banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 11:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Jeste li ijednom šetali
Da 8%  8%  [ 6 ]
Da i opet ću 12%  12%  [ 9 ]
Da i nikad više 5%  5%  [ 4 ]
Ne 19%  19%  [ 14 ]
Ne ali hoću 14%  14%  [ 10 ]
Ne i neću 42%  42%  [ 31 ]
Ukupno glasova : 74
Autoru Poruka
 Tema posta: "Picin šetač"
PostPoslato: 25 Jun 2012, 21:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Punjena je tema o Picinom parku pa da vidimo jeli to bila šuplja priča ili vam je stvarno stalo da se nešto učini po tom pitanju, ja lično sam navratio samo jednom (bio u prolazu).

Vrh

Tema posta: Re: "Picin šetač"
PostPoslato: 25 Jun 2012, 21:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Imao si jednu dobru temu...Treba stati kad si na vrhu....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 21:13 
Veteran
Veteran

Ma ovo me baš zanima, gledao sam sa balkona razne likove što se muvaju dole pa me baš zanima ima li među njima forumaša s obzirom na veliko interesovanje na forumu za isti.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Wrangler je napisao:
pa me baš zanima ima li među njima forumaša

:roll:
Banujte ga!

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 22:40 
Veteran
Veteran

OFM kurči se ti koliko hoćeš ali anketa sve govori.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 22:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Жалосно је да је 44% одговора "Ne i neću".Дркаџије за тастатуром ...

Исправио сам прије него што си написао.

Poslednji put menjao Caplar dana 25 Jun 2012, 23:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 23:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
14

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Ma za šta da šetam?!

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 23:02 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
za narod..

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 23:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Па можда зато што ће сутра тако урадити и у младену стојановићу и свим осталим парковима и онда ће полако да крену да руше све што стигну,а да нису зграде.Ал зато ће те ви и даље говорити како вам се не свиђа Бања Лука,како је сад превише бетона,да нема више зеленила итд.Сви су знали да је та прича изгубљена,да има папире и да се ту више мање не може ништа учинити.Али битно је било отићи,скупити се,потписати петицију,ПОКАЗАТИ ТИМ ГОВНАРИМА да не могу да раде шта хоће и шта пожеле.Сви се буните што нам власт краде на таквим пројектима,а кад треба изаћи на протест и сл. нигдје никога.Па погледајте мало на комшије са запада,за 10 фенинга спуштање плате одма нереди избију.Могли би се угледати на њих.

Трудим се избјегавати овакве интерет(шугаве) расправе,гдје ће увијек неко кренути нешто као да ме поклапа,ал ето не могу да искулирам овакве,стварно,поражавајуће чињенице.

Едит: Спавач ничија није до зоре горила. :wink:

Poslednji put menjao Caplar dana 25 Jun 2012, 23:09, izmenjena 5 puta

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 23:06 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Caplar je napisao:
Па можда зато што ће сутра тако урадити и у младену стојановићу и свим осталим парковима и онда ће полако да крену да руше све што стигну,а да нису зграде.Ал зато ће те ви и даље говорити како вам се не свиђа Бања Лука,како је сад превише бетона,да нема више зеленила итд.Сви су знали да је та прича изгубљена,да има папире и да се ту више мање не може ништа учинити.Али битно је било отићи,скупити се,потписати петицију,ПОКАЗАТИ ТИМ ГОВНАРИМА да не могу да раде шта хоће и шта пожеле.Сви се буните што нам власт краде на таквим пројектима,а кад треба изаћи на протест и сл. нигдје никога.Па погледајте мало на комшије са запада,за 10 фенинга спуштање плате одма нереди избију.Могли би се угледати на њих.

naprotiv, pokazali su da mogu raditi sta pozele..

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
zelja mi je da zivim van grada i prkosim zelenilom "banjalucanima"

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Hocete prestati vec jednom otvarati teme o pici, ima ih vec 10 i svaka se svodi na isto.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Caplar je napisao:
Сви су знали да је та прича изгубљена,да има папире и да се ту више мање не може ништа учинити.Али битно је било отићи,скупити се,потписати петицију,ПОКАЗАТИ ТИМ ГОВНАРИМА да не могу да раде шта хоће и шта пожеле.Сви се буните што нам власт краде на таквим пројектима,а кад треба изаћи на протест и сл. нигдје никога.

prvo da se od srca nasmijem....
tako je, da izgubim i ovo malo vremena da im objasnim da ne mogu sta hoce i kako hoce...
ja se licno ne bunim, gledam masu i povremeno se nasmijem, nemoj generalizovati....
i ne pamtim nijedan protest od onih incidenata sa ferhat pasinom dzamijom... tad su bili zadnji i ne vidjeh ih zadnjih godina...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 06:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Caplar je napisao:

Трудим се избјегавати овакве интерет(шугаве) расправе,гдје ће увијек неко кренути нешто као да ме поклапа,ал ето не могу да искулирам овакве,стварно,поражавајуће чињенице.

Едит: Спавач ничија није до зоре горила. :wink:

PatriJota, setas li ti ili palamudis za tastaturom iz tudjine?
Ovi setaci kozice su toliko smorili da fascinira koliko se jedna dobra ideja moze ogaditi i iscijediti. Nakon mjesec dana jos oni kao nesto mitinguju, osladilo im se da izadju u dnevnik. Bez konkretnih zahtjeva, maksimalno politicki obojeni, wannabe revolucionari kojima fali petlja da bi stvarno bili, vecinom besposlicari kojima popodnevna setnja dodje dobro da popiju koje pivo i vide moze li se koja iz grupe privesti i sad ti dosao ovde i prozivas nesto ljude kojima nije bas do palamudjena u prazno, vec mozda i rade nesto u zivotu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 07:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2012, 09:07
pa buduci da zivim blizu svaki dan kada sam isao u centar isao sam poprijeko kroz picin park, a sad moram okolo, jebem im...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 08:11 
Veteran
Veteran

Ne i necu 44% glasova, vlastodrsci su i dobri kakav je narod, treba nama uzeti i ovu koru hljeba koju jos imamo. Tesko da ovde krene na bolje.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 11:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jun 2012, 17:03
Wrangler je napisao:
Ne i necu 44% glasova, vlastodrsci su i dobri kakav je narod, treba nama uzeti i ovu koru hljeba koju jos imamo. Tesko da ovde krene na bolje.

Ma brate opusteno, bolje Dzoni nego picin setac :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Wrangler je napisao:
OFM kurči se ti koliko hoćeš ali anketa sve govori.

šta će forumaš u šetnji :roll:
svaki čestiti forumaš sjedi za tastaturom i kenja o svemu i svačemu, ne pada mu na pamet da šeta okolo i palamudi vazeći, prema tome, te koji šetaju ne treba krasiti tim časnim pedigreom "forumaš".

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 16:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Tamo sam kad imam vremena, bio sam 10-15 puta. Često se okupi sasvim pristojna masa, ali sam primjetio da se uglavnom vrte manje više isti ljudi, što nije OK, pokret bi trebao da više raste, pa ovom prilikom pozivam sve koji mogu da dođu da se priključe. Moram reći da bude super druženje, upoznao sam dosta stvarno zanimljivih ljudi, a u svakom slučaju je bolje izaći iz kuće, šetati i družiti se, nego sjediti za kompom i blejati u monitor, ili sjediti u kafani i cijediti pivu kroz zube.

Evo, za četvrtak najavljuju i dobrovoljno prikupljanje hrane za socijalno ugrožene, pa dođite i dajte svoj prilog:
http://www.banjalukalive.com/banjaluka/setaci-pomazu-samohranim-roditeljima.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]