banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 49  Sledeća

Za koju bi stranku glasali?
DS 6%  6%  [ 3 ]
SNS 17%  17%  [ 8 ]
LDP 11%  11%  [ 5 ]
SPS 9%  9%  [ 4 ]
URS 4%  4%  [ 2 ]
DSS 15%  15%  [ 7 ]
Dveri 23%  23%  [ 11 ]
SRS 15%  15%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 47
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jun 2012, 10:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Tražiću od Vlade i sam učestvovati u žestokoj borbi protiv kriminala i korupcije. Neću se smiriti dok se ne sazna sve i ne pronađu krivci za pljačkašku privatizaciju koja je sprovedena u Srbiji. To sam obećao i od toga neću odustati", poručio je Nikolić.

Uz obećanje da će vreme, snagu, znanje i energiju posvetiti razvoju Srbije i blagostanju građana, Nikolić je rekao da je to njegova obaveza i dug prema svim građanima koji teško žive, koji ne vide jasnu perspektivu za sebe i svoju decu i od njega, ali i buduće vlade, očekuju da stanje u zemlji bude promenjeno, a život bolji.

ovo sto je Toma juce rekao na inauguraciji je za mene kljuc svega,a ne da li ce se inauguraciji odazvati josipovic ili neki drugi predsjednik banana drzava iz regiona...on je izabran da stiti interese srbije,a ne regiona,a sasvim druga je stvar sto je tim zemljama sad neobicno sto nece imati onako servilnog predsjednika srbije koji ce im se samo izvinjavat.

ja cu svoje misljenje o njegovom mandatu temeljiti iskljucivo na tome koliko ce biti uradjeno iz ovog gore citatta,a ne koliko ce se puta sastati sa josipovicem na brionima ili predsjednikom makedonije :(

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2012, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Evo u bjednoj Srbij proustaška vlast (nova još nije formirana) napravila svoj zadnji potez, naložili svom proustaškom sudu da zabrani "obraz" :angry4:
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/231698/Ustavni-sud-zabranio-Obraz

SRBIJO POPIŠAM TE!!!

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2012, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
To isiti Ustavni sud koji se proglasio nenadležnim za Tadićevo skraćivanje mandata i ponovno kandidovanje...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2012, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Strašno! :angry4: Al' šta da kažem, ono što bih rekao iz srca dovelo bi me u situaciju da i ja budem ''zabranjen'' na ovom forumu. :(
Samo ću reći da je i Komunistička partija bila zabranjena pre nego što je došla na vlast, nadam se da će se istorija ponoviti i u ovom slučaju, a i znamo da je zabranjeno voće najslađe.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2012, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Ovim postupkom su samo učinili uslugu Obrazovcima, a baš za takve je svaki publicitet - dobar publicitet, govorim ovo objektivno.

Obraz će sad samo jačati.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 07:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Nece jacati, nego ce ga tek sad ugusiti, kad pohvataju ove glavne poskidaju im glave, ostali ce se sami razbjezati.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Obraz i ostali slični pokreti, nakon ovoga, treba da se reorganizuju i pređu u ilegalu, a naravno i da kao svaka ilegala usput uzme oružje i započne borbu protiv onih koji im uskraćuju slobodu govora i mišljenja, nzm imaju li bazu i ozbiljnost za takvo što, ali imaju puno pravo, ako se već glave skidaju, onda neka se skidaju i drugoj strani.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
тај Образ је и формирао ДБ тако да га могу и забранити

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
На пред изборе отвореној обилазници око Београда, после само три недеље, прво је затворена деоница Орловача – тунел Стражевица, а јуче и трака на деоници Добановци–Батајница...

Рекорд у брзини на деоници Орловача – Кружни пут –Стражевица постигла је – киша. Први пљускови успели су да однесу шљунак са насипа крај мањег од два моста на тој траси. Пут се слегао, малтене потонуо, и због тога је цела деоница морала бити избачена из промета, објаснио је Дробњак. Тако брзо слегање под налетом прве веће воде, једва три недеље по отварању, не значи да су радови на тој локацији били траљаво изведени, оценио је први човек „Путева Србије”.

http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/ ... cu.sr.html

Ovi su neuništivi.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:
Ne razumijem koji mu kurac treba ovo blamiranje, pa mogo je u svojoj Srbij ovo reći i na srpskom, kao što to uostalom i red i običaj nalaže :roll:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U6XDc_pduCA[/youtube]

malo je bolji od Blaža Sliškovića kad je spikao po ingleški :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
BRUKA: Šefica evropske diplomatije ne zna kako izgleda predsednik Srbije! (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tTkcdmqsWnk[/youtube]

Eto koliko je Srbija bitna EU. :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 19:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
А богОми и обрнуто. :) Тренутно је ЕУ једино битна сама себи, а ни то, изгледа, неће још дуго...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
old fashion men je napisao:
Ne razumijem koji mu kurac treba ovo blamiranje, pa mogo je u svojoj Srbij ovo reći i na srpskom, kao što to uostalom i red i običaj nalaže

Pored toliko sposobnih i pametnih ljudi u Srbiji oni izabrase ovog "Šojića" (Nikolica) za predsjednika. Strasno :roll:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O0s57F5y-ZM[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gQd_C8Ir5L4[/youtube]

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 15 Jun 2012, 21:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 21:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
To je demokratija, gospodine demokrato.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Баби Папушка je napisao:
To je demokratija, gospodine demokrato.

Nemam nista protiv, kako vecina odluci, narod ima pravo na izbor ma kakav on bio i to je sustina demokratije, u pravu si.
Samo onda neka ne protestuju, ne strajkuju gladju i ne zale se poslije kad su sami izabrali.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2012, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Gradski odbor Demokratske stranke Beograd saopštio je danas da je koalicija oko Srpske napredne stranke "protivno volji građana" formirala vlast u beogradskoj opštini Gorcka, jer je jedan odbornik sa izborne liste demokrata prešao u tabor naprednjaka.

Kako je navedeno, odbornik Mihailo Barac iz Socijaldemokratske partije Srbije, izabran na listi "Izbor za bolju Kaluđericu i Grocku", na današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Grocka podržao je koaliciju Srpske napredne stranke, Demokratske stranke Srbije i Ujedinjenih regiona.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbij ... odrzao-SNS

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 02:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
To sa čitanjem engleskog mu je totalno nepotrebno blamiranje, kao i naglo sticanje diplome. Ja ne znam što je kod nas zavladala ta pomama za engleskim i diplomama, masterima, magistratima, doktoratima i ostalim ku*cima!??? Što predsednik mora imati diplomu??? To uopšte ne znači da će biti dobar i sposoban ako se nakitio titulama. Jedino članovi vlade, pre svega ministri treba da su jaki stručnjaci u svojim resorima. A predsednik treba samo da je dobar političar, ali pre svega pošten, moralan, častan i patriota i da radi za svoju zemlju i narod a ne strane interese i svoj džep, a zato ne trebaju diplome ni znanje engleskog. A jeste li čuli nekad nekog nemačkog, francuskog, ruskog diplomatu da drobi i trabunja svoj zvanični govor na engleskom. Naravno da niste, jer bi to bio veliki skandal u njihovim zemljama zbog ponižavanja i potcenjivanja svog jezika i svoje države. Samo je nama draži strani jezik od našega, pa još neprijateljski. :( :x

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 08:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Mogao si dodati i španske i kineske diplomate. Ne govore engleski jer se i njihovi jezici smatraju svjetskim jezicima. Ne mora znati engleski, ali diplomata mora znati jedan od svjetskih jezika koje si nabrojao, mimo maternjeg, a engleski je u danjašnje vrijeme ipak najlakše naučiti jer smo najviše njime okruženi, a i najveće su šanse da ćeš uspjeti ostvariti komunikaciju bez pomoći prevodioca.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U svojoj zemlji za govornicom treba da govori Srpski, a ko ne razumije sluške na uši i nek prati putem prevodilaca, e kad ode negdje vani onda neka pokušava na tom svom tzv. engleskom :lol:
Nači svaki državnik na svom terenu govori svojim jezikom, naravno uz obezbjeđenu tehnologiju i kvalifikovane prevodioce.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2012, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Snimak je od izbora 2008.Velja poslije pete čašice. :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ur007OiXlLg[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]