banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jun 2025, 22:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 49 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pljuni i zapjevaj
PostPoslato: 24 Avg 2012, 11:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Trazis od nekoga da pripalis, to jos i moze bez investicije. Nemos coeka na ulici startati za dec beMzina.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 11:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jebga, ne pusim pa nisam u toku kako to ide :P

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Još jedan način zadovoljstva je jebavati crne limuzine kada uoale rotaciju, nači ako nemaju policijsku pratnju za kurac im je rotacija, tada nisu "vozila pod pratnjom" i nemaju nikakvo pravo prednosti u odnosu na vas.
Zato im smetajte, usporavajte ih, blokirajte ih i to sve sa osmjehom gledajte kako se selje nerviraju, nači ništa vam ne mogu osim da vam puše i da vas mrze, ali šta im vrijedi kada sa druge strane i... i mi mrzimo njih :lol:
Inače ovo blokiranje crnih limuzina sa rotacijom, a bez policijske pratnje, je omiljen i rasprostranjen hobi ili čak sport na ulicama Moskve.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Polij i zapjevaj.

Ja bih pljunuo po predstojecim izborima; jer je sve to goli kurton.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 11:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Polij i zapjevaj. Ne pljuj. Da se ne ugasi.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 11:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ko lose zivi, svi na more idu, vise po kafanama, prate modu i trendove izlaze maltene svaki dan, mozemo reci da je to poprilicno kvalitetan zivot. E sad sto ce kasnije ta tikva da drekne, to je drugi par opanaka, naravno da ce ovdje biti novi rat, nije to stvar samo politike, vec posledica trendova a recimo jedan od njih je smanjenje stanovnistva, pa tako kad imas 2 ili vise grupa ova druga kad nanjusi da padas pocisti te lijepo i otme ti sve sto imas, tako je to oduvijek bilo i bice, naravno uvijek mozemo srati o moralu kako je to ovako ili onako. Krajnji zakljcak je da se manete corava posla i brige oko naroda, ovom narodu ne moze ni Bog otac pomoci, jer je degenerican do kosti, istorija je to dokazala, a mi da smo bolji bilo bi nam bolje. Evo jedno objasnjenje od mnogih
http://www.youtube.com/watch?v=BxsNA_VD ... re=related

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Još jedan način zadovoljstva je jebavati crne limuzine kada uoale rotaciju, nači ako nemaju policijsku pratnju za kurac im je rotacija, tada nisu "vozila pod pratnjom" i nemaju nikakvo pravo prednosti u odnosu na vas.
Zato im smetajte, usporavajte ih, blokirajte ih i to sve sa osmjehom gledajte kako se selje nerviraju, nači ništa vam ne mogu osim da vam puše i da vas mrze, ali šta im vrijedi kada sa druge strane i... i mi mrzimo njih :lol:
Inače ovo blokiranje crnih limuzina sa rotacijom, a bez policijske pratnje, je omiljen i rasprostranjen hobi ili čak sport na ulicama Moskve.

Si provjerio ZOBS? Mene mrzi, ali prilicno sam siguran da grijesis :-)

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
TNS znaš da ja nikad ne griješim i da postoje samo dva mišljenja, moje i pogrešno :D
Nači u zobsu postoje vozila sa pravom prvenstva prolaza (vatrogasci, murija, itna, vojna vozila i to samo onda kada daju zvučne i svjetlosne signale), a postoje i vozila pod pratnjom koja su po hijerarhij u prednosti nad vozilima sa pravom prvenstva prolaza, međutim vozila pod pratnjom čini skup vozila, nači najmanje jedno vozilo koje je pratnja (policijsko) i vozila koja se prate, može ih biti jedno ili neograničeno.
Nači nigdje nema u zakonu da trebamo ustupiti prvenstvo prolaza civilnoj limuzini koja ima nekakvu rotaciju, onda bi po tome svako mogao kupiti rotaciju, natakariti je i piči.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
A možda je većini ipak dovoljno dobro?

OFM u ovakvim temama daje najbolje odgovore. Respket.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 13:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Realno, nemas ti Deni pojma o cemu on prica. A pocesto ni on...

:lol:

OFM, daj tacan citat :-)

I sta je sa neobiljezenim sluzbenim vozilima sa rotacijama koja voze neuniformisani pripadnici MUP-a? ;-)

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 13:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Wrangler je napisao:
Pljujem na ovu vlast jer misle da su bogom dani, uzimaju samo sebi, nemisle na narod i ponude neku mrvicu samo pred izbore, obicna raja bi zeljela samo da zivi zivot dostojan 21 stoljeca a oni im to nedaju,

Немаш ти шта пљувати због тога што не мисле на народ, можеш једино пљувати због себе.
Јер већина народа је одлучила да такву власт жели и ако им неће дати хлеба да једу то је њихов проблем јер су их изабрали и опет ће вероватно.
Тако да ту нема шта пљувати или се бунити, бар не већина јер их је већина изабрала што значи да их жели.
Сад ако нама појединцима који нисмо гласали за ту власт смета што је већина за ту власт, нас ко јебе.

Друго је у Африци и Азији где се власт мора рушити силом јер људи немају право на изборе. Тамо седне неки диктатор и не диже се са престола деценијама и људи га не бирају већ се престо наслеђује силом или рођењем. Код нас то није случај јер постоје демократски избори воље већине.

Народ има право да бира и ако изабере да једе говна има право на то и нека их једе.
Дакле, без пљувања по легално и већински изабраној власти јер је то воља већине народа (на жалост).

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Ebo vlast koja nema opoziciju.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
A za koga si ti glasao jellyfish?

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 13:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Obamu :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
@TNS OFM je u pravu. Imas u ZOBS-u za BiH clan 125 i 126 gdje fino kaze sta su vozila pod pratnjom (vojna ili policijska pratnja posebnim motornim vozilima). Znaci ako nema pratnje cvrc sto mogu da divljaju u saobracaju, samo sto to narod ne zna.

Citiraj:
I sta je sa neobiljezenim sluzbenim vozilima sa rotacijama koja voze neuniformisani pripadnici MUP-a? ;-)

A sta bi im? Ako ne krsis nikakve saobracajne propise, ko ih sisa, nisi vidovit, otkud znas ko je za volanom :D.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Besparica je napisao:

То је приватна ствар сваког појединца, али рецимо да нисам гласао ни за једну од две владајуће странке. Неки ову другу називају опозиционом, али пошто је реч о готово идентичном програму који се базира на ономе на шта се највећи део народа пали (национализму) онда би се рекло да су обе позиција. СНСД и СДС су биле опозиција давно, сад је то скоро исти програм који се доказао као неуспешан.

osamstotinazena je napisao:

Има опозиција, само што људи опозицијом сматрају одмах прву једну или две странке после владајуће. Да би се нањушила права опозиција потребно је загребати мало дубље и тражити их међу релативно непознатим кандидатима.
На жалост, пошто је реч о добрим, али релативно непознатим странкама, шансе да те странке победе су мале, али бар вам је савест након гласања мирна да нисте гласали за лоповлук, корупцију и национализам.

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 24 Avg 2012, 14:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Znaci suplja...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 15:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

AJVAR, da to su vozila pod pratnjom. Ove druge soliste ne jebem 5% jos od 2000. godine. Mada, sta ako ti se naletis na auto registroban na MUP RS pun sluzbenika istog tog MUP-a na zadatku. A nigdje ne pise kako treba da izgleda auto MUP - a.

Ili kako ces iskulirati auto sa kamerom? Isto nije oznaceno :P

Hocu reci da je clan takav, ali u mnogim situacijama prilicno rastezljiv.

I jos nesto :D MUP daje saglasnost za upotrebu plavih i crvenih svjetala. Dakle, nema od kupovine u prodavnici nista :P

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 16:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
jellyfish je napisao:
Besparica je napisao:

То је приватна ствар сваког појединца, али рецимо да нисам гласао ни за једну од две владајуће странке. Неки ову другу називају опозиционом, али пошто је реч о готово идентичном програму који се базира на ономе на шта се највећи део народа пали (национализму) онда би се рекло да су обе позиција. СНСД и СДС су биле опозиција давно, сад је то скоро исти програм који се доказао као неуспешан.

osamstotinazena je napisao:

Има опозиција, само што људи опозицијом сматрају одмах прву једну или две странке после владајуће. Да би се нањушила права опозиција потребно је загребати мало дубље и тражити их међу релативно непознатим кандидатима.
На жалост, пошто је реч о добрим, али релативно непознатим странкама, шансе да те странке победе су мале, али бар вам је савест након гласања мирна да нисте гласали за лоповлук, корупцију и национализам.

Imenuj jednu

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 16:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nasa S. :lol: SDP do pre neko vrijeme i slicno cime se Djeli zamajava u duhu najboljeg NDI polaznika ;-)

Sto Besparica rece, supljak.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 49 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]