banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 09:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jun 2012, 09:35 
Gadno je kada se predje sa hardverskih tipki na obican touchscreen, ja jos ne mogu supermaria prezaliti...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 17:27 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 08 Jul 2009, 14:37
E . je napisao:
Znam na šta misliš - igram se ovih dana sa Arc S-om i telefon je stvarno predobar za takav hardver, ali...nnnm...

Sve je ok,sve super fercera ali nije to to. :D
Definitivno se vracam na HTC nakon Xperie.

wizzy_bl je napisao:
@maniak

Kakav je xperia s...jel ogromna razlika u odnosu na arc s..tj..vredi li doplacivati cc300km

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Ja sam nesto slicno i uradio,doduse prosao sam jeftinije malo.

Imao sam Arc S koju sam prodao,pa sam uzeo Evo 3D.

Prodao 3D uzeo Xperiu S. Definitivno se ne isplati doplacivati sa Arc S za Xperiu S nekih 300KM radi tih nekih 12mpix,koji su u sustini isti k---- k'o ovih 8mpix na Arc S.Radije cekaj jos nesto bolje i spektakularnije od Sony-a,ili jednostavno predji na HTC. 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
što si prodao Evo 3d? Ja se taman navukao na 3d crtaće, ne bi se sad mogao rastati od njega :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Kolega mi ima evo 3d,pa se cesto igram sa njim...meni je ekran nekako bolji kod arc s,manja refleksija,bolji kontrast....efekat 3d mi je samo smaranje za oci..od toga mi se manta :)

Ono sto sam primetio..da je nesto brzi od sonya

*pretpostavio sam da mi se ne isplati,samo sam htio da cujem utiske o radu,jer mi se nekako svidio estetski,kao u ostalom i arc...realno,za sada arc s pokriva apsolutno sve moje potrebe,taako da..kako je krenulo,zadrzat cu se na njemu jos neko vreme :)

Htc sam ranije koristio,touch hd,ne znam zasto mislite da je puno bolji od sony....izuzev sens,koji je extra

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 01:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Jste nešto brži...vjerovatno je do, u prosjeku, duplo jačeg hardvera...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 07:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da..al postavlja se pitanje..da li je ovaj sony spor???da ti ometa svakodnevni rad?ja mislim da nije...

*npr ja nikad ne bi uzeo evo 3d pored arc s...zasto,zato sto mi je razlika u brzini uglavnom vezana za teoriju(nesto malo se primeti u praksi),zato sto mi sony ima bolji ekran,zato sto mi je evo ruzniji 10 puta :)

**misljenje bih promenio da se pojavi neka aplikacija koju evo moze a arc ne moze pokrenuti zbog losijeg hardvera...ili da sam ljubitelj igrica,pa mi bolji hardvrer smanjuje loading time :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 07:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uopšte se ne postavlja pitanje... Huawei U8110 je spor da otežava rad, bilo šta brže od njega nije sporo.

Sent from my Nokia 9210i using Tapatalk_alpha

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Onda se razumjemo u potpunisti...evo 3d je trenutno best buy u mtelu..a xperia arc s je po meni best buy u polovnjacima,tj sve ispod 400km za telefon bez packe,garancija

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 14:18 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 08 Jul 2009, 14:37
dtkbl je napisao:
što si prodao Evo 3d? Ja se taman navukao na 3d crtaće, ne bi se sad mogao rastati od njega :D

Kao što već neko reče,3D efekat je samo smaranje za oči.
Arc S je dobro služio,ali ko voli poigrati neki zahtjevniju igru(Shadowgun npr.) u tom slučaju 3D je dosta bolji od Arc S(jači hardver),ima bolji framerate uprkos većoj rezoluciji ekrana.
Evo 3D se po benchmarku može 'ladno porediti sa Xperiom S. 8)
A to da je Evo 3D ružniji od Arc S,stoji.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 11:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Mar 2007, 23:52
Zna li neko da li se EVO 3d jos uvijek moze uzeti u mtel-u ?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nemam pojma, pitaj u m:telu.

Usput...nisam mislio ovako skoro mijenjati telefon, ali izgleda da ću morati.

Stvarno mi ne pada na pamet davati 700-800 maraka za Galaksije i slično, pa sam gledao po pik-u šta se novo može naći do nekih 500 maraka...sad se dvoumim između:

HTC Evo 3D - Snapdragon i A8 ginu žešće od Tegre i A9-ke, Wimax chip pojede bateriju, a sem toga mi cijela ta 3D priča ide na živce i čini mi se jeftina plastika.

Motorola Atrix - Djeluje mi moćno, ali je Motorola, a zadnju Motorolu sam negdje juna 2002. ugasio i ostavljajući na policu na kojoj i sad stoji rekao: "Nikad više."

Words of wisdom?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
ja imam atrix i zadovoljan sam njime. prije njega sam ima Milestone, i sto se tice kvaliteta odlicni su Motorolini telefoni. kod nas nisu nesto zastupljeni...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ja bas volim HTC, ali je Evo 3D jedan od njihovih modela koji me bas nimalo ne privlaci :?
Isao bih sa Atrixom za te pare
Ili stisnuo guzove za jos para pa ganjao One S :oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
ako mislis slucajno uzimati Atrix preko mtela javi se da ja uzmem lapdock;)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
V@nja je napisao:
Ja bas volim HTC, ali je Evo 3D jedan od njihovih modela koji me bas nimalo ne privlaci :?
Isao bih sa Atrixom za te pare
Ili stisnuo guzove za jos para pa ganjao One S :oops:

sve u redu samo kupiš 2 Evo-a za One S, a da je duplo bolji nije. Ako ih bude još na Mtel-u ili naletite, ko ja na novog za 400 km, nećete se pokajati.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2012, 23:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ja bih isao na One S, trenutno jedan od najodmjerenijih telefona na trzistu ;)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 00:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
sve u redu samo kupiš 2 Evo-a za One S, a da je duplo bolji nije.

Da, s tim da nikad u svijetu mobilne telefonije cijena : kvalitet nije bilo 1:1
Mene taj 3D ne privlaci (daleko od toga da je telefon los, ja samo govorim po licnim preferencijama)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 00:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
One S ima procesor novije generacije (A15 like naspram A9) proizveden 28 nm tehnologijom (naspram 45 nm) te je samim tim manji potrosac (meni bitna stavka), ima OLED displej sa mnogo boljom slikom, aluminijumsko kuciste... jedina prednost EVO 3D-a je 3D, a mene to ne interesuje... Atrix je odlican telefon, i sam sam ga htio kupiti, ali se onda pojavio RAZR :D Sto se tice Motorole, ovo mi je treca zaredom i vrlo sam zadovoljan s njihovim telefonima...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 06:21 
E. sta ti se nije svidjalo u vezi motorole?

Meni isto atrix djeluje predobro kada gledam specifikacije, pa ako ima nesto da bih trebao znati da se ne zeznem pri kupovini...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2012, 07:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E ovako..kupis evo u mtelu uz pretplatu,recimo 1 godina 350km (smart l)...odvojis sa strane jos 200km i odes na pik..trazis zamjenu...mozes svasta uzeti za NOV EVO 3D +200KM :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]