banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 05:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2349 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 118  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: OI London 2012
PostPoslato: 06 Avg 2012, 12:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
ubise nas rusi! :lol: ako protiv nekog nemamo sta da trazimo to je od njih...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 12:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ko je gledao izraz lica momira ilica kad se vraca u odbranu shvatice koliki se on a i ostali trude.ja im ne mogu nista zamjeriti za zalaganje ali me jebe nelogicnost nase igre.pa jel moguce da igrac ulazi sa klupe i u prolazu odmah vuce madjara za dres i dobija dva minuta.a onda ovi daju 15 golova sa devet metara i niko tad da napravi faul,pa nek tad bude iskljucenje a ne za glupost.mi skoro pa poluvrijeme igramo sa igracem manje.
i vukovic je usrao po meni,navalio na 6-0 odbranu i to je to.pa daj promjeni,onaj mocaj suta li suta a nikog na njemu da ga markira :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 12:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
no_pasaran je napisao:

jebes ga ove godine smo nekoliko puta igrali sa rusima i svaki put smo igrali dobro,sad ne znam tacno da li smo neki put i pobjedili

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 13:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
no_pasaran je napisao:

jebes ga ove godine smo nekoliko puta igrali sa rusima i svaki put smo igrali dobro,sad ne znam tacno da li smo neki put i pobjedili

protiv ovako visokog i dobrog bloka se igra na iskustvo ili na prvu ili da kad smecujes ode u aut na tvojoj strani ali mi takvih magova vise nemamo...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Pobijedili smo Ruse na zadnjem EP.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka

Čitam maloprije sportske vijesti na komšijskom net.hr portalu i ne vjerujem. Ne znam odakle su izvukli tu "istinu". Naime navodno je Udovičić rekao da se pribojavaju Hrvata i da bi ih željeli izbjeći u 1/4 finalu. Ako sve bude išlo svojim tokom sa komšijama se ne možemo sastati prije finala. U 1/4 finalu ne možemo se nikako sastati.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 06 Avg 2012, 13:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 13:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ovi Rusi su strasni. Nadam se da ce oni osvojiti OI. Em ih volim :D em me Brazilci i Ameri nerviraju strasno. Sve goli sivonja; samo bubaju loptu. Brazilci ko od brda odvaljeni.
A Rusi su fantasticno uigrani. Vecina igraca dolazi iz dva kluba, Zenit Kazana i Belogorada. Grankin je iz Dinama, Butko iz Lokomotive i Sokolov je iz Fakela.

Hercegovac, jesi ti gledao zadnje EP? Sta je rekao Miljkovic pred pocetak, koji su nasi realni dometi na tom EP? 5-6 mjesto. Shvati da smo mi tad napravili iznenadjenje!

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka

Naravno da sam gledao. Ne sjećam se te izjave Miljkovića.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka

Ipak mislim da je ovdje bilo namještanja žrijeba u pojedinim kolektivnim sportovima kako bi domaćin igara dobio što lakšu grupu.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Miljkovic je mozda malo i pretjerao, ali igracki nismo medju tri najbolje u Evropi.
Druga stvar je sto Miljkovic igrao na smrt, a i ekipa je igrala preko svojih mogucnosti.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Kako su nas sabila braca. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 13:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Mar 2011, 17:05
Vukovic je jedan od losijeh trenera kojeg je Srbija imala.Imamo odlicne igrace ali...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 13:32 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Što se odbojkaša tiče realan je bio plasman u 1/4 finale, a za onako izgubljen meč od Njemačke ih treba podaviti. OK, nije Njemačka loša ekipa, ipak su izbacili Kubu sa OI, ali se ona utakmica morala dobiti. Danas su Rusi odigrali nevjerovatan meč. Blok im je radio kao nikad do sada, dok je naš blok bio užasan i tu treba tražiti razloge poraza. Jebi ga, ne prođeš 2-3 puta zaredom, onda je već frka, pa stižeš rezultat, pa kalkulišeš na servisu i desi ti se 3-0 za 60 minuta. Ono što je naš problem u odbojci je odsustvo lidera u terenu, dakle tamo nema niko za kog bi rekao da vodi ekipu, nekad je to bio Vanja, pa Nikola ili Ivan, a sad to više nemamo. I da, da je Ivan Miljković bio u ekipi sigurno bi igrali 1/4 finale, ne zbog nekog njegovog vanserijskog kvaliteta , već zbog tog liderstva i hrabrosti koje uliva ostalim igračima, ovako smo u situaciji kad kola krenu nizbrdo da nema nikoga da povuče ručnu. Što se problema kod nas tiče on je već godinama na mjestu primača servisa (i na liberu gdje su se nakon Vase Mijića smjenjivali smiješni igrači), ne toliko zbog prijema koliko zbog napada, jer su nam primači katastrofa u fazi napada i Nikić, pa i N.Kovačević, a pogotovo Bojan Janić...Ipak za odbojku ne treba da se bojimo, Podraščanin-Stanković su sjajan blokerski par, imamo mladog tehničara Mitića kom treba davati da igra pa makar na uštrb rezultata narednih godinu ili dvije, o kvalitetu Atanasijevića ne treba govoriti jer će dečko za koju godinu biti najbolji korektor na svijetu, a meni lično najdraži lik je mladi Uroš Kovačević koji je profil igrača kao Vanja Grbić, nešto što godinama nismo imali, razbijač u napadu, a kad još malo usavrši prijem biće vrhunski igrač. Ostaje nam dakle još libero kog moramo da stvorimo i još jedan primač servisa (Janić i N.Kovačević će biti stari za naredne igre, možda Miloš Nikić, ili ako stvorimo još nekoga). Ne treba se sekirati za odbojku narednih 5-6 godina pod uslovom da su mladi igrači naučili lekciju sa ove Olimpijade.
O selektoru nisam pisao, ne znam ni šta da mislim o njemu. Nit' smrdi nit' miriše, ali mislim da ovim momcima treba neko kvalitetnije rješenje.

Što se nastavka turnira tiče, vidm Brazil kao pobjednika jer nema ko da im se suprotstavi. Kvalitetniji su od svih, osim od Rusa sa kojima su tu negdje, ali se ruska igra po pravilu raspadne prije ili kasnije kad se nađu naspram brazilaca. Bugari iznenađujuće dobri s obzirom na probleme u savezu i sastavu, Poljaci svoju kvotu iznenađenja ispucali na Svjetskoj ligi, a Italijani bi mogli do medalje, njima se po pravilu sve poklopi na ovakvim takmičenjima...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
hercegovac27 je napisao:
Naravno da sam gledao. Ne sjećam se te izjave Miljkovića.

Ja se sjećam te izjave. Uostalom evo je:

Citiraj:
Miljković: Medalja na EP kao dobitak na lotou
Komentara 2
1
[Pošalji na mail]

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Ivan Miljković izjavio je danas da je realno da ekipa zauzme šesto mesto na Evropskom prvenstvu, a da bi osvajanje medalje bilo isto kao dobitak na lotou.

Srbija će od 10. do 18. septembra učestvovati na Evropskom prvenstvu u Austriji i Češkoj.

"Naša ekipa je totalno drugačija od prošlogodišnje, mada se to ne čini tako. Naš cilj nije da osvojimo jednu od medalja, nije ni da uradimo najbolje što možemo, jer to ništa ne znači. Mislim da je realno da budemo šesti", rekao je Miljković na konferenciji za novinare uoči puta na EP.

Prema njegovim rečima, kao kapiten svojim zalaganjem trudiće se da se cilj ostvari.

"Mislim da bi ulazak u polufinale prevazišlo naša očekivanja, a osvajanje jedne od medalja bio bi kao dobitak na lotou. To govorim posle priprema i svih utakmica koje smo do sada odigrali. A kako će drugi postaviti ciljeve u to ne mogu da ulazim", rekao je Miljković.

Na pitanje ko je favorit na Evropskom prvenstvu, odgovorio je:"Ne znam. Uvek su tu Rusi, Poljaci, Bugari su se popravili, Italijani, Francuzi... Uvek ima nekoliko ekipa koje se bore za prvih pet, šest mesta".

On je dodao da je izabran za kapitena na početku priprema i da mu je to velika čast i obaveza.

"Počeli smo pripreme 2. avgusta. Od tada se veoma malo o nama pisalo i ljudi uglavnom ne znaju da ćemo igrati na Evropskom prvenstvu. Mislim da smo zaslužili malo više pažnje", rekao je Miljković.

Selektor reprezentacije Srbije Igor Kolaković ocenio je da je ekipa odradila sve što je bilo planirano, ali da su nedostajale prijateljske utakmice.

"Najvažnije je kako ćemo igrati na Evropskom prvenstvu. Naša želja je da odemo što dalje. Grupa u kojoj igramo je prividno laka, ali za vreme priprema je bilo različitih rezultata", rekao je Kolaković.

Prema njegovim rečima, prethodna tradicija Srbije nije nikakva garancija za uspeh, već igrači moraju da se suprotstave protivnicima.

Srbija će igrati u Grupi A sa Turskom, Slovenijom i Austrijom.

"Važno je kako ćemo igrati u Beču. Mislim da nam je Slovenija najozbiljniji protivnik, ali da će Austrija kao domaćin imati svoje kvalitete. Grupa izgleda laka, ali je put do četvrtfinala težak, jer treba da odigramo dobro tri meča u kontinuitetu", rekao je Kolaković.

Odbojkaš Srbije Dragan Stanković smatra da je njegov tim kvalitetniji od protivnika u grupi, ali da to mora da dokaže na terenu.

"Mislićemo samo o narednom protivniku, jer samo tako možemo da doguramo što dalje. Imaćemo tri veoma teške utakmice, pa ako ostanemo nepovređeni, razmisljaćemo o četvrtfinalnom meču", rekao je Stanković.

Reprezentativac Srbije Vlada Petković smatra da ekipe treba da uđe u svaku utakmicu maksimalno angažovano.

"Ako se koncentrišemo na našu igru, ne bi trebalo da imamo problema sa protivnikom", zaključio je Petković.

Selektor reprezentacije Srbije Igor Kolaković nije želeo da saopšti spisak igrača, ali je rekao da Bojan Janić neće zbog povrede igrati na Evropskom prvenstvu.

Reprezentacija Srbije sutra popodne će otputovati u Beč, a prvi meč igraće u subotu sa Turskom.

http://www.vesti-online.com/Sport/Odboj ... k-na-lotou

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 13:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

imate svi pice na moj racun... :D

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Miki, sta fali Rosicu? OK, nije Sergio. Ali odradjuje sasvim solidan posao.

I zaboravio si na Amere. Sto se mene tice, Amerika, Brazil i Rusija. Samo je pitanje kome ide koja medalja.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 14:23 
Majstor
Majstor

Ne znam druže, meni nije nešto. Prijem mu je prosječan, u polju ne dominira...ili ja imam pogrešan utisak. Da Amerikance sam izostavio jer smatram da neće uzeti medalju, to je moj subjektivan osjećaj. Njihova se odbojka zasnivala na čistom krkanluku (Stenli je najčistiji primjer), ali vidim da su počeli i odbranu da igraju, vidjećemo...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Neka je baja sa zastavom Banja Luka na tribinama vaterpola....jebo ti ostale metiljavce.... :)

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 14:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja Amere organski ne podnosim bas zbog tog krkanluka. Napisao sam vec da se kod njih sve svodi na snagu.
Ali ne znam ko ih moze dobiti iz druge grupe. Mozda Italijani, mada ni njima ne dajem puno sanse.
Valjalo bi sad pogledati Bugarska-Italija, za 15ak minuta.
Argenitini/eventualno Australiji ne treba davati ni 1% sansi protiv Amera, eventualno protiv Rusa, ako Ameri ne uzmu Tunis, sto je naucna fantastika.
Bugarska/Poljska/Italija... To su vec ekipe. Sve zavisi od ovog meca Zabara i mrskih Bugara. Volio bih da uzmu Bugari, da Italija ide na Ruse. To bio odlican mec.

P.S. Sutra ce Ruskinje da rastave Brazilke. Jedva cekam :)

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2012, 14:51 
Majstor
Majstor

Gledaj ti kostura razigravanja za ženski turnir ... Da nismo igrali na 16 frontova preko ljeta i totalno izgubili snagu, volju i formu, moglo se i ovde do medalje, naravno i da su nas povrede zaobišle, i da smo išli na turnir bez gospodina Na-tajm-autu-samo-unosim-negativnu-energiju-u-tim Terzića...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2349 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 118  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]