Bebish je napisao:
Maran Ata je napisao:
Музика као и све друго уосталом, може постати предмет обожавања - идолатрије. А то се деси оног момента када човек постане овисник о њој, као што може постати овисник и о алкохолу, дроги, итд... Зато кад прочитам да тамо неко каже како му је музика све... и како је слуша непрестано, питам се да ли дотични није постао идолопоклоник те исте музике, а знамо да је то равно оном клањању Јевреја златном телету.

Boze Maran Ata, bas si me uvrijedio, ako ti stvarno tako razmisljas zatvori se u kucu i isplaci dobro. Muzika je nesto sto slavi zivot i dolazi od Boga, a ako ti to ne vidis i ne cujes da onda si i slijep i gluh i niko ti pomoci ne moze.

Нешто се ти много лако вређаш сејо... Нажалост, то је само један од знакова да се још ниси ослободила своје сујете и таштине... Некада сам и ја био такав, а онда се десила промена. А та прмена се деси са јачањем вере у Бога.
Постоје разне врсте музике, и не може се рећи да су све оне по Божјој вољи. Ствари не треба генерализовати. Сем тога, Господ увек може да помогне и слепима и глувима. Немамо ли много примера у Библији да је баш таквима помагао?
На крају, нисам тврдио да музику не треба слушати, него сам само говорио о екстремном облику застрањивања када музика постаје идолопоклонство. Зашто си се препознала у томе?