1. Nikada nemam pojma sta da pisem o sebi, tako da cu se sada zestoko namuciti.
2. Mnoge svakodnevne stvari radim automatski bez razmisljanja, posto su dio svakodnevne rutine, tako kada me neko pita jesam li uradio nesto ne mogu se ni sjetiti.
3. Volim slatkise malo pretjerano, cak nastojim sto vise razlicitih vrsta slatkisa da probam.
4. Kafu pijem samo u drustvu (kad se ide na kafu), inace mi smeta, postajem paranoican od nje xD
5. Ne pijem, osim kad sam u drustvu, a i tad najcesce zestoko pice.
6. Nikad me nije bas zanimao sport, mada sam neko vrijeme kao mali trenirao karate i odbojku.
7. Kada me neko probudi nema sanse da opet zaspim.
8. Ne podnosim kada neko prica nesto sto je pogresno i o cemu pojma nema, samo da bi nesto pricao.
9. Ljudi brzo steknu povjerenje u mene, valjda sto djelujem ozbiljniji.
10. Nenormalno sam uporan kada nesto zelim, i uvijek nadjem neki nacin da dobijem ono sto zelim.
11. Teski sam pesimist i od svake situacije ocekujem najgore.
12. Kada pisem ili crtam ruka mi nikada nije opustena, jako pritiscem papir, a i izgubim se pa pocnem pisati pogresna slova.
13. Volim prouciti sve sto je skriveno, mracno ili sto bas ne interesuje vecinu. Inace volim sve sto je drugacije, nekako mi nije zanimljivo nesto ako to vole mnogi oko mene.
14. Volim insekte i divim im se.
15. Poludim kada vidim zguzvanu posteljinu ili mrve na stolu xD
16. Grizem nokte otkad znam za sebe.
17. Veoma sam skeptican i nesiguran kada mi neko nesto obeca ili kaze da ce se desiti.
18. U prodavnicu uvijek nosim visak novca u slucaju da je konacan iznos veci od onoga sto sam planirao.
19. Djetinjstvo sam proveo u Kanadi i poznajem engleski kao i svoj maternji jezik.
20. Nemam nikakav osjecaj prema naciji, narodu i vjeri.
21. Lakse podnosim hladnocu nego vrucinu.
22. Cesto kazem direktno ono sto mi je na umu.
23. Postujem red i organizovanost, u javnosti rijetko kad radim nesto sto nije po pravilu.
24. Volim bucmaste cure

25. S drustvom vise volim sjediti napolju nego izlaziti u kafic ili klub.