banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 11:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 795 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 40  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jun 2012, 01:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ne daj se sputavati u sebe. Makar i ne bio gojko.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 01:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
osamstotinazena je napisao:
:lol: :lol: :lol:
Joj ljudi kako je gadno sputavati gojanizovani humor u mene :lol: :lol: :lol:

+1

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 01:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ljudi, čir. Bez sputavanja. Zbog vašeg zdravlja. I širokih pogleda.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 05:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
A šta napraviste od teme. A bila dobra tema, taman krenuli Žabare pljuvato k'o što i jest red... :lol:

A šta onaj mali Šved nas promoviše po Jevropama?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 07:30 
Citiraj:
Al ja ne volim Bl i nikad necu shvatiti kako neko moze da se ponosi da je rodjen u istoj. Puna je nekulture, seljastva, zatucanih ljudi, nacionalista, loseg alkohola, neobrazovanih ljudi na vodecim pozicijama, ecc.

Slazem se za boldovano, ali to opet nije razlog da ne volim BL kao grad...i nije bas da je puna seljaka, da ih ima, ima ih, ali kada neko kaze "puna seljaka" racunam da ih je bar 7-8 na 10 ljudi, a nije toliko sigurno.

Vise mi smeta sto je grad postao penzionerski, kada god se nesto desava tj. koncert ili svirka na otvorenom penzioneri kenjaju kako je glasno i oni jadni ne mogu spavati...

Nisi ti bila u Doboju da vidis sta je seljakluk i zatucanost...maloprije idem kuci, a baja 10-ak metara od mene istrese slinu na po ulice...juce zvaljo neki ide iz baste i baci kesu sa smecem pored mog (sluzbenog) dvorista, necu komentarisati sta sam uradio, nije za foruma....zatim seljacina parkira audija na pola trotoara, a preko ceste je parking sa 5 slobodnih mjesta...ima jos hrpa primjera, ali naveo sam neke koje ja uocavam...i takvih ima u svim gradovima, ne samo u BL ili Doboju ili Derventi, Prnjavoru...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Napokon je neko shvatio poentu napisanog. Najgore mi je kad se ljudi zapale i izvlače iz konteksta, a ne sagledavaju realno situaciju. Ok, mnogima je dobro jer u boljem nisu živjeli. Al ja stvarno objektivno pričam, ne da mi se sad tu raspravljati nadugo i naširoko. Napisala sam šta mislim. A ovdje ljudi kao da si im opsovao mater kad se protiv Bl priča.
Sreća, to me ne tangira, uvijek ću reći da je Bl sranje i da se mnogi u stvari boje da započnu negdje drugo više nego što im se sviđa da žive tamo. Al to je drugi par opanaka.
Ono što me posebno oduševilo je prozivanje da često kačim slike na autoportretu. :lol: NE znam kakve veze fotografija ima sa Banjalukom, al dobro. U nedostatku argumenata, budale vade nešto potpuno nevezano.
Cheers!

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ja stvarno ne razumijem zašto su se svi okomili na djevojku samo zato što ima svoj stav. :scratch:

Meni je BL drag grad jer sam ovdje rođen i proveo veći dio života, ali da budem u prilici ići negdje dalje i nastaviti život sigurno bi to učinio. ;)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zato što se oni drže zajedno jer čim neko kaže nešto s čim se (svi oni) ne slažu, onda drvlje i kamenje. Al to je čista frustracija.
Idem sad da stavim novu sliku na autoportret :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Zipo junače kakav ti je to avatar i jesi li osim što si promijenio nick, promijenio i pol?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Prasence, nemoj ovo previše uzimati ka srcu, niko nema ništa protiv tebe, pa ni ti nemoj posmatrati lično. Svako ima svoju percepciju života, nekome je zaista lijepo u Banja Luci, a nekome nije. Nekome je svaka sredina mala (gđa Šljivka) ali kada pričaš ne moraš generalizovati, sa BL u isti koš uvijek stavljaš prostakluk, neobrazovanost, necivilizivanost. Zar su zaista svi takvi? Naravno da nisu. Tvoje mišljenje koje imaš o BL mi poštujemo. Reci ti meni iskreno, jesi bila možda u predgrađima Rima i jesi vidjela kakva razmišljati i kakav način života vode imigranti tu, jesi vidila stepen civilizacije tu? Jedina pozitivna stvar su jeftina odjeća i jeftine tete. Na primjer ja smatram Banja Luku kao lijep grad ali tu bih se teško prilagodio zato što ste previše prisni, jedni uz druge a to meni naročito ne odgovara. Međutim, zar nije malo glupo reći da ti je BL sranje?

Šta hoću da ti kažem, ne moraš se ti diviti Banja Luci i u tvom slučaju gajiti lažnene nade kako nosiš BL u srcu i slično.. Ali bar ispoštuj sredinu iz koje si došla, jer čovjek koji nezna da cijeni svoje, ne zna ni da cijeni tuđe.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Malo me zeza gramatika jer sam se vratio među narod skandinaviski, pa ako ima grešaka zanemarite. Ovako održavam jedini kontakat sa srbljem balkanskim.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danny, bila sam u Rimu puno puta i dugo.. I naravno da ima gore nabrojanog. Al volim velike gradove jer možeš vidjeti sve i nisu zatvoren sredina. Bl je meni mala i zatvorena sredina. I vidiš kako je čim nešto kažeš ljudi planu.
Čak i da je lično, mene to ne zanima. Ja sam individua za sebe i ne potresaju me mišljenja grupica ljudi na forumu.
Al drago mi je da neko ipak vidi šta ja hoću da kažem.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sta definise neki grad kao otvoren, a sta kao zatvoren?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A možda su vezani za svoj kraj? Rim je pun raznoraznih nacija i raznoraznih rasa, ali će većina tih ljudi reći ko su i šta su, naravno, Rim ih tad previše ne zanima... Kakva god da su, to je ipak grad gdje si ti rođena (BL). Zar je moguće da je sve, baš sve u BL sranje? I baš ništa nema da tebe, osobu širokih shvatanja (što je u redu) može privući? I baš niko nema ko voli Kjubrika ili ko je čuo za njega. Pa samo na forumu imaš bar 10 osobe koje su aktivna na PDF filmovi i imaju znanja oko toga. I da, Bergman je bolji :)

Kad ti ponovo budeš bila u četvrtima Rima o kojim ja pričam, priupitaj vesele rumene momke što prodaju onu odjeću odakle su. Kad ti oni kažu odakle su, ti ih pitaj a zašto nisu zaboravili tu zemlju, da li ih nervira i da li im je njihova zemlja porjekla (vjerovatno najsiromašnija zemlja Evrope) sranje. Znaš ti o kojem ja narodu pričam.

Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ташко je napisao:
Sta definise neki grad kao otvoren, a sta kao zatvoren?

Moraš iz Evrope biti da bi to znao...ne ide to tako odavde...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa zato i pitam. Mozda mi ovi iz Evrope objasne.
Sta se to moze u Rimu, a ne moze u BL.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 19:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2007&mm=06&dd=01&nav_id=249372

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Divno. Da hoce ovako i kod nas.

Halfica mi zivi u Udinama. Kaze da hasis ide ko halva.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
zLo_krme je napisao:
Mrkvice - ne trebate. Al ja ne volim Bl i nikad necu shvatiti kako neko moze da se ponosi da je rodjen u istoj. Puna je nekulture, seljastva, zatucanih ljudi, nacionalista, loseg alkohola, neobrazovanih ljudi na vodecim pozicijama, ecc.

I kakve veze ima Tanja Shljivic?

evo ja ću ti objasniti. imaš duhovni i intimni zavičaj. ovaj prvi sama biraš, možeš da živiš gdje god hoćeš i to smatraš svojom domovinom. i to je ok.
intimni je mjesto gdje si rođena i odakle vučeš korijene. svi smo emotivno vezani za njega iracionalno i nema tu šta da se objašnjava zašto je neko ponosan na svoj rodni grad, čak i ako je neka selendra u kome živi najgori ološ.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2012, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Zaboga prekinite trollovat temu il je bar trollujte tako što ćete povesti diskusiju u nekom vedrijem tonu, ima svako pravo da nešto voli ili ne voli i da to kaže...
Ja recimo BL volim, al kad diplomiram, ako ne budem osuđen da prodajem sladoled odoh u džamahiriju.
Zbilja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 795 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 40  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]