Ja nedavno uzeo ovo za 350. Polovan, uzeo ga tamo preko puta stadiona. Otišao sa drugom koji vozika te bicikle, relativno se razumije u to, obzirom da sam ja duduk. Gledao da bude ram auminijski i tjt.
_________________ ...na sjeveru smrtno je zima l na jugu pingvini jedu ljude l na zapadu ljudi ljude l a istok se trudi da kao zapad bude...
Ja nedavno uzeo ovo za 350. Polovan, uzeo ga tamo preko puta stadiona. Otišao sa drugom koji vozika te bicikle, relativno se razumije u to, obzirom da sam ja duduk. Gledao da bude ram auminijski i tjt.
Crni tensSa, pojedose ti steroidi oci
_________________ Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.
Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27 Postovi: 1377 Lokacija: Banjaluka
bzvz je napisao:
Ne bi ja dao toliki novac za polovan bajc. Jos ako mi ni prednju gumu nisu naduvali...
Ne bi ja dao toliki novac za polovan bajc. Jos ako mi ni prednju gumu nisu naduvali...
@srki, miša mu pa vidi kako se zove slika Nije to moj bicikl, već tako izgleda ovaj koji sam ja kupio, a ovaj sa slike je na drugom kraju svijeta
tensSa je napisao:
Oce to od manjka sna...
Vrijedi li icemu, kako se ponasa?
Mislim 350 za polovan bicikl nije malo.
Pa ja sam mislio dati oko 200 za polovan, al mi drug reče da ako hoću relativno dobar da uzmem, da bi se morao isprsiti za 250-300. Možda da sam se bolje cjenkao, da sam mogao nešto spustiti malo, ali mislim da je to otprilike neka realna cijena. Inače, taj lik prodaje većinom polovne bicikle od 500-600 KM, pa naviše. Ne bi vjerovao koliko apa neki ljudi daju za bicikl. A naravno, na buvljoj imaš i jeftinijih ali i lošijih modela. Ja sam generalno zadovoljan svojim, ovo malo što ga imam.
_________________ ...na sjeveru smrtno je zima l na jugu pingvini jedu ljude l na zapadu ljudi ljude l a istok se trudi da kao zapad bude...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu