banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 18:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 705 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 36  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jun 2012, 21:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
"neke stvari" Hmmm

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
^^
Mada je principijelan u svojim fikcijama.
Čak se i raspitivao za vremenske prognoze za predstojeće periode od 45-60 dana.
Možda se kamuflira u nekim plastovima sijena po kojekakvim obroncima oko Kalesije.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 22:04 
Veteran
Veteran

:lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2012, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
spavac je napisao:
Citiraj:
Kako sam sjebao sportsport.ba

Ko sam ja ?
Zasigurno ne student žurnalistike,student Informatike,zasigurno ne neko kome je stradala cijela familija,ne neko ko će ikad priznati Bosnu i Hercegovinu i njene vještačke simbole.
Isto tako nikada nisam živio u Novom Sadu,ali istovremeno nikada nisam bio na stadionu u Zvorniku,niti sam navijač isključivo Drine i isključivo Partizana.
No kada je uloga u pitanju onda neke stvari moraju se planirat 20 dana unaprijed.

sarkazam Wrangleru kao odgovor apokaliptu da posjeti drininog u zvorniku.

cisto sumnjam da nije iz zvornika...mada ja sam procitao njegovu temu o zvorniku pitali smo i ja i ko ono jos..danny jel tako ide nick jel ima bujruma on je rekao kao ok dodjite na ljeto e ako je to slagao a vidim sposoban je za to e jbg onda.....

p.s tek sam sada procitao ono o 100 i kusur nickova omg stvarno moras imat vremena i motivacije sve to sprovesti doduse pisao je o dogadjajima iz djetinjstva za vrijeme rata na nekoj temi ta potiha mrznja prema Bosnjama mu je vjerovatno bila glavno gorivo...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 20:35 
Veteran
Veteran

Ode nam i Hard & Havy, bilo je i za predpostaviti, informacija je da je pisao sa proksija ali prije će biti da se zamjerio lokalnim troldžijama. Pokoj mu duši.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 20:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pomalo mi je krivo jer je klinac H&H banovan. Bilo je zanimljivo citati njegova pisanija. Pogotovo jer konta da je zanimljiv.

A naziv ove teme uvijek protumacim pogresno; stalno kontam da je ovo pdf. Istorija.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 20:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2011, 11:28
i on o.O a sve te ne jeblo ! a covjek mi nesto objasnjavo oko gitare aaa fak

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Wrangler je napisao:
Ode nam i Hard & Havy, bilo je i za predpostaviti, informacija je da je pisao sa proksija ali prije će biti da se zamjerio lokalnim troldžijama. Pokoj mu duši.

Ne razumijem ovaj post. Ispada da su "lokalne troldžije" povlaštene u odnosu na ostale forumaše ili šta?

Istina, i meni je žao što je H&H banovan ali pravila su pravila.

@Rasta: Ne brini se, doće on ponovo... ;)

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 20:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2011, 11:28
Panzer je napisao:
Wrangler je napisao:

Ne razumijem ovaj post. Ispada da su "lokalne troldžije" povlaštene u odnosu na ostale forumaše ili šta?

Istina, i meni je žao što je H&H banovan ali pravila su pravila.

@Rasta: Ne brini se, doće on ponovo... ;)

he will rise from di dark and help us to bun di babylon ! 8) :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 22:04 
Veteran
Veteran

Panzer je napisao:

Ispada da su "lokalne troldžije" povlaštene u odnosu na ostale forumaše ili šta?

:(

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
A sta je troldzija? Koja je definicija da se neko tako okvalifikuje? Posto vidim da je "Natalie Portman" zabranjena, pa mi nije jasno po kom osnovu je svrstana u iste, mislim koji su kriteriji da te neko okvalifikuje kao "troldziju", i uopste sta je to?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2012, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Nisam imao nikakav problem sa Hard i Hevijem, naprotiv, ali priča o "zamjeranju lokalnim troldžijama" jednostavno nije istinita. Prvo se zezao i pomalo bio nametljiv, ali je njegovo ponašanje bilo u granicama normalnog. Onda je počeo da psuje i vrijeđa, te je začikavao da namjerno piše sa proksija, što je, koliko vidim, i činio. On je molio da ga banuju već neko vrijeme, na šta je moderacija, logično, ostajala nijema, jer ovo nije vrtić da se ispunjavaju nečiji hirovi. Kad je grubo prekršio pravila, koja su, vjerovali ili ne, ista za sve, banovan je. Nema tu ni zavjere niti bilo čega, uostalom, sve te navodne "lokalne troldžije" su odradile svoju porciju banova.

Inače nemam neku želju da reagujem na ovoj temi, ali sam ovih dana u par navrat "zalutao" na neke starije teme, i čitao rasprave. Na osnovu toga tvrdim (mada je činjenica da nisam išao toliko u detalje) da sadašnja postavka moderatora obavlja posao bolje nego ijedna dosad, i da forum izgleda pristojnije nego ikada. Naravno, uvijek će se naći nostalgičari koji će tvrditi da je "u njihovo vrijeme bila kvalitetnija diskusija", ali ako ništa drugo, danas nje slučaj da svaka druga tema bude uništena spamom ili glupavim rečenicama koje niti išta znače, niti doprinose temi, niti su duhovite, i služe samo za nabijanje kilometraže (što je, recimo, bio slučaj sa svježebanovanom Portmanovom, mada smatram da je u njenom slučaju trajni ban prestroga kazna) . Razlog za to je donekle, vjerovatno, i postojanje podforuma "Krčma", no to ne umanjuje činjenicu da moderatori drže stvari pod kontrolom, koliko se može. To ne znači da ih treba prestati kritikovati, spuštati sa oblaka, šamarati da se ne umisle i podsjećati ih da su samo ljudi (ne pretjerano bogatog društvenog života, jer kako drugačije i postati moderatorom) i predlagati stvari koje bi forum učinile boljim, ali ne treba biti ni nepošten i prozivati ih kad svoj posao obavljaju kako valja.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 06:13 
Iskreno malo je prejaka kazna za Natali, ali vjerujem da moderatori nisu tek slucajno tako presudili...

Ne znam je li bila trol, ali spamer svakako jeste, otvarati teme stare 4, 5 i vise godina da se napise nesto sto nema apsolutno nikakviu vrijednost u tom "topicu" jeste spam...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 06:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Pominjala je da je ovo 4., 5. forum po redu koji posjećuje.
Nešto mi govori da je i na ostalima završila ovako.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 08:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja se osjećam kao lokalni troldžija, ali sa tri-četiri bana, i još ko zna koliko upozorenja, ne osjećam se baš povlaštenim...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Džontra je napisao:
Ja se osjećam kao lokalni troldžija, ali sa tri-četiri bana, i još ko zna koliko upozorenja, ne osjećam se baš povlaštenim...

Na to sam i mislio. Banovali su vas sve po nepar puta zbog kršenja pravila...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 08:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Džontra je napisao:

A jel se osjećaš moćno pošto kad se tebi neko zamjeri, dani su mu odbrojani.

Ja se ne osjećam kao lokalni troldžija, al se osjećam povlaštenim, pogotovo otkad je zoke. Il što bi rekao brat Denzel: "Nekome se koze nekome se nomoze meni se moze."

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 09:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Vi ste barem lokalni, ja nisam ni lokalni troldzija... :( A opet sam pokus'o banove... Pravda za provinciju!

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 09:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
znači, ko se zamjeri džontri dobije ban? kako onda ja nisam banovan? nisam ga stavio među promicatelje filozofije na forumu i to mi nikada neće oprostiti.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 14:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
jellyfish je napisao:
A sta je troldzija? Koja je definicija da se neko tako okvalifikuje? Posto vidim da je "Natalie Portman" zabranjena, pa mi nije jasno po kom osnovu je svrstana u iste, mislim koji su kriteriji da te neko okvalifikuje kao "troldziju", i uopste sta je to?

mobing!!! :angry1: :angry1: :angry1: et sto ste nezafalni smeta vam "fina&pametna cura"koja povascjeli dan svrlja po forumu!!! :oops: i umjesto da je nagradite za "doprinos promociji foruma",, dobije ban??? :oops: :angry1: i kako sad da stupim u kontakt snjome da mi vaskrsne onajtamoukletiforum??? :oops: kako??? :angry1:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 705 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 36  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]