eto par miliona po sezoni.
Na stranu sto vec ima odredjen budzet za sport znaci oni bi to dobijali na ustrb nekih drugih sportova, a Borac tu vec dobija najveci dio znaci ne bi bilo cudno da i od Borca uzmu dio.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 10:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
borac dobija toliko koliko si napisao da je godisnja plata vanje udovicica,oko 360 000 maraka...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 10:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
shakal je napisao:
Haha, na osnovu cega si zakljucio da bi bili vodeci u regionu a kamo li u Evropi?

Zato što u bih uopšte ne postoji ni jedan vaterpolo klub...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 10:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Schlager je napisao:
borac dobija toliko koliko si napisao da je godisnja plata vanje udovicica,oko 360 000 maraka...

Jos gore onda, a ovih 200-300k sam mislio eura. :D
Ovaj projekat bi izasao mozda malo manje od Schalgerovog omiljenog raftinga. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Schlager je napisao:
interesantno da se nisu sjetili banjaluke dok se vaterpolo nije poceo raspadati kao sport,a italijani digli ruke cak i od lige sampiona u vaterpolu...
...

hajde da se slozim i ja sa Schlagerom vjerovatno prvi i zadnji put po pitanju ovoga sporta.
A i Vanja mi se cini kao intelegentan momak, pa ne znam cemu ovakve izjave.

U vaterpolu kao i u drugim malim sportovima nije problem "kupiti" ekipu i osvojiti trofeje. Najbolji primjer za to vam je Talijan Volpi, koji je od Pro Reka napravio reprezentaciju svijeta, pa je tako prvi tim igrao samo ligu sampiona i tu je bio takoreci dreamteam vaterpola, a drugi tim Pro Reka je igrao talijansko prvenstvo :roll:
Kada mu je dosadilo sa Pro Rekom onda je uzeo u Crnoj Gori Kotor mislim i u Hrvatskoj rijecko Primorje itd.
Sada taj isti covjek je ugasio Pro Reko zbog sukoba sa Lenom, i naravno igraci traze angazman, pa su Prle, Pijetlovic dosli u Zvezdu, Sukno u Jug itd.

Inace ovo sto Vanja govori je kratkotrajan sistem rada, koji na kratke staze donosi uspjeh, ali na duge unistiva sport. Da bi se jedan klub napravio i funkcionisao kako treba i imao neku buducnost treba mu prije svega mladja starosna kategorija, a to je rad sa mladima. Da je Vanja rekao, napravicemo internat za djecu u skolama, koji su veliki talenti da dodju igrati u Banja Luku, ja bih prvi bio odusevljen idejom, ovo sto on predlaze je bacanje pare. U Banja Luci postoje vec vaterpolo klubovi sa talentovanom dijecom, i to je na tkz. amaterskom nivou, u smilsu radi se pretezno sa mladjim uzrasnim kategorijama koja ucestvuju izmedju ostaloga vankonkurencijski na takmicenjima u Srbiji.

Buducnost vaterpola u Bl je da se konacno napravi vaterpolo savez BiH, Vaterpolo Savez RS i VS Federacije postoje vec.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 10:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
shakal je napisao:

U Banja Luci tri registrovana, i dva mislim neregistrovana, zatim Neum, u Sarajevu 4 ili 5 ne znaju ni oni vise, Zenica i negdje jos su pokrenute vaterpolo sekcije...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 10:56 
Bič božji
Bič božji

Volim Borac je napisao:
shakal je napisao:

U Banja Luci tri registrovana, i dva mislim neregistrovana, zatim Neum, u Sarajevu 4 ili 5 ne znaju ni oni vise, Zenica i negdje jos su pokrenute vaterpolo[b] sekcije[/b]...

pisao sam klub...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na kraju krajeva, sklonimo na stranu sve pretpostavke, sta i da se ovo desi? Da se ulozi ogroman novac (a iznosi su sigurno milionski) i recimo taj banjalucki klub osvoji ligu sampiona u vaterpolu? Ko ce se pocesati po onoj stvari za klupsku titulu u vaterpolu? Bice zaboravljena za mjesec-dva a novac ce i dalje bespovratno odlaziti u rupu bez dna.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 11:04 
Bič božji
Bič božji

Kolega iznad je napisoa slučaj Bečeja, možda se neki i ne sjećaju, a klubu je sponzor bila Naftna Industrija Srbije i tada se spekulisalo da je u pitanju budžet od oko četri miliona KM... Sada je veliko pitananje dal u Bečeju još uvijek radi i bazen, a kamo li u kakvom stanju je taj klub...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 11:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pisao sam klub...

http://vk-bl.webege.com/

http://www.vkstudent.org/

http://www.vaterpolosrpske.org/01-klubo ... rtuna.html

Od sekcija u sklopu PK Mladost ima vaterpolo sekcija i bio je jedan klub- sekcija ali mislim da je ugasen. U Trebinju je koliko znam skoro onsovana vaterpolo sekcija, ne znam za ostale gradove...

VATERPOLO SAVEZ SRPSKE
http://www.vaterpolosrpske.org/

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kolega iznad je napisoa slučaj Bečeja, možda se neki i ne sjećaju, a klubu je sponzor bila Naftna Industrija Srbije i tada se spekulisalo da je u pitanju budžet od oko četri miliona KM... Sada je veliko pitananje dal u Bečeju još uvijek radi i bazen, a kamo li u kakvom stanju je taj klub...

Eto odlicnog primjera. Ne moze nista opstati sto nije postavljeno na zdrave temelje i planski izgradjeno.

Taj princip po kojem bi se ulozile velike pare i doveli igrace nije zdrav iz prostog razloga sto su ulaganja ogromna a nikakvog kontra efekta nema. Bolje bi bilo osnovati klub i ulagati mnogo manje novca i na kraju stvoriti svoje igrace kroz konstantan rad i trening.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 11:08 
Bič božji
Bič božji

Znači vaterpolo klub Banjaluka već postoji, inače je konkurencija užasno jaka tako da je veliko pitanje dali bi bili najbolji u regionu...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 11:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ni ja nisam za ovo. Pod jedan, mi ne mozemo napuniti tribinu jednu kad igra RK. A kad bi imali VK, posjeta bi bila 120-137 ljudi.
Konkurencije nema. Pare bi se uzalud trosile.
A i da osvojimo neku evropsku titulu, sta s tim?!
Jedina dobra stvar bi bila to igranje sa srbijanskim klubovima. Ali sve ostalo...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 11:14 
Bič božji
Bič božji

Ташко je napisao:
Ni ja nisam za ovo. Pod jedan, mi ne mozemo napuniti tribinu jednu kad igra RK. A kad bi imali VK, posjeta bi bila 120-137 ljudi.
Konkurencije nema. Pare bi se uzalud trosile.
A i da osvojimo neku evropsku titulu, sta s tim?!
Jedina dobra stvar bi bila to igranje sa srbijanskim klubovima. Ali sve ostalo...

bilo bi fensera više od 137...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ovo područje je ograničeno sa FK Borac koji godinama ne postiže zavidne rezultate..

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na kraju krajeva, od koga biti bolji? Od Partizana, Juga, Mladosti, Kotora, Budve... Nece da moze.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2012, 11:16 
Bič božji
Bič božji

Cosa Nostra je napisao:
Ovo područje je ograničeno sa FK Borac koji godinama ne postiže zavidne rezultate..

bilo je i gorih dana, da ne kažem godina sa FK...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 172 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]