продајем књиге за прву годину медицинског факултета општи смјер. немам све књиге недостаје неколико, али имам већину и још имам доста неке додатне литературе. ево вам испод списак свега што продајем, па бих замолио колеге да ми кажу шта мисле колико бих могао добити за то све. не бих даа продајем одвојено него као комплет.
90% књига су скоро па нове. и није зато што хоћу да их продам, али неком бруцошу ово је најјефтинији начин да дође до буквално нових књига. ај молим вас процјените колико да тражим.
Анатомија:
Остеологија - копирана, али нова, дакле није кориштена, ишарана или раскупусана.
Анатомија горњег екстремитета – копирана, није ишарана нити било шта, једино је пола листова испало из корица јер сам једном гађао зид са том књигом

треба је само однијети у копирницу да је стави поново у ону машину и врати листове у корице, или како год се зове оно пластично чудо код копираних књига што држи листове на окупу.
Анатомија грудног коша – копирана, у потпуности нова и некориштена.
Анатомија абдомена - копирана, употпуности нова и некориштена.
Анатомија карлице - копирана, у потпуности нова и некориштена.
Јовановић анатомски атлас – копиран, али никад кориштен,у потпуности нов. то је црно бијели атлас.
Крмпотић анатомија човјека – такође копирана, али у потпуности нова.то је књига по којој се некад учило, сад може да послужи као додатна литература за учење и евентуално код писања семинарског.
Анатомија човјека приручник за практичну наставу – књига је копирана, али нова. у њој је све скраћено написано без детаља, али је зато лијепо објашњено.
Бошковић анатомија човјека - то је акњига анатомије. недостаје нешто детаља али је супер објашњено оно што има. књига такође посједује и црно бијеле слике тако да може послужити као помоћни атлас. књигу сам купио нову у књижари,платио око 30 КМ. сад је онако половна.
бонус: приручник за понављање градива. дакле то је она жута књига за полагање теста. у потпуности нова. ја је платио 20 КМ
Хистологија:
Основе хистологије – дакле она бразилска књига по којој сви уче. копирана, али у потпуности нова.
Основе ембриологије(Дуанчић) – такође копирана, али у потпуности нова.
бонус: практикум из хистологије, питања за тест из хистологије, око 1600 питања на 70 страница.
Физика:
Општа физика и биофизика(Мирјанић) – књига је очувана само је трећина листова испала из корица
бонус: скрипте за учење, практикум из физике, свих 12 вјежби урађено. неколикоодличних пушкица спремних за кориштење за практични
Хумана генетика:
Биологија са хуманом генетиком – књига је нова, ја је мајмун купио у књижари и платио 21 марку, а копирана кошта 7-8 марака.
бонус:практикум и неки задаци из генетике
Биохемија:
Биохемија (Саничанин) – књига је нова, ја је купио код професора и платио 30 КМ

неколико листова се одвојило од корица јер је слабо љепило
бонус:практикум и двије копиране књиге из хемије које су се прије користиле,београдска издања. могу послужити као додатна литература
test your medical english – књига за тестирање колико добро занте медицински енглески. међутим, ја сам имао и стандардну књигу али појма немам гдје ми је.
на све то као бонус дајем ДВД на којем има разних ствари, највише за прву годину. семинарски радови, пушкице, тестови, нетер и собота анатомски атласи, и неколико стотина слика препарата из хистологије. скрипте за клиничку праксу, разни тестови и свашта нешто
такође продајем и анатомску пинцету. у потпуности је нова, никад кориштена. платио сам ју 16 КМ
ee Sajin prepoznala sam ti nick pa da te pitam jesi li ti pisoa ono sve o medicini za 1.godinu..ako jesi,svaka ti cast....
Koja si sada godina?...