banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 04:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 416, 417, 418, 419, 420, 421, 422 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jun 2012, 06:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Prosto je. Dovedes svoje poslusnike i klimoglavce na sve kljucne pozicije, kad dodje vrijeme izbora oni ti se oduze glasovima i igranka se nastavlja.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 17:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne smeta meni sto je Stojkovic promijenio klub, pogazio rijec i postao izdajnik u pravom smislu te rijeci (njegov prelazak sam lakse podnio od Klea ), vec ljudi ne znaju kakva je on pojava. Sve i jedan trener i selektor je imao frku zbog njega i njegovih ispada...PLus je sad u losoj formi, sam Vermezovic kaze da covjek ima najmanje 10 kilograma vise...
On je u pravoj formi bio kad je branio za nas protiv Brage, i na pocetku u partizanu...
Ja na reprezentaciju gledam kao na ponos.. Ja sam uvijek bio za Klea u reprezentaciji, jer bi on donio kvalitet...
Problem golmana je jasan jer se luta.. Aleksic ima potencijal, ovaj klinac iz Partizana takodje...Ali mora se prihvatiti da nijedan golman nije 100 posto siguran... Evo svi sad zbog nesrece pisu bajke o Zvonku Milojevicu a njemu je u derbiju Brnovic (jedan od najnizih igraca Partizana ) dao gol glavom :(..

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 17:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
brigate a zasto se niko nije bunio protiv stojkovica od vas kad je dolazio iz petog tima sproting lisabona,kako je tad bio dobar za reprezentaciju?

evo i sad na predzadnjem derbiju svi igraci zvezde ukljucujuci i ovu trojicu reprezentivaca su pjevali maloumne pjesme za navijace partizana pa ja ne vidim da je igdje iko potegao pitanje zato oni igraju.kad stojkovic vas vrijedja onda je to nesto strasno,a kad ovi nas onda je to normala.isto tako stanojevic kad pjeva to se digla i kuka i motika,a ovi balavci kad pjevaju to je kao eto ponijelo ih malo.

da se razumijemo ni ja nisam za tog stojkovica u reprezentaciji,ali samo iz razloga zato sto nije u formi ili bolje receno malo kad je on i bio u formi

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 17:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
ja sam i tad pisao da ne znam sto ga zovu , ali tad je branio veoma dobro valjda da se dokaze da je golman, cim se ustalio na golu Partizana krenuo je sa glupostima..
Meni ne smetaju ni prozivanja ni pjevanja, meni je u prici oko Partizana smetalo sto je to posatvljeno na zvanicni sajt i sto je trener ucestvovao u tome. Ne mislim da su nasi bolji i to mi je na primjer bas zasmetalo poslije KUpa

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 18:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
ja sam i tad pisao da ne znam sto ga zovu , ali tad je branio veoma dobro valjda da se dokaze da je golman, cim se ustalio na golu Partizana krenuo je sa glupostima..
Meni ne smetaju ni prozivanja ni pjevanja, meni je u prici oko Partizana smetalo sto je to posatvljeno na zvanicni sajt i sto je trener ucestvovao u tome. Ne mislim da su nasi bolji i to mi je na primjer bas zasmetalo poslije KUpa

drago mi je sto slicno razmisljamo

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Brigate BL je napisao:
Ja sam uvijek bio za Klea u reprezentaciji, jer bi on donio kvalitet...

Не шали се ни ти, ни било ко други са Бразилцима, Алжирцима и сличним. Далеко им лијепа кућа.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 22:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Brigate BL je napisao:
Ne smeta meni sto je Stojkovic promijenio klub, pogazio rijec i postao izdajnik u pravom smislu te rijeci (njegov prelazak sam lakse podnio od Klea ), vec ljudi ne znaju kakva je on pojava. Sve i jedan trener i selektor je imao frku zbog njega i njegovih ispada...PLus je sad u losoj formi, sam Vermezovic kaze da covjek ima najmanje 10 kilograma vise...
On je u pravoj formi bio kad je branio za nas protiv Brage, i na pocetku u partizanu...
Ja na reprezentaciju gledam kao na ponos.. Ja sam uvijek bio za Klea u reprezentaciji, jer bi on donio kvalitet...
Problem golmana je jasan jer se luta.. Aleksic ima potencijal, ovaj klinac iz Partizana takodje...Ali mora se prihvatiti da nijedan golman nije 100 posto siguran... Evo svi sad zbog nesrece pisu bajke o Zvonku Milojevicu a njemu je u derbiju Brnovic (jedan od najnizih igraca Partizana ) dao gol glavom :(..

Да ти кажем нешто,ја као и велика већина Партизанових навијача никада нећемо прихватити Стојковића као дио Партизана. Једноставно ,он није наш."Стојке Гробаре" могу да пјевају само неки клинци,или неки старији индијанци који везе немају шта значи Партизан.
Увјек ће ми бити дражи ови клинци који су резервни голмани и наравно Радиша Илић иако је канта од голмана,једноставно то су наши.
Што се тиче његових голманских квалитета-зна да одбрани све живо,а зна и да киксне,није стандардан голман.Уз то је дијабола у глави...Укратко,једва чекам да оде.Мада,до сада у Партизану се професионално односио према клубу и навијачима,без икаквих испада.
Оно што мени смета,то је чињеница да је испао из репрезентације буквално због свог доласка у Партизан. То је жива истина. И то је недопустиво!
Србија је изнад Партизана,Звезде,Војводине,Радничког из Ниша...Ако неко заслужује да буде
у репрезентацији он треба и да игра,без обзира које је навијаче издао,јели прешао из Партизана у Војводину или из Звезде у Партизан. То сви требају да схвате што прије.
Стојковић ако је издао ЦЗ због тога не треба да лети из репрезентације Србије(какав год је-он је тренутно најискуснији и квалитетнији наш голман).
Је ли Крањчар прешао из Динама у Хајдук?Јесте...И даље игра у хрватској репрезентацији најнормалније.
Како нико није избацио Милана Гуровића из кошаркашке репрезентације када је прешао у Звезду? Ион је издао клуб у који се клео,и он је шабан своје врсте...
Смијешно ми је уопште оволико расправљати о томе,али такви смо ми срби,зато смо ту гдје јесмо.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Lik je primio klasičan centaršut na onoj turneji po Srednjoj Americi, samo izgleda niko Mihi nije pokazao. Krenuo je Miha pomalo arogantno, prvo insistiranje na himni, a sad vraća Stojkovića u trenutku kad je u očajnoj formi...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 22:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Lik je primio klasičan centaršut na onoj turneji po Srednjoj Americi, samo izgleda niko Mihi nije pokazao. Krenuo je Miha pomalo arogantno, prvo insistiranje na himni, a sad vraća Stojkovića u trenutku kad je u očajnoj formi...

Што се тиче Химне-ту га 101 посто подржавам! Ми смо изгледа једини народ који мораш учити и тјерати да поштује своје симболе...Ко стоку...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 23:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Gondra je napisao:
Једноставно ,он није наш."Стојке Гробаре" могу да пјевају само неки клинци,или неки старији индијанци који везе немају шта значи Партизан.

sve OKi, ali ovo :lol:

Znaci samo "vi" srednjih godina znate sta znaci partizan i kako si odredio hranicu izmedju klinaca i vas srednjih i ovih stariji. Nemam pojma sta si ovim hteo reci, ko je faca u ovoj prici

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 07:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Gondra je napisao:
Једноставно ,он није наш."Стојке Гробаре" могу да пјевају само неки клинци,или неки старији индијанци који везе немају шта значи Партизан.

sve OKi, ali ovo :lol:

Znaci samo "vi" srednjih godina znate sta znaci partizan i kako si odredio hranicu izmedju klinaca i vas srednjih i ovih stariji. Nemam pojma sta si ovim hteo reci, ko je faca u ovoj prici

ОК,није баш најјаснија реченица била,признајем. :D Хтједох рећи да постоји разлика између људи који долазе рецимо 2 пута годишње на Партизанове утакмице (углавном на европске,велике текме) и навијача који су годинама увјек уз клуб,и на утакмицама против Чукаричког.
Овима из прве групе,рецимо Стојковић је краљ јер је увалио циганима,прешао код нас и он је Бог.
Ти људи не разумију и не познају Партизанов идентитет,не виде да се тај човјек никада није уклопио у ову нашу причу,ту је чисто као професионалац,буквално као и странци у клубу.
Ето...да не кваримо више тему.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kvazi-Žigić Leka dobio nogu u Osasuni. Raskid ugovora.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 10:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Kvazi-Žigić Leka dobio nogu u Osasuni. Raskid ugovora.

ide valjda u tursku kod kerleuse

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 10:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
?! Zar ljudi nisu jedva navukli para da ga zadrze i sad ga otjerase? :D A nije ni igrao nesto puno zbog povrede..

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Danas pocinje Evropsko prvenstvo do 19 godina, nasi su krnjavi jer Partizan nije pustio svoje igrace(kao povrede ovo ono). Vjerovatno im Srbija nije bitnija od priprema za utakmicu sa amaterima iz luksemburga ili lihtenstajna (koje bi i Sloga iz Doboja dobila 3 razlike)... Ali dobro, da ne bude da uvijek prozivam nase crno bijele patriote drzacemo da je do povreda :) (ko li ce mi sad odogoriti na ovo? 8) )

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ima prenos i na RTS i na ES.

Evo ti odgovor :)

http://www.mozzartsport.com/vesti/aksen ... a-partizan

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Ima prenos i na RTS i na ES.

Evo ti odgovor :)

http://www.mozzartsport.com/vesti/aksen ... a-partizan

:pukeleft:

Al jebiga, mozda ovako krnjavi i uradimo nesto.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 15:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ne znam sta je u pitanju ali je stvarno sramota da partizan nije pustio igrace,pa jebem mu koji qrac onaj nadj dupelizac sere kad se ne zovu igraci :angry4: :angry4:

i kakva je ovo selekcija u19,od kada ide ovo u19?

citam da mihajlovic rece da nece nikog da moli da igra,pricao je sa bojanom i bojanovim starim tako da postoji mogucnost da i on uskoci

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 16:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ni ja nisam bio da Zvezda pusti Mijailovića jer je baš potreban ekipi, ali ni on nije zreo igrač i mislim na kraju da bi mu bilo loše uskratiti ovakav šampionat jer takvih prilika nema previše u životu. Uostalom, Robi je bio najbolji igrač na svjetskom za mlađe selekcije i sigurno zna što ga je pustio. Šteta što Partizan nije pustio klince da budu sa vršnjacima. Još su doveli Pauljevića za kog očekujem da bude starter ispred Aksentijevića :-?

Citiraj:
citam da mihajlovic rece da nece nikog da moli da igra,pricao je sa bojanom i bojanovim starim tako da postoji mogucnost da i on uskoci

Treba nam k'o nikad, ovi špicevi sad su sprdnja. Vidjećemo kakav je Babalj, možda ga preotmemo Ozijima, meni su prvi utisci fini, ali na osnovu šturih izvještaja doduše.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mora Babalj jos pure jesti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 416, 417, 418, 419, 420, 421, 422 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]