banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 13:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2349 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 118  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: OI London 2012
PostPoslato: 09 Avg 2012, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Ako su glineni golubovi imbecilni, onda su vazdusna puska i pistolj jos imbecilniji...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da ne uspori Bolt oborio bi i ovde OR, bolest..

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
sve tri medalje Jamajci....stvarno ih obozavam hahhaahah

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Bogam Schlager... :roll: :roll:

1) Takodje prvi put cujem da neko od NADLEZNIH OZBILJNO I ZVANICNO razmislja da izbaci vaterpolo sa OI. Mozda da nam prebacis neki link?

2) Jaca bi bila i NBA nego prvenstvo ostatka svijeta. I?

3) Vise proda Lejdi Gaga cd-ova nego neam pojma, Jose Carreras. To nam govori sta? Vise ljudi gleda Big Brother, nego sto ide u pozoriste. To nam govori sta?

Jedna Indija ima vise stanovnika nego USA, EU i Rusija zajedno. Sta mislis, znaju li oni vise ko jebe kevu u tamo nekom kriketu, ili ko je osvojio zlatnu kopacku za proslu sezonu? I, to nam govori sta? Sta mislis ko je bog za tu milijardu ljudi, njihova taj kriketas, ili Mesi+Lebron+Vuds+Alonso? I, to nam govori sta?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma nemam kolega link otkud mi...ali cuo sam to na tv,ima vjerovatno jos forumasa koji su nekad culi za to,nisam valjda poludio hahhah...pokusao sam naci na google,ali nema nista relevantno,osim da ima jos ljudi koji su culi za to kao i ja (da bar znam da nisam poludio :D),da hoce da izbace vaterpolo zbog neravnomjerne geografske zastupljenosti...

Citiraj:
Podsećanje: MOK je pre nekoliko godina hteo da izbaci vaterpolo sa OI, uz obrazloženje da nije podjednako geografski razvijen po svetu. Sada će u 1/4f da ispadnu SAD i Kenguri, a još ako ex YU podeli medalje, ne nadajte se da ćemo gledati ovaj lep sport 2020
.

http://www.b92.net/sport/london2012/kom ... _id=632804

neprijatno mi je vise pisat o ovome,ispadam neki hejter,dabogda pobjedili sutra s kim vec igraju,kad vec forumase to toliko veseli da ne budem mimo svijet....

ako nista,donese mi ova olimpijska tema srecu kad sam napisao da odoh navijat za vojvodinu i zvezdu....zvezda prosla a i vosa jos malo treba izdrzat 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

E jebiga, ako ti neki anonimni komentar na neku vijest na nekom sajtu uzimas kao referentnu informaciju :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

procitaj ponovo moj maloprijedjasnji post,i osvrni se na dio o relevantnosti :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Cek, prvo kazes kako je to tako i tako, i da se tu nema sta dalje objasnjavati, pa onda kako si to negdje usput procitao, i kako to nije relevantno. De se odluci :D

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
ma nemam kolega link otkud mi...ali cuo sam to na tv,ima vjerovatno jos forumasa koji su nekad culi za to,nisam valjda poludio hahhah...pokusao sam naci na google,ali nema nista relevantno,osim da ima jos ljudi koji su culi za to kao i ja (da bar znam da nisam poludio :D),da hoce da izbace vaterpolo zbog neravnomjerne geografske zastupljenosti...

Citiraj:
Podsećanje: MOK je pre nekoliko godina hteo da izbaci vaterpolo sa OI, uz obrazloženje da nije podjednako geografski razvijen po svetu. Sada će u 1/4f da ispadnu SAD i Kenguri, a još ako ex YU podeli medalje, ne nadajte se da ćemo gledati ovaj lep sport 2020
.

http://www.b92.net/sport/london2012/kom ... _id=632804

neprijatno mi je vise pisat o ovome,ispadam neki hejter,dabogda pobjedili sutra s kim vec igraju,kad vec forumase to toliko veseli da ne budem mimo svijet....

ako nista,donese mi ova olimpijska tema srecu kad sam napisao da odoh navijat za vojvodinu i zvezdu....zvezda prosla a i vosa jos malo treba izdrzat 8)

nisi pobudalio,o tome se raspravlja jos od prije Pekinga
tu ima vise problema,od slabog interesovanja za taj sport do problema u svjetskoj plivackoj organizaciji odakle vaterpolo pokusava da izadje
ako se euroliga ugasi a sve su prilike da hoce jer se listom odustaje mislim da vaterpolo nece vidjeti Brazil.....ide se u pravcu da se vrati karate a sutne vaterpolo

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

musko je u pravu. musko je pametan.ja sam glup i lazljiv.

moze?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Meni je sa ovog linka najbolji komentar "Balkanci su dobri u vaterpolu jer im je voda odavno došla do grla", aforizam takoreći :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
U Riu će sigurno biti, svi dosadašnji sportovi su potrvđeni, jedino nisam siguran da li su konačna dva nova (ragbi sedam i golf)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
pa dobro,sigurno se tu nesto kuva,evo iz evrolige su istupili svi italijani osim brese,svi hrvati osim juga i svi crnogorci

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Istupili su zato što hoće da osnuju novu ligu, nešto tipa što je ULEB uradio u košarci.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Шлагер ти си стварно шампион овог форума, не можеш бити уредник на спорту и ниподаштавати спортове и сам видиш да си у мањини око овог ватерпола то ваљда нешто говори. Нормално већина нас воли фудбал али наш фудбал је мртав умро је одавно и покој му души. Ти си се зезнуо у старту кад си почео да коментаришеш ОИ, а не признајеш ништа осим фудбала који је на ОИ циркус. Остави се ти спорта а држи се фудбала.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Neka ce oni izbaciti vaterpolo a konji ce ostati tu da predstavljaju sport i ljudske mogucnosti..

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka

Ma da vi ne shvatate preozbiljno ovaj forum?Cuj ne mozes biti urednik....pa nije ministar pa neda pare za vaterpolo.....

Evo ja volim gledati vaterpolo,volim taj sport jer smo uspjesni ali je slager u puno toga u pravu.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
Crnogorske rukometasice u finalu, svaka cast

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 22:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Forty Two je napisao:
Istupili su zato što hoće da osnuju novu ligu, nešto tipa što je ULEB uradio u košarci.

znam,htjeli su oni i prosle godine ali im je len nesto zaprijetio pa su odustali.ssad je opet aktuelno

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2012, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka

mandrak je napisao:
Forty Two je napisao:

znam,htjeli su oni i prosle godine ali im je len nesto zaprijetio pa su odustali.ssad je opet aktuelno

pa upravo to im je zaprijetio.....letite iz olipijskih sportova

17 golova one tri srpkinje u cg reprezentaciji....ja ovu medalju racunam kao nasu :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2349 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 118  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]