banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 14:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jun 2012, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Everton - Qpr 1984/1985

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Union Berlin

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2012, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.mondo.rs/s249682/Sport/Sport ... _Rusa.html

Skije :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2012, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Juve Leo

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 10:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=64331

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 22:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Данас доста нереда на Комету.Велики број српских навијача је кренуо доле...Ово је порука једног из гробарске екипе-
Braco Grobari,vratili smo se upravo sa puta,kako je moglo biti ovo je jos i dobro.Idem redovno na Kosmet ali takvu bahatost jos nisam doziveo,gamad siptarska.Upucana su tri nasa druga koji su van zivotne opasnosti,jos petnestak je zavrsilo u bolnici sa laksim povredama(usivanje,previjanje...).Gamad nas je prevarila,imali smo pratnju i umesto u Gracanicu oni nas odvedu na prelaz Merdare,naravno da je to za nas bilo neprihvatljivo i zbog njihove prevare su izbili incidenti na njihovoj strani(ne na Srpskoj).Moram svima koji su bili sa nama da odam priznanje na hrabrosti,braco Grobari verujte mi na rec da smo toj njihovoj homoseksualnoj specijalnoj jedinici objasnili mnoge stvari!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 18:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Neki nasi (grupa) su bolje prosli, nakon tuce su presli na nasu stranu
a moje komsije i bivsi saigraci iz FK Vrbasa ostali bez majica hahaha....

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 11:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Jako smjesno to za majice nema šta da umres od smeha to sto ti u tvojoj drzavi ljudi skidaju majicu sa zastavom drzave u kojoj zive i sto ti otimajeu NAJVECU SVETINJU IZ RUKE BARJAK to je bas smjesno......... :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 15:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=esW3OaPmg_M[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2012, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
занимљив спот и пјесма :)

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2012, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l6N2vwe9Swk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Masovna tuča navijača Želje i Maribora!
U centru Sarajeva u utorak oko 11.30 časova sukobile se pristalice šampiona BiH i Slovenije. Povod skandiranje Mariborčana "Nož, žica, Srebrenica".

Pred večerašnji okršaj na stadionu Koševo u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona između Željezničara i Maribora došlo je do sukoba navijača dva tima.

Kako pišu sarajevski mediji, sukob se dogodio u strogom centru Sarajeva.

Prema tvrdnjama očevidaca, incident se dogodio u kafiću ispred sarajevske Katedrale, a u sukobu su korištene pepeljare, flaše i ostali predmeti koji su im bili dostupni.

U sukobima je uništeno nekoliko izloga i bašti kafića. Portparol MUP-a Kantona Sarajevo Irfan Nefić je izjavio da su lakše povrijeđena dva policajca te da je na jednom policijskom službenom vozilu razbijeno vjetrobransko staklo.

U Kliniku za urgentnu medicinu KCUS-a primljen je jedan policajac, a on ima povrede prsta na desnoj ruci i posjekotinu na glavi. Takođe, smješten je i jedan državljanin Slovenije, koji ima lakše povrede.

Kako nezvanično saznaje "Sportsport.ba", u masovnoj tuči povrijeđeno je desetak osoba, mahom navijača Maribora. Navodno je jedan od slovenačkih navijača teže povrijeđen, nakon što je pogođen flašom u glavu.

Navijači Maribora, takozvane Viole su potom prebačeni do Staklenog grada, gdje ih je opkolila policija. Kako saznaje sajt Klix.ba, iz Maribora je zasad stigla grupa od oko 30-ak navijača. Oni će biti sprovedeni na stadion Koševu nakon što stigne autobus.

Sarajevski sajt "SC Sport" objavio je da je povod za sukobe Manijaka i Viola nastao zbog skandiranja Mariborčana "Nož, žica, Srebrenica" i "Kosovo je Srbija" u centru Sarajeva!

"Nakon toga nastao je opšti haos", piše pomenuti sarajevski portal.

Željezničar je osudio svaki vid nasilja uvjeren da će večerašnja utakmica biti besprijekorno organizovana.

''Imamo informaciju o neredima kod Katedrale. Ne mogu da potvrdim da se radi o navijačima našeg kluba jer su oni svoje okupljanje zakazali tek za popodnevne sate. Sve vrijeme smo na vezi s čelnicima Maribora, organizovana grupa od 526 njihovih navijača tek jutros je krenula prema Sarajevu i oni nisu ni blizu svog konačnog odredišta. Nerede su inicirali Mariborčani koji su neorganizovano i na svoju odgovornost došli u Sarajevo. Nadam se da će se na ovome završiti i da će ovo biti posljednja neugodnost pred večerašnju utakmicu'', izjavio je direktor Želje Dželaludin Muharemović Radio Sarajevu.

U prestonicu BiH je krenuo veliki broj gostujućih navijača, a prema zvaničnom sajtu slovenačkog kluba očekuje se da Mariborčani obore rekord na gostovanjima.

Očekuje se da će oko 600 ljubičastih biti na tribinama stadiona "Asim Ferhatović Hase" i biće smješteni na sjevernu tribinu.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 14:58 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Biju se bivša braća gdje stignu. Evo Borac u rukometu igra sa Šipcima sa Kosova. Kolika će tu količina neugodnosti biti za gostujuću ekipu.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 15:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Igrao je Borac prije nekoliko godina protiv siptara. .Cak je bila mirna atmosfera.Nisu tenzije bile kao sad.Pitanje je hoce li ovi iz ehf uopste dozvoliti da se igra u bl.Verbalno ih vrijedati najmaksimalnije.Ne pozivati na nikakvo dostojanstvo,toleranciju,fer.Jer na nasem Kosmetu zive ponosni i cestiti Srbi i krvolocno zivotinjsko pleme siptari.Pa da vidi to pleme kako je kad si manjina na srpskoj teritoriji.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 14:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sSGAvDxTsq8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 16:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kupi mi majko top,sta me natjera da od istog kretena pogledam klip idem ja za bosnu ili tako nesto

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Sada je i meni lakše. :lol:
Barem teret na pola-pola.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 19:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
Ravnogorac je napisao:
Igrao je Borac prije nekoliko godina protiv siptara. .Cak je bila mirna atmosfera.Nisu tenzije bile kao sad.Pitanje je hoce li ovi iz ehf uopste dozvoliti da se igra u bl.Verbalno ih vrijedati najmaksimalnije.Ne pozivati na nikakvo dostojanstvo,toleranciju,fer.Jer na nasem Kosmetu zive ponosni i cestiti Srbi i krvolocno zivotinjsko pleme siptari.Pa da vidi to pleme kako je kad si manjina na srpskoj teritoriji.

Проблем је у томе што ће они то осјетити само два сата док су дворани,а наш народ на Косову је 24 сата окружен њима и због тог народа доле добро треба размислити како се понашати на овој утакмици.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 19:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Razmisliti kako se ponasati?Pa nasima na kosovu ne moze biti gore,nema teorije.Borac ce i ovako u sledecem kolu ispasti...a siptari ce u revansu i ovako i onako vrijedjati borceve igrace do maksimuma.Tako da vrijedjati i ponizavati ih na sve nacine.Nema tu sporta nikakvog.Naravno verbalno,a ako zatreba skidati dresove ako nam se ne svidja njihov sadrzaj.Budimo mi malo primitivci a ne uvijek latini koji izvise.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2012, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
http://www.youtube.com/watch?v=cQL2MZ8yOmY&feature=player_embedded

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]