Prodajem stan na starcevici,ulica Kosovke djevojke,kod marketa Sindi
Lokacija je perfektna,dosta zelenila,decije igraliste,nije problem sa parkingom,predobar pogled na grad,ali sto je najbitnije ne tako daleko i od grada,fakulteta,a i stanica vam je 10 metara od ulaza...
Stan se sastoji od sledecih prostorija koje sam pokusao docarati slikama: hodnik,spavaca soba,kupatilo,veliki dnevni boravak,trpezarija kuhinja terasa,,,uz manju adaptaciju,moze se napraviti jos jedna soba,od pola balkona i pola trpezarije. Iako ,ko nema potrebe za time,terasa je za uzivanje,sa predobrim pogledom.
cijena je vise nego povoljna 1428 km / m2.Stan se moze pogledati svakim danom,ali od iduce sedmice kad dodjem u BL
*stan nije renoviran,ali je u dobrom stanju...parket je dobar,samo ga prebrusiti i lakirati,kupatilo je vec odradjeno pre par godina ( iako sam za to da pri svakom useljenju,novi stanar uradi kupatilo po svom ukusu),mislim ko ima viska novca,moze ga urediti tip top za pristojnu sumu,ko nema ,bukvalno prelakirati drvenariju i parket...uglavnom,dobar stan za SUPER cijenu
** na 4. je spratu,ali postoiji i 5. sprat..tako da nije potkrovlje
mozete se javiti preko pika ili na kontakt telefon 065 / 562 287 - SASA
|