banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 01:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 23 Avg 2012, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Gondra je napisao:
Rivaldinho je napisao:
Rekao je - na osnovu tradicije. Ima u tekstu.

Стварно ми није циљ да подјебавам-ал на основу које традиције? Шта је то ККЦЗ урадила у својој историји посебно?
Исто је причао и Бутулија када је био тренер РКЦЗ...Каже "ми смо звезда-држава треба да нам помогне?!"
Шта су то и Партизан и ЦЗ у рукомету?
НИКО НЕ ТРЕБА ДА БУДЕ НА ДРЖАВНИМ ЈАСЛАМА,колико си способан толико и имаш...
Нађи ми примјер било гдје у свијету да држава враћа милионске дугове неком клубу ма који он био и колико имао навијача...
Зашто нико не пита шта је са људима који су направили те дугове?Зашто нису у затвору?
Нико не спори да КК Партизан нема пара,али то је срамота послије свих ових резултата које је направио...

Daj dokaz da je država vratila milionske dugove Zvezdi. Masa tih dugova su zapravo bili fiktivni dugovi koje je pumpao ko zna ko i za čije babe zdravlje.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2012, 14:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
u prevodu dugovi su otpisani, ako to nije pomoc drzave ne znam sta je

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2012, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa nije ih država otpisala, već povjerioci. Jedino ako je BIA sa sve svojim šefom grobarom pritiskala ljude da otpišu dug.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2012, 15:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa vecina povjerioca su drzavne firme, a i Milan Beko sto im je otpisao dug je to ucinio zato sto voli zvezdu ? Nemoj biti naivan molim te, sve su to preklapanja, dobice zauzvrat neko drzavno zemljiste ili ce ga progurati na nekom konkursu i to je to...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2012, 15:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Партизан је тек послије Ф4 у Паризу добио спонзора-МТС...До тада... :roll:
Не знам како је и тада Радујко циган пристао да потпише тај уговор...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2012, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Najveći povjerilac je bio privatnik Slobodan Vučičević sa 3-4 miliona evra, ja mislim. Sa Bekom se Čović ganjao mislim 6 mjeseci za neki milion, milion i po, nebitno. Sledeća stvar je jako bitna - dug starog (zamrznutog) kluba ne blokira novi klub. Tako da je Čović mogao držati status kvo godinama, ali je našao neki način da se nagodi. Najbitnije od svega je što je vratio dugove igračima i stvorio povjerenje koje je bilo ozbiljno poljuljano u KKCZ. A za ove tipa Beko... oni i nisu imali neki izbor, a ne isključujem da je možda bilo kojekakvih ustupaka, samo kažem da tu država nema ključnu ulogu, jer stvari stoje kako sam opisao. I ne znam otkud Čoviću toliki uticaj u državi, kad su ga prošle godine satanizovali i za Kosovo, i za Đinđića.. to nije moglo bez amina vlasti.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2012, 15:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Da, klub je prepusten Covicu zato sto je simpatican ili sta ? Pa znalo se da ce pogurati na drzavnom nivou kad dodje vrijeme za to, i jeste, dalja preseravanja na ovu temu tipa pa znas nije, nema dokaza, to su povjerioci i sl. nije potrebno. Dobili ste pomoc sa vrha i to je to. Ali neka...sladje ce biti ovako!

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2012, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
i jeste, dalja preseravanja na ovu temu tipa pa znas nije, nema dokaza, to su povjerioci i sl. nije potrebno.

Ako su preseravanja (btw. hvala na poštovanju sagovornika) daj kontraargumente. Simple as that.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2012, 19:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Опростићеш мојој младости, али контрааргументе на шта?

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Teksaski rendzer se opet oglasio 8)

http://www.mozzartsport.com/vesti/todoric-borba-za-drugo-mesto-zvezda-je-vec-prva

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 20:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Тодорић и Вујошевић су се огласили на очигледан криминал који се дешава око цз/фмп и то вас много боли.
То је укратко резиме овог препуцавања у којем једна страна износи чињенице а друга бајке.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sreca vi posteni ko niko... Svasta se i oko vas desavalo pa niko nije ovoliko pljuvao, kriminal kod nas se desavao i pre, ali sada tek vam zasmetalo dok ste pre toga ismejavali nas tim...

Ko o cemu kurvetina o postenju

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 20:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Курветина је надимак управо твог тима,не бих да вас копирамо... :D
Да је Србија иоле нормална средина,као што није,не би постојали одавно у многим спортовима...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kao ni vi

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
E, najjace je kad navijaci Partizana pricaju o postenju i pomoci sa strane. Tim koji je oduvijek bio pod rukom drzave, koji je uvijek dobijao povlastice, sad se nasao zaliti, u trenutku kad je zaigrala mecka pred vratima. Ali dobro, vidi se strah u njihovim ocima, sto znaci da ce se stvari vratiti na pravo mjesto.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 21:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
jao prica,kako vam ne dosadi?aj bice sledece sezone

nego:

Rat se nastavlja i pitanje je do kada će trajati. Posle današnjeg saopštenja Partizana, tačnije Duška Vujoševića, pa odgovora Nebojše Čovića, rat se proširi na još ljudi.

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić pismenim putem je odgovorio na sve strelice upućene od direktora Crvene zvezde Diva Davora Ristovića, kojeg je nazvao “navijačem Partizana”.

- Poslednjih nedelja, pojedinci iz Železnika nas neprekidno prozivaju, ne bi li pokrili svoje finansijske rabote. Počelo je još proletos, kad su u priču o vraćanju dugova zamrznute Zvezde počeli da ubacuju i Partizan, pominjuću arbitre, i slične radnje iz političkog miljea, kojima bar ja nisam toliko vičan, jer se nisam bavio politikom, niti bio član partija, kao sadašnji, bivši i budući čelnici i članovi uprava, različitih “Zvezda”.

- Sa verbalnog, prešli su na bukvalno pluvanje u Železniku, ali pošto nismo oboleli od virusa koji se prenose kapljičnim putem, vratili su se prvobitnoj formi “pluvanja”.

Pošto u Srbiji, ako ćutite, tri puta izgovorena laž postaje istina, a ljudima kratkog sećanja, navijački ostrašćenima možete lako manipulisati, morate se, nažalost, spustiti toliko nisko i replicirati da ne bi ispalo da sam ja napravio dug od 16 milona, založio grb, odneo koševe sa Kalemegdana, ostavio ekipu bez vode ili zavoja, bez Jadranske lige.

Možda sam i ja odveo Zvezdu i Zvezdu Beograd u Jadransku ligu, obezvredio našu ligu i Kup, ili sredio uz pomoć države i sudija da pet puta budemo najbolji u regionu, igramo toliko puta Top 16 i plej-of Evrolige, pa odemo i na F-4, meni tek četvrti, zahvaljujući kladionici preko koje sam zaradio 44 trofeja u svojoj skromnoj karijeri.

- Gospodin Ristović, koji je kao veliki navijač Partizana, satima umeo da čeka ispred vrata kluba ili telefonski zove za ulaznicu utakmica Evrolige, na kojima je bodrio naš tim, zna koliko je bogatije i jače velikane pobeđivao Partizan, pa ne bih komentarisao pojmove straha i nervoze, jer znam da se nije lako dokazati gazdi, takođe nekadašnjem pioniru Partizana. To što za njih nije bilo mesta u Humskoj, nije razlog da svoju frustraciju iskaljuju svakodnevno kroz medije, ili kao u četvrtoj utakmici plej-ofa u Železniku, gde su se pokazali u pravom svetlu.

- Na kraju, kada već moram toliko da uđem u blato, posle četiri poklonjena evropska trofeja, pet regionalnih, da ne nabrajam sve kupove i prvenstva svih bivših i sadašnjih zemalja, da odgovorim nekadašnjem našem pristalici, tačnije, da ga priupitam za naše mlade igrače koje je pominjao, pošto je kao naš verni fan dobro upućen u dešavanja u voljenom mu klubu, zbog čega su mnogi od njih bežali iz Železnika glavom bez obzira i to baš u Partizan?

Kakvo mišljenje imaju o njegovom nalogodavcu, koji se preko njega oglasio, kako su i na koji način potpisivali ugovore, zašto su im roditelji toliko kivni, zašto se pominju mešetarenja, falisfikati, ucene..? Nemojte samo opet priču o otimanju, ili možda kidnapovnju, jer su svi ti momci hrlili u Partizan ne bi li dobili priliku i izrasli u asove poput Kićanovića, Dalipagića, Danilovića, Divca, Đorđevića, Paspalja, Berića, Drobnjaka, Tomaševića, Rebrače, Vujanića, Krstića, Pekovića, Veličkovića, Marića… uz izvinjenje još tolikom broju onih koje ne stignem da pomenem, sa evropskim ili NBA karijarama. Ili stranci poput Veselog ili Mekejleba… A nacinalna prvenstva su osvojili naši i juniori i kadeti.

- Želim i da se izvinim navijačima Partizana, što poslednjih nedelja moramo da se spuštamo na najprizemnije nivoe, ali su i sami shvatili da posle svih mahinacija, podmetačina i manipulacija, na šta su pojedini spremni, poput sramne utakmice u Železniku, moramo da se oglasimo i odgovorimo.

Partizan se nije plašio Reala, CSKA, Panatinaikosa, Makabija, Barse, nije ni Denvera ni Feniksa, ali je umeo i sportski da čestita kada izgubi, bilo od Širokog, Cedevite, tako i FMP-a, nije izmišljao “gepekovanja”, tražio da se prazne dvorane zbog verbalnog delikta kojime smo bili najizloženiji. Pristao je da igra i u onakvoj hali i uslovima u Železniku, nije mu bila “Štala” kao pojedinima hala u Kraljevu, mrskija od Zadra.

Pristao je da igra i Jadransku, da sude strane sudije, da se domaće žrebaju a ne delegiraju, da FMP postane Zvezda… Šta vam još treba, gospodo? Ostavite nas na miru – stoji u odgovoru Todorića.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Gondra je napisao:
Курветина је надимак управо твог тима,не бих да вас копирамо... :D
Да је Србија иоле нормална средина,као што није,не би постојали одавно у многим спортовима...

Nadimak koji ste vi dali,kao i što ste žikinoj šarenici dali nadimak "hram fudbala" :lol:
Jbte a na zadnjoj utakmici vas 2500 :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 23:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Свашта речено, свашта написано, а нико да одговори на питања са почетка читаве ујдурме.
Откуд паре да се врати 15 милиона дуга, због кога је права Звезда замрзнута, као и откуд паре за прављење оваквог тима.
Но важно је да се пљује, рецимо, по Тодорићу који има више освојених трофеја него Звезда.
Све у свему, биће занимљивије подерати вас овако кад се нечему надате, него онако кад само скинете гаће и чекате. :)

Vrh

Tema posta: KK PARTIZAN
PostPoslato: 24 Avg 2012, 23:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Sta ti nije jasno,pare bile zamrzute kao i klub.sad odmrzli pa imaju :)

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Preseravaju se i jedni i drugi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]