banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 23:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2349 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 118  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: OI London 2012
PostPoslato: 06 Avg 2012, 21:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
mandrak je napisao:
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
jesil navuko do 10 cc ?

sta ti je cc?

mjerna jedinica recimo.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ko zna možda iznenadi još neko od invidualaca. Milica Mandić bi mogla uzeti neku medalju u taekwondo-u.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka

Poslati 115 sportista i uzeti 2-3 medalje jeste neuspjeh. Ja znam da one naredne neću ni gledati. Nakon Pekinga nadao sam se da će biti napretka na igrama u Londonu ali ništa. Opet ista priča! Dok drugi napreduju mi tapkamo u mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jebote jesi ti navalio na Srbiju.
Sta onda imas reci za Argentinu, ko zna koliko puta veca zemlja, bogatija, vise ulazu u sport, poslali su vise sportista i osvojili samo jednu medalju i to bronzu od Del Potra? A ima jos takvih primjera nije samo Argentina. Mi imamo jos jednu od vaterpolista, valjda ce biti zlatna i jos su nam tri izmakle za dlaku, nesreca. Da smo osvojili te tri medalje sad bi svi pricali drugacije.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 21:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
sta se ovo desilo sa spancima u kosarci,nisam gledao samo zadnjih 7 minuta a do tada vodili stalno po 10 razlike i sad odjednom oni imaju -10

sigurno nekog izbjegavaju iz one grupe

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka

zerocool je napisao:
Jebote jesi ti navalio na Srbiju.
Sta onda imas reci za Argentinu, ko zna koliko puta veca zemlja, bogatija, vise ulazu u sport, poslali su vise sportista i osvojili samo jednu medalju i to bronzu od Del Potra? A ima jos takvih primjera nije samo Argentina. Mi imamo jos jednu od vaterpolista, valjda ce biti zlatna i jos su nam tri izmakle za dlaku, nesreca. Da smo osvojili te tri medalje sad bi svi pricali drugacije.

Ima za njih vremena. Igre su do 12. avgusta. Mi smo svoje adute istrošili. Argentinci kao i Španci koje je neko takođe naveo učestvuju u više sportova. Argentina bi mogla i u košarci maznuti medalju.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na kraju ce biti kao mi otprilike eventualno medalja vise, a kad poredis zemlje povelika je razlika..

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 21:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
a ti si davno maznuo medalju na forumu za smor godine

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka

Litvanija je dosad izgleda pružila najveći otpor SAD-u. Očekujem da Argentina bude i bolja u susretu sa Amerima. Moguće je da Španija kalkuliše. Ne bi im bilo prvi put. Sjećam se OI jedne godine kada su Španci pomeli sve u svojoj grupi a onda u 1/4 naišli na SAD i ispušili.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka

mandrak je napisao:
a ti si davno maznuo medalju na forumu za smor godine

:pottytrain5:

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 21:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
hercegovac27 je napisao:
Poslati 115 sportista i uzeti 2-3 medalje jeste neuspjeh. Ja znam da one naredne neću ni gledati. Nakon Pekinga nadao sam se da će biti napretka na igrama u Londonu ali ništa. Opet ista priča! Dok drugi napreduju mi tapkamo u mjestu.

Kako za koga. Po meni je za zemlju koja nema ni novca, ni sistemskog pristupa razvoju sporta, osvojiti 3 medalje ( a i tipovao sam na 3 doduse od nekih drugih kandidata ) ipak uspjeh. Sve je islo na suvi talenat i mukotrpni rad. I brate, smorio si za medalju i to zlatnu, s tim da neces gledati Olimpijadu. Kliknes na daljinski i gledas tursku seriju, batalis net i uzivancija :lol: Bogu hvala, ima nas koji cemo i dalje gledati i navijati za srpske sportiste a ne blejiti u tudje dvoriste, i pljuvati po ljudima koji su osvajali i svjetska i evropska odlicja, pa cak i olimpijske medalje.

Evo jedan primjer. Imao sam tu priliku da recimo radim odredjene organizacione poslove uoci i tokom Univerzijade u Beogradu. Tako moja firma odlucila. U razgovoru sa tim klincima koji polako izbijaju na povrsinu i koji ce tek izbiti na povrsinu, covjek shvati, da iako nemaju novca, svi oni i srce i tijelo i dusu daju za Srbiju. A to je velika, ogromna stvar.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
sve stoji sto kazete za sport i ulaganje u njega, ali da Djokovic ne bude bar na podijumu, to nije u redu.
em se citave sezone prica kako je sve podredio RG-u i Olimpijadi, a on ne prismrdi ni jednom ni drugom...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa to, meni je dosta kad sam vidio Djokovica da je stvarno sjeban sto nije uzeo ni jednu medalju, pogotovo poslije poraza u 1/2 finalu. A realno ima 10tine miliona, nije ni mogao igrati na OI, mogao je reci boli me qrac za Srbijom (i onako nije nista uradila za njega) pa je opet dosao, odigrao i nije bio los ali eto, ne mozes uvjek ni pobjediti.
Ili onaj mali plivac sto je bio sesti u finalu, vidi se na njemu da je dao sve od sebe a ima koliko, 18-9 godina? Ili Zlatic koji se sjebao posteno zato sto nije uzeo jos jednu medalju, itd, itd..
I onda se nadje neki pametnjakovic koji iz svoje fotelje ili cega vec pljuje po njima.
Sad je stvarno odlicna situacija da iskoristim Taskov potpis.
Srpski narod treba jebati.

Edit: Ebote RS, pa jel ti stvarno mislis da bilo ko moze pobjediti kad pozeli? Eto jedan Federer koji znas i sam sta je sve osvojio i sta je napravio u tenisu nije osvojio zlato, tj ovo mu je prva medalja u singlu ikad. Djokovic je stvarno igrao ok protiv Murraya ali eto, Andy je bio bolji na velikim poenima i zato je pobjedio i onda je to uticalo na Novaka dok je igrao za bronzu i et..

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka

drug je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Kako za koga. Po meni je za zemlju koja nema ni novca, ni sistemskog pristupa razvoju sporta, osvojiti 3 medalje ( a i tipovao sam na 3 doduse od nekih drugih kandidata ) ipak uspjeh. Sve je islo na suvi talenat i mukotrpni rad. I brate, smorio si za medalju i to zlatnu, s tim da neces gledati Olimpijadu. Kliknes na daljinski i gledas tursku seriju, batalis net i uzivancija :lol: Bogu hvala, ima nas koji cemo i dalje gledati i navijati za srpske sportiste a ne blejiti u tudje dvoriste, i pljuvati po ljudima koji su osvajali i svjetska i evropska odlicja, pa cak i olimpijske medalje.

Evo jedan primjer. Imao sam tu priliku da recimo radim odredjene organizacione poslove uoci i tokom Univerzijade u Beogradu. Tako moja firma odlucila. U razgovoru sa tim klincima koji polako izbijaju na povrsinu i koji ce tek izbiti na povrsinu, covjek shvati, da iako nemaju novca, svi oni i srce i tijelo i dusu daju za Srbiju. A to je velika, ogromna stvar.

Davati maksimum za Srbiju a Srbija tj. funkcioneri saveza ne čine ništa da bi sportistima poboljšali uslove treniranja. Mi Srbi smo oduvijek bili mazohisti.
Prdonje iz saveza se šlepaju samo kada treba napraviti zajedničku fotku za medije. Da sam ja na mjestu tih sportista za početak odbio bih recimo da bilo ko od tih guzonja bude na toj fotografiji . A nakon toga bih im rekao da konačno odriješe kesu kao što je to rekao i Ivan Miljković nakon osvajanja zadnjeg EP-a. Sve dok sportisti i sportski radnici šute i mule neće biti pomaka.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 22:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Forty Two je napisao:
Zašto recimo Arunovićka, jer je ušla u "samo" dva finala i što joj je medalja pobjegla u zadnjoj seriji? Ako možeš bolje od toga, a ti opleti po vazdušnoj pa za četiri godine u Rio. Strijelce stvarno nema pravo niko napadati, 2 medalje, još tri finala, i dvije medalje pobjegle u zadnjem pucanju.

Bas tako. Ako se ikome ne smije prigovarati bilo sta su strijelci. Oni su odradili veliku posao. A rezultat Arunovicke je odlican. Bas nista joj ne zamjerim, kod nje je bio klasicni nedostatak sportske srece, da bi dosla do medalje.

Evo veceras sam gledao Cavica. Kad je covjek rekao da tek odskora moze zavezati pertle na svojim patikama a da ne osjeti bol u ledjima, bilo mi je muka, i to zbog svih onih pljuvaca koji mu sada psuju sve po spisku, a u Pekingu su ga dizali u zvijezde. Pricao je i o pokretanju plivacke akademije. Covjek je sto posto posvecen onome sto je u zivotu radio, i ja mu skidam kapu.

Bilo bi jako dobro, svaki put prije nego sto se pljune po nekom srpskom sportisti, staviti prst na celo.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka

Valjalo bi da se u Srbiji osnuju i plivačka i svaka druga sportska akademija a da niko nikoga ne mora podmazati u savezu kako bi tu ideju i ostvario.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 22:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Sta onda reci za kipar koji nikad nije osvojio medalju.Sta reci za bosance koji imaju 6 sportista i jos ponosno koracaju.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 22:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:

Davati maksimum za Srbiju a Srbija tj. funkcioneri saveza ne čine ništa da bi sportistima poboljšali uslove treniranja. Mi Srbi smo oduvijek bili mazohisti.
Prdonje iz saveza se šlepaju samo kada treba napraviti zajedničku fotku za medije. Da sam ja na mjestu tih sportista za početak odbio bih recimo da bilo ko od tih guzonja bude na toj fotografiji . A nakon toga bih im rekao da konačno odriješe kesu kao što je to rekao i Ivan Miljković nakon osvajanja zadnjeg EP-a. Sve dok sportisti i sportski radnici šute i mule neće biti pomaka.

Funkcioneri saveza jos i grizu za razliku od politicara koje uopste nije briga, a znali su vise stotina puta reci kako su najbolji ambasadori zemlje - sportisti. Da ne pricam o ministrima sporta, koji su svojim radom ga doveli na dno, koji bi tu i ostao da nije bilo nekih ambicioznih saveza koji su sami sebi trazili sponzore ( npr odmah mi padaju na pamet odbojka, veslaci, vaterpolisti su dizali i kredite ), i na taj nacin finansirali pripreme i ostvarivali rezultate. Sada smo dobili Alisu Maric. Ajd da joj damo sansu, pa da vidimo sta ce biti.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka

Ravnogorac je napisao:
Sta onda reci za kipar koji nikad nije osvojio medalju.Sta reci za bosance koji imaju 6 sportista i jos ponosno koracaju.

Kipar je danas osvojio prvu medalju ikada. U pitanju je srebro u jedrenju.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
mandrak je napisao:
sta se ovo desilo sa spancima u kosarci,nisam gledao samo zadnjih 7 minuta a do tada vodili stalno po 10 razlike i sad odjednom oni imaju -10

sigurno nekog izbjegavaju iz one grupe

To su cisto odradili da me obore na tiketu :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2349 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 118  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]