V@nja je napisao:
Ja bas volim HTC, ali je Evo 3D jedan od njihovih modela koji me bas nimalo ne privlaci

Isao bih sa Atrixom za te pare
Ili stisnuo guzove za jos para pa ganjao One S

Dijelim mišljenje za HTC, a i za Evo, inače ne bih razmišljao...
Procesor, displej, itd...jesu bolji, značajno, na One S-u ali trenutno mi nije nešto do stiskanja guzova za 1000 maraka, imam drugih stvari na koje moram potrošiti te pare htio-ne htio. A i onda bih sačekao malo dok se ne riješi opoziv One X-ova, jer im je cijena tu, u 100-tinjak maraka.
goxon je napisao:
ako mislis slucajno uzimati Atrix preko mtela javi se da ja uzmem lapdock;)
Neću uzimati preko m:tel-a, ali bih ganjao sa lapdock-om. Čisto iz fazona.

<Enter_name> je napisao:
Atrix je odlican telefon, i sam sam ga htio kupiti, ali se onda pojavio RAZR

Sto se tice Motorole, ovo mi je treca zaredom i vrlo sam zadovoljan s njihovim telefonima...
E, ovo su konkretne informacije. Razmotriću i RAZR... Usput, tvoje mišljenje, Tegra vs. OMAP?
tensSa je napisao:
E. sta ti se nije svidjalo u vezi motorole?
Meni isto atrix djeluje predobro kada gledam specifikacije, pa ako ima nesto da bih trebao znati da se ne zeznem pri kupovini...
Pročitaj opet post...tu, zadnju, Motorolu sam imao prije 10-11 godina, i mnogo, mnogo nerava mi je pojela. Baterija, bagovanje, itd.
No, sama činjenica da Motorola i dalje proizvodi telefone, nakon takvog fijaska (uopšte, početkom 2000-tih su pravili katastrofalne telefone, koliko se sjećam) bi trebala da znači da su se mnogo popravili.
wizzy_bl je napisao:
E ovako..kupis evo u mtelu uz pretplatu,recimo 1 godina 350km (smart l)...odvojis sa strane jos 200km i odes na pik..trazis zamjenu...mozes svasta uzeti za NOV EVO 3D +200KM

Za Evo 3D + 200 maraka ćeš, sem pomenute električne kosilice i bureta za rakiju (djedovo, za njega bi(h) morao čekati dok ga nagovori da da) mogao dobiti nešto u rangu max. 500 maraka, zato što Evo 3D nov ide 350-550KM, zavisi ko i zašto prodaje, tako da ti ga u zamjenu niko neće računati preko 350...