banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 07:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 13 Jun 2012, 07:26 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
mangia je napisao:
charles je napisao:
Meni je istekao ugovor, postalo mi je preskupo, niti jedan racun ne dolazi ispod 85 km,( dvs stb-a), koji minut mobilnog i to je to..Danas dolazili iz anexa,sa ponudom..jel ima neko iskustva sa njihovim paketima?

Imam ja... Za 100 godina ni jedan novi kanal nisu ubacili u osnovni digitali paket... Štaviše primjetio sam da su 2 kanala nestala ... No i pored toga, usluga je 10 svjetlosnih godina ispred IPTV-a i svako ko tvrdi drugačije nije imao priliku da uporedi jedno i drugo...

Inače smatram da svako ko ima LCD TV veći od 26" ne treba ni pokušavati gledati analogiju jer se ne može porediti sa digitalom...

ja imam isto aneks digitalu nažalost u samoj jednoj sobi
u drugoj sobi kanali poput BHT na nalaogiji na 37 LCD izgledaju kao da je prenos rađen prije 30 goodina

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 07:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Mar 2012, 09:07
Nesto se,dogadja,izgleda da ce TV Samsung biti i za stare korisnike!! To sam cuo u M-tel,nezvanicno je ali ko zna.
Interesuje me da li vec neko koristi njihov SAMSUNG, kakav je...?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 07:58 
Majstor
Majstor

tv ko tv

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 07:58 
Majstor
Majstor

šalu na staranu dobro je jer se može uzeti na rate

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 08:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2012, 00:48
charles je napisao:
Ne obavjestavaju, nakon isteka ugovora nisi vise obavezan..odnosno placas mjesec za mjesec koliko hoces...samo pogledaj datum kad si potpisao...

ok hvala ;)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
DANIJEL BL je napisao:
u drugoj sobi kanali poput BHT na nalaogiji na 37 LCD izgledaju kao da je prenos rađen prije 30 goodina

Ovako nešto

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 12:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
mangia je napisao:
DANIJEL BL je napisao:

Ovako nešto

Slika

lolcina...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 12:42 
Majstor
Majstor

ovdje se previše dobro zaspoznaju boje

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Da l' mi se čini ili su oni stvarno popravili sliku na BHT-u? :)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 18:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2011, 10:31
Daky je napisao:
Da l' mi se čini ili su oni stvarno popravili sliku na BHT-u? :)

Izgleda da jesu malo :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Meni samo nije jasno kako m:tel (i većina drugih kabl. operatera) zatamnjuju prenose utakmica, jer valjda tako treba, a Total bez problema pušta gotovo sve, EURO na RTS-u normalno ide. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2012, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
I Total je poceo zakljucavati. Prva da kruga u grupama nisu zakljucavali, ali onda su poceli, tako da je jedina opcija Bht i Ftv sa sjajnom slikom i jos boljim komentatorima (Bilic) posebno.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 04:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ja sam BHT i FTV kod sebe zakljčao iz protesta i završio sa gledanjem tih neprijateljskih kanala. Jebo te, kad god prebacim, samo da vidim rezultat utamice on priča nešto vezano za Bosnu i 'ercegovnu. Igraju Rusija-Češka, početak 2.poluvremena on priča kako bi bilo milina kad bi ''naši zmajevi'' nastupali na Euru pa makar i da gube k'o Česi. Onda utakmica Danska-Nemačka, on priča kako je Danska 1992. god. osvojila Euro tako što je ušla umesto bivše Jugoslavije koja je bila pod sankcijama jer je, pazi sad, izvršila agresiju na BiH i Hrvatsku. Pa stvarno mi došlo da polpam televizor. A to su dve situacije koje sam zapazio u kojima on priča o BiH i uopšte ovom prostoru, a uopšte nisam gledao utakmice već samo ponekad prebacivao da vidim rezultat. Mogu pretpostaviti da je takvih situacija bilo bezbroj, namerno nas podjebava, jer zna da gledaoci iz R.Srpske ''moraju'' gledati EURO 2012 preko njih.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 08:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
dukicas je napisao:
Ja sam BHT i FTV kod sebe zakljčao iz protesta i završio sa gledanjem tih neprijateljskih kanala. Jebo te, kad god prebacim, samo da vidim rezultat utamice on priča nešto vezano za Bosnu i 'ercegovnu. Igraju Rusija-Češka, početak 2.poluvremena on priča kako bi bilo milina kad bi ''naši zmajevi'' nastupali na Euru pa makar i da gube k'o Česi. Onda utakmica Danska-Nemačka, on priča kako je Danska 1992. god. osvojila Euro tako što je ušla umesto bivše Jugoslavije koja je bila pod sankcijama jer je, pazi sad, izvršila agresiju na BiH i Hrvatsku. Pa stvarno mi došlo da polpam televizor. A to su dve situacije koje sam zapazio u kojima on priča o BiH i uopšte ovom prostoru, a uopšte nisam gledao utakmice već samo ponekad prebacivao da vidim rezultat. Mogu pretpostaviti da je takvih situacija bilo bezbroj, namerno nas podjebava, jer zna da gledaoci iz R.Srpske ''moraju'' gledati EURO 2012 preko njih.

Ništa brate, zolju na rame, i put babanovca, usput sjebeš par veabija. Riješenje je tako jednostavno.

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2012, 08:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
dukicas je napisao:
Mogu pretpostaviti da je takvih situacija bilo bezbroj, namerno nas podjebava, jer zna da gledaoci iz R.Srpske ''moraju'' gledati EURO 2012 preko njih.

Ama nemoraju, samo se netreba oslanjati na operatere koji su izvikani i koji nude gro usluga za mjesečnu predplatu.

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Uz tarifni model open trio (fiksna + internet + iptv) nudimo vam besplatne pozive u m:tel fiksnoj mreži, brzinu interneta do 3584/320 i osnovni IPTV paket uz koji možete odabrati i jedan od dodatnih kanala iz IPTV ponude (sport ili plus), a sve to uz ljetnu mjesečnu pretplatu od 27,50 KM+PDV prvih šest mjeseci.

Spoiler:
Top destinacija za ljeto 2012 – Open u pola cijene

Željni ste dobre zabave sa najboljim surfanjem i beskrajnom pričom i razmišljate na kojoj adresi se nalazi destinacija koja nudi sve to? Dovoljno je da se prošetate do prvog m:tel prodajnog mjesta i postanete korisnik Open duo ili trio paketa uz minimalni period trajanja ugovora od 24 mjeseca, uz koje ovo ljeto možete da uživate 50% jeftinije. Akcija traje od 1.jula do 31. avgusta 2012.

Uz tarifni model open duo (fiksna + iptv) nudimo vam besplatne pozive u m:tel fiksnoj mreži i osnovni IPTV paket sada po mjesečnoj pretplati od samo 15 KM+PDV prva tri mjeseca.

Uz tarifni paket open duo (iptv + Internet) dobijate osnovni IPTV paket i brzinu interneta do 3584/320 po cijeni od 22,50 KM+PDV prva tri mjeseca.

Tarifni paket open duo (fiksna +Internet) daje vam mogućnost besplatnih razgovora u m:tel fisknoj mreži ili čak besplatnih razgovora prema Evropi i svijetu u zavisnosti od toga koji tarifni model odaberete. Cijenu priključka i bežični Panasonik telefon dobijate po cijeni već od 1 KM. Tarifni model fiksna + internet1 umjesto 33,95KM prva tri mjeseca plaćajte po cijeni od 16,97 KM+PDV, tarifni model fiksna + internet2 umjesto 39,95 prva tri mjesaca plaćajte 19,97KM + PDV, a tarifni model fiksna + internet3 umjesto 69,95 KM, sada plaćajte po cijeni od 34, 97 KM + PDV.

Uz tarifni model open trio (fiksna + internet + iptv) nudimo vam besplatne pozive u m:tel fiksnoj mreži, brzinu interneta do 3584/320 i osnovni IPTV paket uz koji možete odabrati i jedan od dodatnih kanala iz IPTV ponude (sport ili plus), a sve to uz ljetnu mjesečnu pretplatu od 27,50 KM+PDV prvih šest mjeseci.

Uz tarifni model open trio plus (fiksna + internet + iptv) nudimo vam besplatne pozive u m:tel fiksnoj mreži, besplatne pozive ka drugim fiksnim mrežama u BiH, besplatne pozive prema fiksnim mrežama u Evropi i svijetu, brzinu interneta do 5632/384, te osnovni i dodatni IPTV paket (sport, plus i HBO), a sve to uz mjesečnu pretplatu od 40 KM+PDV prvih šest mjeseci.

IPTV vam, pored velikog broja domaćih i svjetskih kanala, pruža mogućnost da iz svoje fotelje provjerite uslugu videoteke i elektronskog TV vodiča (EPG), a po želji možete iznajmiti i digitalnu verziju filma čija cijena iznajmljivanjavaži 24 časa i u tom periodu možete pogledati film neograničen broj puta.

Takođe, u svakom open paketu su uključene i dodatne usluge u fiksnoj (identifikacija pozivajućeg broja, poziv na čekanju, konferencijski poziv i preusmjeravanje poziva), kao i prijatelj broj u m:tel mobilnoj mreži.

Zabavu zaokruzite sa novim Samsung LCD televizorom za 44 KM mjesečno uz jednu od gore navedenih Open pretplata.

Samsung LCD TV (LE-32D400) je dijagonale od 80cm (32“) sa odličnim dizajnom i karakteristikama vrhunskih uređaja u klasi televizora – SRS TruSurround HD, PictureEngine DNIe+, slika u slici, Dolby Digital Plus, ConnectShare (USB2.0) i možete ga kupiti uz open iptv paket po izboru za 44KM (PDV uključen u cijenu) na 12 rata bez kamate i dodatnih troškova.

Neka Open bude Vaša savršena destinacija ovog ljeta!

Za više informacija pozovite besplatni korisnički servis 0800 50 005.

http://www.mtel.ba/article/1212

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 16:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Barsa je napisao:

Spoiler:
Top destinacija za ljeto 2012 – Open u pola cijene

Željni ste dobre zabave sa najboljim surfanjem i beskrajnom pričom i razmišljate na kojoj adresi se nalazi destinacija koja nudi sve to? Dovoljno je da se prošetate do prvog m:tel prodajnog mjesta i postanete korisnik Open duo ili trio paketa uz minimalni period trajanja ugovora od 24 mjeseca, uz koje ovo ljeto možete da uživate 50% jeftinije. Akcija traje od 1.jula do 31. avgusta 2012.

Uz tarifni model open duo (fiksna + iptv) nudimo vam besplatne pozive u m:tel fiksnoj mreži i osnovni IPTV paket sada po mjesečnoj pretplati od samo 15 KM+PDV prva tri mjeseca.

Uz tarifni paket open duo (iptv + Internet) dobijate osnovni IPTV paket i brzinu interneta do 3584/320 po cijeni od 22,50 KM+PDV prva tri mjeseca.

Tarifni paket open duo (fiksna +Internet) daje vam mogućnost besplatnih razgovora u m:tel fisknoj mreži ili čak besplatnih razgovora prema Evropi i svijetu u zavisnosti od toga koji tarifni model odaberete. Cijenu priključka i bežični Panasonik telefon dobijate po cijeni već od 1 KM. Tarifni model fiksna + internet1 umjesto 33,95KM prva tri mjeseca plaćajte po cijeni od 16,97 KM+PDV, tarifni model fiksna + internet2 umjesto 39,95 prva tri mjesaca plaćajte 19,97KM + PDV, a tarifni model fiksna + internet3 umjesto 69,95 KM, sada plaćajte po cijeni od 34, 97 KM + PDV.

Uz tarifni model open trio plus (fiksna + internet + iptv) nudimo vam besplatne pozive u m:tel fiksnoj mreži, besplatne pozive ka drugim fiksnim mrežama u BiH, besplatne pozive prema fiksnim mrežama u Evropi i svijetu, brzinu interneta do 5632/384, te osnovni i dodatni IPTV paket (sport, plus i HBO), a sve to uz mjesečnu pretplatu od 40 KM+PDV prvih šest mjeseci.

IPTV vam, pored velikog broja domaćih i svjetskih kanala, pruža mogućnost da iz svoje fotelje provjerite uslugu videoteke i elektronskog TV vodiča (EPG), a po želji možete iznajmiti i digitalnu verziju filma čija cijena iznajmljivanjavaži 24 časa i u tom periodu možete pogledati film neograničen broj puta.

Takođe, u svakom open paketu su uključene i dodatne usluge u fiksnoj (identifikacija pozivajućeg broja, poziv na čekanju, konferencijski poziv i preusmjeravanje poziva), kao i prijatelj broj u m:tel mobilnoj mreži.

Zabavu zaokruzite sa novim Samsung LCD televizorom za 44 KM mjesečno uz jednu od gore navedenih Open pretplata.

Samsung LCD TV (LE-32D400) je dijagonale od 80cm (32“) sa odličnim dizajnom i karakteristikama vrhunskih uređaja u klasi televizora – SRS TruSurround HD, PictureEngine DNIe+, slika u slici, Dolby Digital Plus, ConnectShare (USB2.0) i možete ga kupiti uz open iptv paket po izboru za 44KM (PDV uključen u cijenu) na 12 rata bez kamate i dodatnih troškova.

Neka Open bude Vaša savršena destinacija ovog ljeta!

Za više informacija pozovite besplatni korisnički servis 0800 50 005.

http://www.mtel.ba/article/1212

A nas stare korisnike ko jebe!! Jedva cekam da prodje ovaj ugovor od dvije godine pa da govna izbacim iz kuce. Placam skoro 100 KM mjesecno za trio plus a novi pretplatnik dobije sve to u pola cijene u prvih 6 mjeseci. Usput, samo novi korisnici mogu dobiti TV na 12 rata. Stoka iz Mtela.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 17:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
dukicas je napisao:

ja sam to davno otpisao i ne gledam ... a moja mama je striktno zahtijevala da pored imenovanih zakljucam i htv :roll:
najbolje da mi ftv svaku vece pojasnjavaju kako sam agresor .. ma mogu da me povuku ...
iskreno ovaj iptv imam jos od test faze kod mene dobro radi nije nikad stekao al sa kanalima je malo kesa al dobro ... cio servis naspram elte je odlican, a blica fenomenalan

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2012, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
oni od kojih se najvise ocekuje(mtel rtrs) najvise nam ga uvuku

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2012, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
kod kuće i na strani je napisao:
A nas stare korisnike ko jebe!! Jedva cekam da prodje ovaj ugovor od dvije godine pa da govna izbacim iz kuce. Placam skoro 100 KM mjesecno za trio plus a novi pretplatnik dobije sve to u pola cijene u prvih 6 mjeseci. Usput, samo novi korisnici mogu dobiti TV na 12 rata. Stoka iz Mtela.

Da, za sada je tako, samo novim korisnicima i ovaj popust na pretplatu od 50% 6 mjeseci i tv. Meni je ugovor istekao prije 10-ak dana, za sada ne treba da se produži jer još odlučuju šta će sa starim korisnicima.
Imam info iz M:tel-a, još nije sigurno!, kao da za stare korisnike koji obnove (produže) ugovor ide takođe 50% manja pretplata 9 mjeseci, na 24 mjeseca ugovor kao i do sada, i 9 mjeseci HBO paket besplatno. E sad, šta će biti u narednih mjesec do dva ostaje da se vidi, jer to su im neka "razmatranja i prijedlozi".
Ja bih samo da pohvalim M:tel IPTV jer u ove dve godine nisam imao nikakvih problema. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]