banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 17:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 371 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jun 2012, 23:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Arena je i do sad prenosila utakmice. U pitanju je komercijalna televizija koja se prikazuje samo u kablovskim mrežama, nije u pitanju javni emiter.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 00:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Mislim da grešiš, odnosno ne grešiš, al' to od sada neće imati veze što se samo emituju u kablu, jer će funkcionisati po principu plati kabl pa gledaj LŠ. A onaj ko nema tehničke uslove da se prikači na kabl, a silno želi da gleda LŠ, može samo kabl oko vrata pa da se prikači za luster, neku visoku granu i sl. :P
Da potkrepim dokazima:
viewtopic.php?f=29&t=45797&start=160

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 08:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Arena je i ove godine prenosila LS...ako se dobro sjecam.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 11:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
:o

Citiraj:
Питање је зашто прво код себе нису почистили?

Зашто се РТРС бави са односом власника Фокуса према радницима, кад и у овом тренутку више од 50 радника РТРС-а раде као хонорарци. С уговором на 60 максимално дана годишње и мизерном надокнадом, више од 50 људи сваки дан долази на РТРС. Без права на социјално, пензионо, годишњи одмор, празнике, ноћни рад, превоз...
Неки више од пет година, а имамо случајеве 7,8, па чак и 10 година таквог рада. Треба ли да објавимо имена хонорараца? Гдје је та здушна борба за раднике, кад није исплаћен регрес радницима (а што законски мора) ни од прошле године, а неће бити ни ове године. Зашто се онда бусате у прса како имате позитивне резултате?

Након пуцња у срце, филма који је РТРС (не први пут) пустио зимус на свом програму, сазнали смо да је менаџмент РТРС-а испуцао још много пуцњева борцима које је отпустио прошле године, чистачицама које су такође отпуштене, чак и трудницама које су добиле отказ.

Да би се показали као велки људи и филантропи организују неке хуманитарне концерте. За кога? Част Јадранки Стојаковић, али нисмо видјели да се Драган Давидовић тако борио за неког борца који је пролио крв за Републику Српску. Није борцу дао посао, уредничку плату, борио се за права бораца да добију стан - онако здушно као за Јадранку Стојаковић. Част Јадранки, она је класа, али сигурно није као „грађанин цијелог свијета“ Републици Српској важнија од бораца, мајки погинулих, РВИ, дјеце палих бораца, или само обичних људи који нису имали ту срећу да се не допадну Давидовићу или његовој братији.

Не чуди ме зато што чак и уреднице у деску ТВ-а краду својим колегама новац из новчаника, кад је и та фирма доведена до руба пропасти.

Треба ли да причамо о квалитету програма?

Док цијели свијет ужива у чарима фудбалских мајстора, РТРС нам пушта репризе серија чији је вијек трајања прошао крајем прошлог вијека.

Док су сви медији ишли ка развоју сопственог кадра, РТРС доводи испразна лица са комерцијалних станица. Допушта себи најгори шунд у виду нападних и нафраканих водитељки за неке ријалити- забавне и ко зна какве „шоу“ програме, а сав шоу који показују је колико кратку сукњицу могу обући или колико се у камеру смјешкају са тупим погледом у празно.

Рад у овом јавном сервису је као играње жмурке са повезом преко очију, гдје нико не зна ни шта ни како радити.

У времену у ком су изгубили све компасе, чак им и информативни програм и персоне које га воде више изгледа попут Топ листе надреалиста, гдје послије само пет минута можемо са гађењем, чуђењем или ко зна каквим више осјећајем да пребацимо канал и гледамо индијске серије.

Наравно, само на РТРС је моралан чин напада на новинарку БЕТЕ гдје је већа пажња усмјерена ко је жена, чија је жена, него на њено шиканирање од стране предсједника. Константно наше играње са емоцијама вашим спомињањем Косова са преобраћеним ПДП-овцем/ СНСД-овцем/социјалистом Милорадом Арловим нам свима иде на живце. Откад је напустио ПДП и прешао у владајуће странке (а вјерујем да више ни он не зна у којој је странци) и супруга му је добила мјесто уредника дневника.

Док се Бањалука буди и омладина свакодневно излази на улице, вама је важније да испратите фолклорне свечаности, а гдје је гле чуда, садашња директорица сектора телевизије до прије годину дана била директорица тог истог фестивала.

ostatak na : http://frontal.rs/index.php?option=btg_ ... vost=22440

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
cisto ne mogu da propustim priliku da jos jednom im pozelim svaki moguci profesionalni neuspjeh.
rtrs nabij se na kitu

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 15:30 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Jun 2012, 17:22
RTRS PRAVI GRESKU SA HONORARCIMA!
UKOLIKO NEKO NE ZADOVOLJI ZNANJEM I RADOM TREBA SE POZDRAVITI SA NJIM NA VRIJEME.

PROBLEME KOJE IMA RTRS REKLO BI SE JEDNOSTAVNO JE RIJESITI ,A TO RJESENJE SU O T K A Z I (od nesposobnih urednika do novinara, snimatelja, montazera. . . ! ! !

Elem, u javnim preduzecima ili ti kucama otkaz je deset puta teze dati nego postaviti odbranu u Hagu. Dosadasnja sudska praksa je pokazala, sto vise otkaza vise novca u dzepove otpustenih.

p.s. KAKO BI TEK ONDA NEZNALICE, SARALE PO FORUMIMA, POZIVALE SE NA PRAVDU, UCESCE U RATU, RODJAKE I KUMOVE KOJE SU OSTAVILI U REDAKCIJAMA . . . . HI HI HI

RTRS, OVAKVA KAKVA JE, NAJBOLJI JE JAVNI SERVIS u BiH

NAKENJAH SE VALA !

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A se prisjetih emisije Lokomobil sa TV Sarajevo :P

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2012, 16:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
Ljudi moji sluša li iko ovog lika što komentariše meč Del Potro - Federer??? Pa ovo je dno dna. Ja takve gluposti nisam čuo ne pamtim. Majko moja pa kako su takvi ljudi dospjeli uopšte u medije? Nemam riječi jer ja bih ovdje sad napisao svašta ali urednici će me banovati. Ovo je zlo, fuj!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2012, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
avlijas je napisao:
Ljudi moji sluša li iko ovog lika što komentariše meč Del Potro - Federer??? Pa ovo je dno dna. Ja takve gluposti nisam čuo ne pamtim. Majko moja pa kako su takvi ljudi dospjeli uopšte u medije? Nemam riječi jer ja bih ovdje sad napisao svašta ali urednici će me banovati. Ovo je zlo, fuj!

Da nije Prnjatovic slucajno, ako je on njemu smo se prestali diviti davno vec

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2012, 16:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
veteran 1987 je napisao:
avlijas je napisao:

Da nije Prnjatovic slucajno, ako je on njemu smo se prestali diviti davno vec

Ja mislim da jeste ali meni se zgadilo. Nije on kriv što je takav, krivi su oni što su ga ugurali da to radi. Kako ih nije sramota!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2012, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Samo da znate Rtrs je juce potpisao ugovor sa Teniskim savezom RS, tako da ce sad RTRS imati ekskluzivna prava za prenos turnira koje organizuje Teniski savez Republike Srpske. Ova vijest je bila na Dnevniku, tako da oni misle da su napravili super posao.
Da li da placem ili da se smijem?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 371 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19

Sva vremena su u UTC [ DST ]