Brigate BL je napisao:
Ne smeta meni sto je Stojkovic promijenio klub, pogazio rijec i postao izdajnik u pravom smislu te rijeci (njegov prelazak sam lakse podnio od Klea ), vec ljudi ne znaju kakva je on pojava. Sve i jedan trener i selektor je imao frku zbog njega i njegovih ispada...PLus je sad u losoj formi, sam Vermezovic kaze da covjek ima najmanje 10 kilograma vise...
On je u pravoj formi bio kad je branio za nas protiv Brage, i na pocetku u partizanu...
Ja na reprezentaciju gledam kao na ponos.. Ja sam uvijek bio za Klea u reprezentaciji, jer bi on donio kvalitet...
Problem golmana je jasan jer se luta.. Aleksic ima potencijal, ovaj klinac iz Partizana takodje...Ali mora se prihvatiti da nijedan golman nije 100 posto siguran... Evo svi sad zbog nesrece pisu bajke o Zvonku Milojevicu a njemu je u derbiju Brnovic (jedan od najnizih igraca Partizana ) dao gol glavom

..
Да ти кажем нешто,ја као и велика већина Партизанових навијача никада нећемо прихватити Стојковића као дио Партизана. Једноставно ,он није наш."Стојке Гробаре" могу да пјевају само неки клинци,или неки старији индијанци који везе немају шта значи Партизан.
Увјек ће ми бити дражи ови клинци који су резервни голмани и наравно Радиша Илић иако је канта од голмана,једноставно то су наши.
Што се тиче његових голманских квалитета-зна да одбрани све живо,а зна и да киксне,није стандардан голман.Уз то је дијабола у глави...Укратко,једва чекам да оде.Мада,до сада у Партизану се професионално односио према клубу и навијачима,без икаквих испада.
Оно што мени смета,то је чињеница да је испао из репрезентације буквално због свог доласка у Партизан. То је жива истина. И то је недопустиво!
Србија је изнад Партизана,Звезде,Војводине,Радничког из Ниша...Ако неко заслужује да буде
у репрезентацији он треба и да игра,без обзира које је навијаче издао,јели прешао из Партизана у Војводину или из Звезде у Партизан. То сви требају да схвате што прије.
Стојковић ако је издао ЦЗ због тога не треба да лети из репрезентације Србије(какав год је-он је тренутно најискуснији и квалитетнији наш голман).
Је ли Крањчар прешао из Динама у Хајдук?Јесте...И даље игра у хрватској репрезентацији најнормалније.
Како нико није избацио Милана Гуровића из кошаркашке репрезентације када је прешао у Звезду? Ион је издао клуб у који се клео,и он је шабан своје врсте...
Смијешно ми је уопште оволико расправљати о томе,али такви смо ми срби,зато смо ту гдје јесмо.