1. ne pijem kafu
2. slijedeci prvu tacku - godinama kategoricki odbijam da naucim da kuvam kafu
3. jako rijetko pijem sokove jer smatram da mi oni ne mogu utoliti zedj zbog secera u njima
3. slijedeci drugu i trecu tacku - goste nudim uglavnom rakijom
4. kad sam god u kuhinji nevidjeno se isflekam
5. spavam sa cepovima od voska u usima jer imam lak san (sve su krive svrake i moje lose upravljanje prackom)
6. rijetko kada mogu normalno jesti, obavezno uz to ili citam novine ili gledam tv
7. ne konzumiram cigarete i izbjegavam dim istih
8. ne volim grupice koje hodaju po trotoarima od 1m kao Smogovci i ne znaju se skloniti kada nailazi pjesak iz suprotnog smjera (da budem postena uglavnom se radi o curama)
9. gunjdjam na ljude koji ne znaju nakriviti kisobran kada ti idu u susret vec ciljaju ravno u lijevo oko
10.kada mi se ne svidja hrana u tanjiru (u svoju samoodbranu mogu reci da se to rijetko desava) pocnem da se igram sa njom i pravim kule
11.u zivotu nisam uspjela procitati do kraja samo dvije knjige jer sam se smorila ko plovak, jedna od njih je bila Zlocin i kazna a druga neka beletristika ni pomena vrijedna
12.najdraza sjecanja na bioskope su mi iz stare nerenovirane dvorane Palas, kada je toliko malo ljudi posjecivalo kino da sam mogla bez brige prebaciti noge na stolicu ispred sebe
13.kada sama idem a´la tabanovic, uvijek imam bubice u usima i muziku na ´razumnoj´ jacini
14.obozavam da se razbacim kada plesem
15.nisam nikada konzumirala drogu (halucinogene gljive ne racunam u drogu

)
16.nemam strpljenja za tudje gluposti (moje su ipak moje)
17.mrzim trcanje i do sad sam to obavljala uspjesno samo u mislima
18.imam polozen vozacki a ne vozim auto
19.obozavam da se igram sa tehnickim stvarima iako realno nemam pojma o sastavljanju i rastavljanju istih
20.koliko god predstava u pozoristu bila dobra, uvijek pred kraj imam problema da ostanem budna
21.ne volim pricati na telefon, sve obavljam preko sms-a ili u 4 oka
22.tesko se suzdrzavam kada sam pored krznatih zivotinja da ih ne gnjavim makar i po cijenu buva
23.kada sam u prodavnici uvijek se zadrzim iz nekog razloga naizmjenicko kod skolskog i kuhinjskog pribora
24.uvijek vracam bilo kakav dug pa jer me to inace zulja ko kamen u cipeli
25.ne volim ljude koji puno pricaju, a malo kazu