Raskoljnikov je napisao:
A da je ta srbenda igrala za Partizan- drugacije bi pricao. Muka mi je vise od vas kompleksasa. Ne valja vam Mihajlovic, jer je igrao u Zvezdi. Ne valja vam Vidic, Stankovic, samo zbog toga sto su igrali u Zvezdi. Pa i treba nam ovako, kada se ne mozemo sami sloziti, onda i trebamo biti u rasulu.
Realno, sva trojica bolje da nikada nisu odigrala za reprezentaciju ni jedan meč! Stanković - igrao na silu svaku utakmicu samo da postane rekorder. Eto mu rekord, nek se slika sad sa njim. Koliko je utakmica riješio? Koliko je puta činio prevagu na terenu? Skoro svaku utakmicu je bio kapiten, a igrao je ko pi*kica! 99% njegovih kornera i centaršuteva je završavalo u gol autu! Da ne pominjem da ga nigdje nije bilo kada je trebalo prelomiti neku utakmicu. Naravno, kad igra za klub onda je to sasvim drugi igrač. Vidić - skoro svaku utakmicu je igrao nadrkan. Uvijek mu je neko smetao: Kežman, saigrači iz zadnje linije, selektor, Tole kao predsednik saveza... Naravno, isto kao i Stanković, u Mančesteru druga priča od igrača. Mihajlović - čovjek mi je ostao u sjećanju po crvenim kartonima, kiksevima i onim golom protiv Irana na SP 98.
I ti mi tu nešto pričaš kako meni smeta što je on iz Zvezde. Je*e mi se i za njega i za njegovu zvezdu. Čovek je loš trener, ima dobru motivaciju, ali to nam neće pomoći. Da ne kažem da mu je ovo malo žešće preseravanje oko pjevanja himne i turbo patriotizma.
Gledam sinoć švabe, pola igrača nije ni zinulo kad se pjevala himna, ali su zato izgunuli na terenu. Njihov kapiten za razliku od našeg "kapitena" (Stankovića), igrao je i napad i odbranu, i lijevo i desno. Ubacivao se u napad, a već u sledećem napadu uklizava onom čamugi i spriječava da Portugal izjednače. E to je za mene patriotizam i to je za mene dobar igrač. A ne ovi naši panjevi kumara i pantelar, em pojma nemaju o fudbalu, em non stop prosipaju neke priče o srBstvu, patriotizmu... Rođaci, ajd vi malo na terenu pokažite da nešto znate, lako ćemo onda za pjevanje himne i ostale stvari.
P.S. što Mihajlović kao veliki Srbin ne kaže da mu djeca ne znaju ni beknuti na srpskom. Što ne kaže da mu je žena Talijanka? Što nije neku Srpkinju oženio kad je toliki Srbin???
Otišao sam malo mimo teme, ali morao sam ovo da napišem. Pun mi je ku*ac više tih folova pojedinih igrača koji znaju samo da pričaju priče, a konkretno za reprezentaciju nisu ništa uradili.