banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jun 2025, 10:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jun 2012, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Moja je djevojka druge vjere i nacije i nisam imao problema sa roditeljima. Mislim da je to vise do zatucanosti i kucnog odgoja..

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 16:28 
skeva je napisao:
Moja je djevojka druge vjere i nacije i nisam imao problema sa roditeljima. Mislim da je to vise do zatucanosti i kucnog odgoja..

x2

I moja je (polu) druge nacije, ali nikakvih problema nisam imao sa tim, ni kod roditelja niti ikog drugog, njima je najbitnije da je ona normalna (citaj: kultura, ljubazna, dobra itd, itd) i to je to...

Jedino sto je nekad zezam, ali boze moj, mora se malo... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 18:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Meni su roditelji zatucani, pa sam tako i ja ostao zatucan :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
moja djevojka je iz srpca....jeste malo problem da se naviknes u pocetku,ali ljubav prevazilazi sve...:P

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 18:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
alkibijad je napisao:
moja djevojka je iz srpca....jeste malo problem da se naviknes u pocetku,ali ljubav prevazilazi sve...:P

Ahahaha,bio sam i ja s jednom iz ravnice,razumijem jeste zaista kulturoloski sok.

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 28 Jun 2012, 18:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2011, 23:57
BSE je napisao:
azdajica-ny je napisao:
tata mu je crnac(s nekim francuskim porijeklom)sa Arube,mama sa sicilije...+moj mix... :lol:

necu ni da pitam na sta to lici :D

Ma samo nek su ziva i zdrava! :)

PS:I ja sam iz mjesovitog braka.. x)

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 19:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jun 2012, 17:03
tensSa je napisao:
Ima svakakvih debila...

:D :D :D
Genije!

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 19:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Al ima jos veci genije, Tesla takoreci.
Ovaj sto je u isti kos strpao ustase, mudzahedine i cetnike.
Bravo istoricaru, realisto!

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Meni su starci iz različitih etničkih grupa a što se tiče religije oboje su ateisti baš kao i ja. Stari je takođe pola - pola.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
skeva je napisao:
Samo čekaj dok te ne stigne, a kad tad ćeš uvidjeti da su ti zatucani ipak u pravu i da ta njihova zatucanost nije sama od sebe već ima neki uzrok, korjen tome.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 22:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
hercegovac27 je napisao:
Meni su starci iz različitih etničkih grupa a što se tiče religije oboje su ateisti baš kao i ja. Stari je takođe pola - pola.

Ti si napolitanka!! :D :lol: :D

Šala naravno ali mi to pade na pamet sada. Tako se nazvala jedna cura iz Mostara a dolazi iz mješanog braka.
Kraljica :lol: :lol:

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 00:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Oldboy je napisao:
Al ima jos veci genije, Tesla takoreci.
Ovaj sto je u isti kos strpao ustase, mudzahedine i cetnike.
Bravo istoricaru, realisto!

"Ovaj" forumaš, koliko znam, od prošle godine nije među nama, zato je možda bolje ne naslanjati se na taj stariji dio teme, prosto iz poštovanja prema ljudima koji nisu u stanju da odgovore. Bez obzira da li su bili u pravu ili ne.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 06:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Nisam upucen.
Hvala na informaciji i zao mi je ako se neko zbog mog neznanja uvrjedio.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 22:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Srbe kao naciju krasi krmeća inferiornost. Neću ja citirati čupavog akademika Raškovića, ali moram da prihvatim činjenicu da ono što srbi puše na ovi prostorima nikada niko nije pušio još od drevne sumerske civilizacije.
Čovjeka sredina odredi kojoj japiji pripada, odnosno što se tiče ovih što im nije važno ko i zbog čega mogu da im poručim da je njihovih istomišljenika puna ravna dolina Save i Une oko Jasenovca i Donje gradine.
Primjer je jednostavan! Ideja komunizma kroz prizmu bratstva i jedinstva svih jugoslovenskih naroda je definitivno umrla u glavama svi Hrvata, Slovenaca, Makedonaca, Crnogoraca i Bošnjaka pogotovo. Njihova socijalistička teorija omeđena je uskim dnevnim nacionalnim interesima i željom za što komotnijim životnim prostorom. Takve cjeline po pravilu ne prihvataju koncept titovog socijalizma i potpune duhovne jednakosti, tačnije rečeno duhovne isključenosti, među svim južnoslavenskim plemenima. Srbi su u miraz raspadom, ostavinskom raspravom nakon smrti majke Jugoslavije, čitave zajednice dobili i sistem JNA koji je rastao i pukao po ovim osnovama. Danas djelovi tog sistema, koji nije pokušao ni da se odbrani na pozicijama samouništenja, žele da nametnu svoju tezu o prilikama koje mogu da dovedu do pomirenja među narodima bivše SFRJ. Drugovi jugosloveni narod se odavno pomirio, odgovorno tvrdim, oplakao mrtve, polizao svoje rane i danas živi svjestan vremena i svoje uloge u zajednici koja je nasljedila prethodni sistem. Evo ja, prije dva dana sjedio sam sa hrvatima u mostaru, a nekoliko sati kasnije sa bošnjacima u jablanici, oba naroda imaju ozbiljne i jasne stavove prema svemu što im se dogodilo i nevjerujem da će ikada biti poštenijeg odnosa među njima nego što je to danas. Naravno isto tako nemaju problem sa repovima Jugoslovenske narodne armije i njihovim brakovima po partijskoj dužnosti.
Takve stvar treba gledati u maniru velikih majstora šaha poput Svetozara Gligorića, Viktora Kočnoja, Karpova ili Kasparova. Šta se događa sa sledećom generacijom i kako ona gleda na sistem vrijednosti u narednom periodu. Ko su i šta su djeca tih ljudi kako ih odgajati u sredinama gdje se budu rađala? Kako ih poslati u školu i kako im dati duhovne vrijednosti?

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 06:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Taj mit bratstva i jedinstva u njihovim glavama nikada nije ni postojao.
Pogotovo ne kod hrvata.
Glupi srbi su zeljeli da vjeruju da se volimo, iako nikad nismo i nikad necemo.
I nakon jasenovca, jadovna i drugihlogora mi opet sa njima, nakon bljeska i oluje mi opet kod njih na moru, a klace nas opet prvom prilikom.
I to braca, tate i rodbina nasih mjesanih zena.
Ali bice alternativa, bjezi od kuce i neka ti djeca jezik zaborave jer jebi ga tata je volio egzotiku.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
skeva je napisao:
Samo čekaj dok te ne stigne, a kad tad ćeš uvidjeti da su ti zatucani ipak u pravu i da ta njihova zatucanost nije sama od sebe već ima neki uzrok, korjen tome.

Zbog takvog razmisljanja i ratujemo svakih 50 godina :) , al dobro, svako ima svoje misljenje :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Samo čekaj i vidjet ćeš.
A ovaj zadnji put smo ratovali upravo zbog suprotnog, jer se nismo jasno podjelili i odvojili, već nas se trpalo u nekakvo lažno "bratstvo i jedinstvo" kao svejedno je koje je ko nacije i vjere, aha jeste ali ukurcu :roll:

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 12:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Sve razlike (materijalne, obrazovne, estetske) prave probleme ali su isto tako i izazovne.
Sve je stvar odluke.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Samo čekaj i vidjet ćeš.
A ovaj zadnji put smo ratovali upravo zbog suprotnog, jer se nismo jasno podjelili i odvojili, već nas se trpalo u nekakvo lažno "bratstvo i jedinstvo" kao svejedno je koje je ko nacije i vjere, aha jeste ali ukurcu :roll:

Kako ces se odvajati kad niko ne zna ko mu je djed a ko pradjed, ciju babu je silovao turcin a ciji djed je presao na islam. Realno cistokrvnih ljudi je veoma malo, tako da sve je stvar u glavi, ako odlucis da budes jedno to ces biti, takodje ako odlucis da tolerises razlicitosti niko te ne moze sprijeciti u tome, i problema ces imati samo ukoliko ti zelis da stvaras sebi probleme...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]